reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Oszzzz co tu się wydarzyło. Ja już boję się cokolwiek napisać bo nie wiem czy mogę tu czy gdzie indziej.
Na BB byłam od sierpnia ale pod innym Nickiem i w innym wątku ale przez problemy z komputerem musiałam założyć nowe konto i wprosiłam się tutaj. No i tak forumowo nie wiem jak określić swój wiek, na tym wątku młoda, na innym już będę starsza. Straszny mi się mętlik w głowie zrobił. Rety, a ogólnie to na to wszystko hashtag #najważniejszeproblemycywilizowanegoświata
Osobiście naprawdę nie chcę czytać jak mądre dziewczyny tak się do siebie odnoszą.

reklama
Oszzzz co tu się wydarzyło. Ja już boję się cokolwiek napisać bo nie wiem czy mogę tu czy gdzie indziej.
Na BB byłam od sierpnia ale pod innym Nickiem i w innym wątku ale przez problemy z komputerem musiałam założyć nowe konto i wprosiłam się tutaj. No i tak forumowo nie wiem jak określić swój wiek, na tym wątku młoda, na innym już będę starsza. Straszny mi się mętlik w głowie zrobił. Rety, a ogólnie to na to wszystko hashtag #najważniejszeproblemycywilizowanegoświata
Osobiście naprawdę nie chcę czytać jak mądre dziewczyny tak się do siebie odnoszą.
To tak jak ja, wcześniej byłam na forum pod innym nickiem ale zapomniałam na niego hasła, później we wrześniu jakoś zaczęłam tutaj pisać. ;)

I jeszcze jedno... sprawa płci... Gdzie byłyście dziewczyny jak była kłótnia z mamaNadii? Brak wam było odwagi żeby ja wtedy obronić, brak wam było odwagi żeby mi napisać że nie mam racji? Takie sympatyczne, takie odważne...

Czarna, ja bylam tu i akurat ja wlasnie broniłam wtedy mameNadii.

MamaNadii, przepraszam ze do tego wracam/kontynuuje, ale zostalam wywolana, a dopiero potem przeczytalam twoj wpis.

MamaNadii dla mnie i dla Ciebie sprawa się wyjaśniła i zakończyła. Szkoda że niektóre traktują to jako argument w swojej chorej grze pt. "Zle stare bywalczynie". Po co w takim razie mamy się tu udzielać skoro wyszło na to że przez nas te wszystkie kłótnie? Na szczęście nowe są super i bezkonfliktowe...

Czarna dziecinna jesteś do potęgi . Szkoda mk słów i energii na Ciebie i te dwie Twoje koleżanki. Inni maja inne życie niz tylko forum i zobacz jak pokazałaś swoją klasę i szczerze tak widze ze przepaść miedzy nami jest ogromna .

Bertha ignoruj. Szkoda nerwów.

reklama
Do góry