reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Do wszystkich nowych dziewczyn od tzw "starych bywalczyń":
Wszystkie byłyście tutaj witane przez nas z wielka radością, nikt nic do was nic nie miał, piszcie sobie tutaj śmiało co chcecie jak chcecie i o czym chcecie. Przykro mi że nasze słowa zostały w sposób paskudny przetworzone przez dwie kłótliwe baby na jakiś hejt co do nowych twarzy... Temat grup został ciągnięty przez Em Ke i Berthe jak guma od majtek, nie mam pojęcia czemu? Zostały zaatakowane stare bywalczynie bez konkretnego powodu, a teraz nowe nie wiedza czy mogą pisać. Em Ka i Bertha gratuluje rozpierdol*** forum!!! Nikomu się to do tej pory nie udało. A mówią że młode i głupie...

Anik - ja jutro robie i juz sie boje wyniku.

Myslicie ze 5 dni przed @ wyjdzie juz beta ?

Trzymam kciuki.
I pomyśleć, że kiedyś widok jednej kreski mnie ucieszył...

Niestety tak. 5 dni przed spodziewana @ (wg mój kalendarzyk) robiłam. Zobaczę za 5 dni... może to jeszcze za wcześnie... on mi zaznaczył 33 dniowy cykl ale w sumie jakiś czas temu odstawiłam tabletki wiec może jeszcze wszystko musi się wyregulować

reklama
Do góry