mamaNadii2
Fanka BB :)
Anik - ja jutro robie i juz sie boje wyniku.
Myslicie ze 5 dni przed @ wyjdzie juz beta ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i musisz miec na allegro dowod,ze tam torebka byla kupiona, bo inaczej nie wygrasz a jemu musisz i tak podpisac ze Ci ja dostarczylNo i nie wywalczysz bo taki ci powie, że on dostarczył, albo tobie do ręki a ty kłamiesz albo komuś z domu i takie kołomyje...
negatyw?Hmmm może przeniescie się na pw?
Zrobiłam dzisiaj test. Ehhh...
Idę składać ręczniki... nie będę o tym myśleć
Mi wyszla 36Anik - ja jutro robie i juz sie boje wyniku.
ja jestem neutralna i sie nie kloce obecnie hehe, wiec mnie sie nie bojTo jak ja jestem tu nowa to też mam się nie udzielać ? Czy jak bo już się gubię tu u was
powinna wyjsc, a co chesz zrobic, kusi Cie?Anik - ja jutro robie i juz sie boje wyniku.
Anik - ja jutro robie i juz sie boje wyniku.
Niestety tak. 5 dni przed spodziewana @ (wg mój kalendarzyk) robiłam. Zobaczę za 5 dni... może to jeszcze za wcześnie... on mi zaznaczył 33 dniowy cykl ale w sumie jakiś czas temu odstawiłam tabletki wiec może jeszcze wszystko musi się wyregulowaćnegatyw?