EM Ka
Fanka BB :)
Hime oby przyjechał .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale dalibyscie rade z jedenj pensji z dwojka dzieci? bo my bysmy musieli liczyc kase mimo iz moj dobrze zarabia, teraz bedzie drozsze mieszkanie, paliwo nas mocno ciagnie itp
jeszcze sie nie zjawil?
Gdzie tam... Czekam i czekam...Hime oby przyjechał .
wiem o co chodzi, mi bardzo ciezko bylo przerwac starania, duzo mnie to kosztowalo, mialam wrocic do staran dopiero wiosna, ale udalo sie juz terazByło by ciężko właśnie. M. Niby też dobrze zarabia. Zależy od miesiąca. Tylko że wzrosna właśnie koszta. Niby wszystko było by po starszym ale same pampersy przez 1.5 roku ile wyjdą Dlatego więcej argumentów jest na nie, ale tak bardzo bym chciała znów maleńka kruszynke, poczuć te ruchy, kopniaczki... eh
ja bym powiedziala to co moja ciotka listonoszowi, jak zaczal sie sadzic, ze ciagle do niej i jej siostry paczki ma z allegro: cos ci ch..u nie pasuje? ciesz sie kur...a , ze masz roboteGdzie tam... Czekam i czekam...
A u mnie wygląda tak, zamówiłam torebkę z allegro. Oczywiście wybrałam kuriera, niestety nie wiedziałam jaki to będzie, myślałam że albo DHL, InPost, GLS, DPD takie bardziej znane a tu jakieś TBA... Paczka oznaczona jako dostarczona, dzwoniłam tam do nich to kazała czekać, dadzą znać co się dzieje. Napisał do mnie kurier już a nie siedziba że będzie między 12-16... Masakra jakaś. Powinni zmienić kuriera, bo czytałam, że właśnie oni dość często oszukują. W ogóle kiedyś zawsze podpisywałam odbiór paczki i musiałam okazać dowód tożsamości, że to ja a teraz już nic nie podpisuje, jakaś samowolka, równie mogłaby odebrać paczkę sąsiadka i mi jej nie oddać.ja bym powiedziala to co moja ciotka listonoszowi, jak zaczal sie sadzic, ze ciagle do niej i jej siostry paczki ma z allegro: cos ci ch..u nie pasuje? ciesz sie kur...a , ze masz robote
nie znam tej firmy, ciekawe co to za asy, i co nadal go nie ma gnoja?A u mnie wygląda tak, zamówiłam torebkę z allegro. Oczywiście wybrałam kuriera, niestety nie wiedziałam jaki to będzie, myślałam że albo DHL, InPost, GLS, DPD takie bardziej znane a tu jakieś TBA... Paczka oznaczona jako dostarczona, dzwoniłam tam do nich to kazała czekać, dadzą znać co się dzieje. Napisał do mnie kurier już a nie siedziba że będzie między 12-16... Masakra jakaś. Powinni zmienić kuriera, bo czytałam, że właśnie oni dość często oszukują. W ogóle kiedyś zawsze podpisywałam odbiór paczki i musiałam okazać dowód tożsamości, że to ja a teraz już nic nie podpisuje, jakaś samowolka, równie mogłaby odebrać paczkę sąsiadka i mi jej nie oddać.
Nie ma, nie ma. Postanowiłam przy nim otworzyć paczkę, zobaczyć, czy jest wszystko ok. Bo to wyglądało jak takie kombinowanie...nie znam tej firmy, ciekawe co to za asy, i co nadal go nie ma gnoja?