reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Tak mi się ręce trzęsły, że nie mogłam złapać ostrości. Mężasty też widział, a on jest sceptyczny i jak nie ma to nie widzi. Jutro powtórzę z porannego. Teraz kolej na was dziewczyny. Działać porządnie i myk na czerwcówki

reklama
Tarantina się melduje ;) u mnie ok. Rano znowu test i biegusiem na bete o 7.30 . Test pokazal 2 grubasne krechy. Juz nie blada. O 20 mam wyniki elektroniczne wiec zaraz po nich Wam napisze. Powiedzcir mi dziewczyny czy beta moglaby nie wskazać ciąży przy 3 pozytywnych testach? Jestem 2 dni po spodziewanym okresie. Ale sobie śrubę wkrecilam ze hej.....

Tarantina się melduje ;) u mnie ok. Rano znowu test i biegusiem na bete o 7.30 . Test pokazal 2 grubasne krechy. Juz nie blada. O 20 mam wyniki elektroniczne wiec zaraz po nich Wam napisze. Powiedzcir mi dziewczyny czy beta moglaby nie wskazać ciąży przy 3 pozytywnych testach? Jestem 2 dni po spodziewanym okresie. Ale sobie śrubę wkrecilam ze hej.....

Super :) gratuluje ;)

Gratulacje :)

Malami ale ci fajnie. Długo się staraliacie?

Tarantina beta jest bardziej czuła niż testy. Więc pokaże :-)
Czekam do 20:-)
Ale się z wami cieszę :-)

IMalami ja nic nie widze no, ale to tylko zdjecie :) dawaj znac zaraz jak powtorzysz :)

Ruda dzieki :* staram sie o wszystkich pamietac ale nie raz tez nie dam rady was podczytac i cofam pare stron, zeby odszukac.

Ja mialam owulacje niby 18tego a przytualsy byly 16tego i 19tego. Jakos sie nie nalrecam bo mam caly czas wrazenie, ze pomimo dobrych drugich wynikow z tarczyca cos nie tak.
Pomimo tego, ze jak slysze, ze ktoras w ciazy lapie sie na takim ukluciu zazdrosci to ciesze sie z waszych pozytywnych testow bo wiem, ze mi tez sie w koncu uda :) chcialabym, zeby to bylo jeszcze w tym roku .. no, ale zobaczymy
Ale jestem najlepsza w robieniu dobrej miny do zlej gry bo nawet m nie wie jak mnie rusza kolejny okres ..

Ankaka na pewno się uda. Z suwaczka widzę ze masz juz jednego bąbla wiec drugi to kwestia czasu. Zobaczysz. Moja ssąsiadka tez starala się o drugie dziecko mimo wyciętego jednego jajnika po 1 porodzie i non stop nieregularnych i masakrycznie dlugich cyklach. Lekarz (bardzo dobry zresztą) powiedzial jej ze więcej w ciąży nie będzie. A tu proszę. Jej synek ma teraz 3 latka !! Na wszystko trzeba czasu i cierpliwosci a my staraczki niestety z tym drugim mamy ogromny problem :/

Tarantina gratuluję! Zrobiłam jeszcze jedno, teraz ręce się nie trzęsły. Ruda w maju poroniłam i to jest pierwszy cykl po leczeniu. jeszcze nie wierzę

Załączniki

• 1442998100886.jpg
    1442998100886.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Tarantina mam juz synka i wszyscy mysla ta kwestia, ze mam 1 dziecko to i tak mam lepiej niz jak sie ktos stara o pierwsze bo juz to dziecko mam, ale to nie prawda. Jest tak samo jak sie staralam o pierwsze bo pomimo, ze mam synka i kocham go bardzo, ale czuje taka pustke i beznadzieje.

Do góry