reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Temat zakonczony, a wy od nowa zaczynacie. Skoro zrozumialyscie, ze w tamtej grupie sa osoby, ktore od poczatku sa w tym watku, a potem przestalysmy sie tu udzielac bo polowa z nas jest w ciazy. Wiec chcac nie chcac nie znamy dobrze was - nowych. Wy zalozylyscie swoja grupe w, ktorych sa "nowsze" osoby i zadna z nas sie nie burzy, ze nas tam nie ma, wiec nie wiem o co chodzi?

Z tego co wiem to ten watek nie jest wiążący i to, ze bylam w nim od poczatku nie znaczy, ze musze w nim zostac i byc z wami caly czas. Tak samo jak wy i cala reszta. Dziewczyny tu przychodzily, a potem sie odcinaly. Normalne.

To tylko internet i jak ktos mnie gdzies nie chce to trudno, nie moja sprawa. Mam tysiac innych rzeczy niz przejmowanie sie tym, ze ktos odszedl, do innej grupy, ktos doszedl, ktos olal ten watek, czy ktos mnie nie chce w grupie.

Tyle na ten temat :)

EM Ka. Niestety nie udało się malutkiej uratować i mam aniołka w niebie.

Mój m. Też chciał szybko ślubu i dziecka, ja wtedy nie za bardzo heh później mi się zmieniło :)

Lux dokładnie u nas podobna sytuacja teraz. Dziecko kredyt opłaty i tylko jedna pensja póki co. Niby teraz na być jakieś becikowe ale z nimi to nigdy nie wiadomo. Dlatego jak się uda to się uda a jak nie to znaczy że jeszcze nie czas.

Happy Mum a kiedy termin @?

Dziewczyny co tzn dpo? :p po okresie? Przed?

Czarnamadzia słuchaj no, chcesz to w ten sposób sie zwracaj do swojego psa, choć i do niego nie powinnaś , widze ze macie problem z opanowaniem emocji, a co za tym idzie języka. Wiec daj sobie na luz jedna z druga wypijcie kielonka za to ze jesteście tu dłużej i sie tym delektujcie albo poprzutulajcie sie z mężami. Chcecie to proszę sobie po mnie jechać na zamkniętym do woli lub ktora chetna zapraszam na pw , ale to nie jest miejsce dla przedszkolaków bo jak na razie trochę sie czuje jakbym weszła do czyjeś piaskownicy .

EM Ka. Niestety nie udało się malutkiej uratować i mam aniołka w niebie.

Mój m. Też chciał szybko ślubu i dziecka, ja wtedy nie za bardzo heh później mi się zmieniło :)

Lux dokładnie u nas podobna sytuacja teraz. Dziecko kredyt opłaty i tylko jedna pensja póki co. Niby teraz na być jakieś becikowe ale z nimi to nigdy nie wiadomo. Dlatego jak się uda to się uda a jak nie to znaczy że jeszcze nie czas.

Happy Mum a kiedy termin @?

Dziewczyny co tzn dpo? [emoji14] po okresie? Przed?
Dpo - dni po owulacji :)

Dziewczyny dajcie sobie na wstrzymanie i nie piszecie już na temat. Ani stare ani nowe. Jeśli będzie tak naskakiwać to ten wątek umrze a widzę że wiele dziewczyn się tu dobrze czuje. Od teraz piszcie jakby nie było tamtego tematu. koniec.

Dziewczyny co tzn dpo? :p po okresie? Przed?

:):) tez nie wiedzialam. dpo = dni po owulacji, liczy sie od kolejnego dnia po wystapieniu owulacji.
spotkalam sie tez z okresleniem dfl = dzień fazy lutealnej.. ale tego nie wiem jak liczyc, czy dpo = dfl, czy np dfl zaczyna sie w dzień owu.. w kazdym badz razie pisze, bo moze ktoras z was sie na cos takiego natknie i sie troche naszukalam co to ;)

reklama
Ann89 to bardzo mi przykro ! Ale tak jak do mnie to do Ciebie wrocil po roku silniejszy ;* i trzeba sie z tego cieszyć ;**

Ankaka bardzo dobrze piszesz :) nikt nie nalega przeciez na to :) każdy wyraził co myśli i tyle :) a jest początek roku wiec do tego forum jeszcze na pewno dołączy sporo osób czy to sie komuś podoba czy nie ...

Do góry