reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny ten moja @ jakas dziwna. Juz nie wiem co sadzic. Nigdy nie mialam tak jak wczoraj ze pojawily sie plamy kawy z mlekiem koloru i koniec. Rano jak wstalam to zalalo mnie bo wstalam na dwie nogi ale przez caly dzien to mam tak rozcienczona krew ze bardzo jasna az rozowa ta barwa i tez nie ma szalenstwa. Nie wiem co o tym sadzic. Bo jak zawzze dostaje okresu to od razu na calego leje sie ciurkiem ciemna barwa. :(

claudia nie nakrecaj sie bo to dobrze nie sluzy przez stres tak sie moze dziac ja tak mialam jak probowalam zajsc w pierwsza ciaze.

Wlasnie ze ja juz sie nie nakrecam. Nawet nie.mysle juz ze to ciaza czy cos. Bardziej sklaniam sie pod jakas infekcje bo ten bolacy bol przedtem. Ja juz swojr przezylam w pierwszej ciazy i przed nia. Mialam samoporonienie wiec nawet tego nie podejrzewam. Tylko ze po prostu nie wiem czemu tak ten okres jest inny czym to spowodowane.

Wlasnie ze ja juz sie nie nakrecam. Nawet nie.mysle juz ze to ciaza czy cos. Bardziej sklaniam sie pod jakas infekcje bo ten bolacy bol przedtem. Ja juz swojr przezylam w pierwszej ciazy i przed nia. Mialam samoporonienie wiec nawet tego nie podejrzewam. Tylko ze po prostu nie wiem czemu tak ten okres jest inny czym to spowodowane.

Hmm jesli sie nie nakrecasz to jak jutro nic nie bedzie dobrze to bym sie wybrala do dobrego gina i porozmawiala tak szczerze bo u mnie w miescie o
dobrego lekarza sklonego do rozmowy to ciezko. Najlepiej sprawdzic czy wszystko jest dobrze.

Hmm jesli sie nie nakrecasz to jak jutro nic nie bedzie dobrze to bym sie wybrala do dobrego gina i porozmawiala tak szczerze bo u mnie w miescie o
dobrego lekarza sklonego do rozmowy to ciezko. Najlepiej sprawdzic czy wszystko jest dobrze.

Jak juz wczoraj zobaczylam te plamy to juz wiedzialam ze sie nie udalo. W pierwszej ciazy nie mialam zadnego plamienia wiec jakby nie bylo to byla nowosc.
Mam dobrego ginekologa od serca. Jak przejdzie okres ide do niego. Badania mi super wyszly wiec moze czai sie cos w srodku jakas infekcja.

reklama
Jak juz wczoraj zobaczylam te plamy to juz wiedzialam ze sie nie udalo. W pierwszej ciazy nie mialam zadnego plamienia wiec jakby nie bylo to byla nowosc.
Mam dobrego ginekologa od serca. Jak przejdzie okres ide do niego. Badania mi super wyszly wiec moze czai sie cos w srodku jakas infekcja.
Hmm moze i infekcja ale ja np mam zapalenie macicy przydatkow pochwy nadzerke i zapalenie nerek i nie mialam zadnych palmien i dziwnych krwawien.

Do góry