Naprawdę nie potrafię Was pojąć
ja nie zobaczyłam żadnego siania zamętu u Emki!
To wy zasiałyscie zamet jak mamaNadii zapytala jak sie starac o chlopczyka. To wy siejecie zamęt jak Emka wyraziła (w zupelnie normalny i sympatyczny sposób) swoje zdanie.. i dlatego napisalam, ze to stara ekipa wszczyna kłótnie. bo reagujecie jakas alergią na kazdy sprzeciw, czy tez nawet nieuzasadnione rzeczy (sprawa płci dziecka).
nikt nie probuje odwieźć was od bycia w zamkniętej grupie! tez bym pewnie tak zrobila gdybym sie zżyła z dziewczynami. Fajnie wam ze sie dogadujecie i jest wam w zamknietej grupie dobrze! tylko pozazdrościc.
ani emka, ani ja - przed tym wpisem, ani kiedys mamanadii, nie bylysmy zaczepne. to wy wyskakujecie z komentarzami, jakbyscie conajmniej uczestniczyly w walce na ringu!
a co to za argument ze ktos jest zalozycielka watku czy nie? to mamy sie czuc gorsze bo nie my zalozylysmy watek i nie bylysmy tu od lipca 2015, tylko kilka miesiecy pozniej?.. no błagam.. jak ty sie tym szczycisz że trafilas tu wczesniej niz ja czy emka, czy ktokolwiek, to gratuluje poczucia wartosci.
Jjesli macie poczuć sie lepiej, cala ekipa nowa moze wyjsc z tego watku i zalozyc osobny "Staraczki na 2016 rok - nowy watek".. bo chyba wtedy przestaniecie bronic tak zaciekle swojej wyższości.
zreszta widze, ze jest nowy watek:
https://www.babyboom.pl/forum/temat/staraczki-o-malenstwo-w-2016.78641/, takze ja chetnie tam przejdę. (chyba ze go admini zamkna bo jest analogiczny temat.. niz znam regulaminu..)
przepraszam, ale juz nie wytrzymalam tych bezzasadnych oskarżeń.