reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Mujer czerwiec super miesiąc :-) akurat w sierpniu można zabrać już dziecko na wakacje :-)

Też słyszałam że z drugim trudniej
Ja na teściowa też nie narzekam ale jeśli chodzi o wychowanie to mamy inne zdania na każdy temat
U nich w domu była 8 dzieci i nie robili urodzin. Ja miałam robione i moje dziecko też będzie miało

Ewix Współczuję

Claudia zrób test po, co Ci szkodzi? albo idź do gina tak jak radzi Sylwia Ja zawsze miałam 7 dni a teraz 2-3 dni i koniec

Sylwia. Zdrowka, wylecz się bo z takimi nie ma żartów. Masz rację o dobrego gina ciężko.

Angela trzymam kciuki

No mialam jeszcze wczoraj wieczorem mysl ze zrobie rano test ale jak wstalam rano to doslownie potok. Wiec chyba nie ma sensu. @ widze ze jest inny od poprzednich skapiejszy ale jest.
Dziewczyny a co dziwne jeszcze ze mnie nigdy nie bola piersi podczas okresu ani nie powiekszaja sie a teraz to z rozmiar urosly i szczypia mnie i swedza sutki i te gruczoly mlekowe ktore jeszcze gdzies sa powiekszone jak dotkne to pobolewaja. Do piatku mam okres a w przyszlym tyg heja do gin.

reklama
Needi nie ma co się gniewać :-) Ankaka jest jedna a nas dużo ;-)

Claudia. Nie szukaj kolejnych objawów ;-) pójdziesz do gina u będziesz wiedziała

Mujer czerwiec super miesiąc :-) akurat w sierpniu można zabrać już dziecko na wakacje :-)

Też słyszałam że z drugim trudniej
Ja na teściowa też nie narzekam ale jeśli chodzi o wychowanie to mamy inne zdania na każdy temat
U nich w domu była 8 dzieci i nie robili urodzin. Ja miałam robione i moje dziecko też będzie miało

Ewix Współczuję

Claudia zrób test po, co Ci szkodzi? albo idź do gina tak jak radzi Sylwia Ja zawsze miałam 7 dni a teraz 2-3 dni i koniec

Sylwia. Zdrowka, wylecz się bo z takimi nie ma żartów. Masz rację o dobrego gina ciężko.

Angela trzymam kciuki

Dzieki kochana ide do gina w poniedzialek zobaczymy co z tego wyjdzie ;/

Hej dziewczyny. Ja też z wami jestem. Piszę rzadko, bo czasu niewiele ale czytam na bieżąco. Chyba mogę się Wam powolutku pochwalić... Od kilku dni pobolewają mnie piersi, a że miałam w domu jeszcze test postanowiłam zrobić. Dodam, że nie liczyłam na nic, bo owu była 15.09 a kochaliśmy się dwa dni przed i dwa dni po. Jest bladzioch, ale jest. Nie robiłam z porannego, bo na nic nie liczyłam... @ planowo 29.09 a tu taka niespodzianka! Czyli owu była wcześniej. Na zdjęciu kiepsko widać. Jutro powtórzę z porannego i mam nadzieję, że kreska będzie mocniejsza.

Załączniki

• 1442993693785.jpg
    1442993693785.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 53
Malami ja tam nic nie widzę ;-) ale jak mówisz że jest to jest ;-) daj znać rano. Gratuluję
Worek chyba został rozwiązany
Tarantina a ty jak?

Needi nie ma co się gniewać :-) Ankaka jest jedna a nas dużo ;-)

Claudia. Nie szukaj kolejnych objawów ;-) pójdziesz do gina u będziesz wiedziała

Ruda ale wcale nie powiedzialam ze ja szukam objawow ciazy. Z tym juz sie pogodzilam ze nie tym razm tylko mowie ze mnie bola piersi a tak nie mialam. Mysle ze moze mam jakies zaburzenia hormonalne choc badania tarczycy wyszly super

Hej dziewczyny. Ja też z wami jestem. Piszę rzadko, bo czasu niewiele ale czytam na bieżąco. Chyba mogę się Wam powolutku pochwalić... Od kilku dni pobolewają mnie piersi, a że miałam w domu jeszcze test postanowiłam zrobić. Dodam, że nie liczyłam na nic, bo owu była 15.09 a kochaliśmy się dwa dni przed i dwa dni po. Jest bladzioch, ale jest. Nie robiłam z porannego, bo na nic nie liczyłam... @ planowo 29.09 a tu taka niespodzianka! Czyli owu była wcześniej. Na zdjęciu kiepsko widać. Jutro powtórzę z porannego i mam nadzieję, że kreska będzie mocniejsza.

Zdjcie slabej jakosci. I ja nie widze kreski. Ale pewnie na zywo inaczej wyglada. Powtorz test :)

reklama
Do góry