reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

kurcze to dpo. Logiczne :) o ja blondynka :)

Ale mnie głowa boli :\ do tego nie mam obiadu i pojęcia co zrobić. Chyba wyjmne pierogi z zamrażarki i ugotuje. M. Nie będzie zadowolony bo to miesozerca i na każdy obiad musi być miecho ale musi się z tym pogodzić ;)

reklama
EM Ka. Niestety nie udało się malutkiej uratować i mam aniołka w niebie.

Mój m. Też chciał szybko ślubu i dziecka, ja wtedy nie za bardzo heh później mi się zmieniło :)

Lux dokładnie u nas podobna sytuacja teraz. Dziecko kredyt opłaty i tylko jedna pensja póki co. Niby teraz na być jakieś becikowe ale z nimi to nigdy nie wiadomo. Dlatego jak się uda to się uda a jak nie to znaczy że jeszcze nie czas.

Happy Mum a kiedy termin @?

Dziewczyny co tzn dpo? :p po okresie? Przed?
ale dalibyscie rade z jedenj pensji z dwojka dzieci? bo my bysmy musieli liczyc kase mimo iz moj dobrze zarabia, teraz bedzie drozsze mieszkanie, paliwo nas mocno ciagnie itp

kurcze to dpo. Logiczne :) o ja blondynka :)

Ale mnie głowa boli :\ do tego nie mam obiadu i pojęcia co zrobić. Chyba wyjmne pierogi z zamrażarki i ugotuje. M. Nie będzie zadowolony bo to miesozerca i na każdy obiad musi być miecho ale musi się z tym pogodzić ;)
a moj bardzo lubi zupy i czesto mowi, zrob jakas zupe a nie to mieso :-p

EM Ka słucham nooo.. i odpowiadam. Nie mam niestety psa, zresztą on nie zasługuje na takie traktowanie (wiesz brakuje mu niewyparzonej gęby). Wybacz ale co Ty masz z tym przytulaniem się do męża? Seks z mężem nie zmieni faktu że niektórym osobą brak piątej klepki. Nie pisz w formie mnogiej bo ja do Ciebie pisze jako JEDNA osoba a nie cała grupa. Jeszcze jedno... to Ty wlazłaś do naszej piaskownicy jak już coś wiec uszanuj znajdujące się tu od dawna osoby, które tworzyły te forum zanim Ty w ogóle się o nim dowiedziałaś.

Emka przeszkadza ci cos drzwi otwarte. Nie podoba ci sie nasze towazystwo zabierz zabawki i zmien piaskownice
proponuje nastepnym razem na priv pisac do dziewczyn , ktore macie na fb i juz, ja tam sie nie wypowiadam, bo mi nie przeszkadza, ze macie swoja grupe, my mamy swoja i jest git, powodzenia w staraniach Ruda, ja tam Was wszystkie lubie i sie klocic z zadna nie chce, bo po co :biggrin2:

reklama
Do góry