reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hime - lii tam wyszalejesz sie przeciez.Karmiła m 3 miesiace bo Nadia potrzebowala wiecej pozniej juz piersi nie chciala wygodna sie zrobila i tylko na mm.Dyskoteki , kina , pizza czy cos.Babcia chetna do zajecia sie mala.Na pierwszej dyskotece bylam na walentynki Nadia miala 3 mce i przesypiala juz cale noce wiec moglam wychodzic.Ma sylwestrze na zabawie bylam itd. Takze później tez mozna poimprezowac.Bywalo tak ze na 1 dyskotece od porodu myslalam o Nadii ale nic jej sie nie dzialo przespala nasza impreze.

reklama
Dzięki! Ja mam aplikacje bb i przez nią odpisuje ale obczaje sobie tego Tapatalka :)

Wszystkie w końcu będziemy mamusiam zobaczycie! :)

Idealny wiek na rodzenie ;) zobaczysz jak szybko się zregenerujesz. I Ty będziesz miała odchowane dzieciaczki a znajomi dopiero zaczną zabawę z pieluchami ;)
Widzę to u siebie u po znajomych ;) choć ja juz 28 na karku o_O
No moje znajome (w moim wieku i młodsze dużo) już w ciąży albo bawią dzieci. Trochę jest mi wtedy przykro, bo z każdą co pisałam to 'wpadła', a jedna to już w ogóle pomieszkuje po znajomych bo facet ją zostawił, a matka wyrzuciła z domu... Była już tyle razy na odwyku od dragów, mam nadzieję tylko, że w ciąży nie bierze, bo dziecka szkoda...

Hime - lii tam wyszalejesz sie przeciez.Karmiła m 3 miesiace bo Nadia potrzebowala wiecej pozniej juz piersi nie chciala wygodna sie zrobila i tylko na mm.Dyskoteki , kina , pizza czy cos.Babcia chetna do zajecia sie mala.Na pierwszej dyskotece bylam na walentynki Nadia miala 3 mce i przesypiala juz cale noce wiec moglam wychodzic.Ma sylwestrze na zabawie bylam itd. Takze później tez mozna poimprezowac.Bywalo tak ze na 1 dyskotece od porodu myslalam o Nadii ale nic jej sie nie dzialo przespala nasza impreze.
Hah tyle, że ja nie lubię imprez, ani wypadów do kina a na pizze też nie lubię wychodzić, wole w domu zjeść. :D Jedyne imprezy które lubię to tylko festiwale na świeżym powietrzu i to i tak raz w roku. A co do wyszalenia się to zdążę na motorze. :D Ja od zawsze zamylałam się w swoim świecie, taka antyspołeczna, może też nie do końca bo lubię ludzi z pasją i z którymi można pogadać o wszystkim i sensownie a nie większość moich znajomych przechwala się ile to nie wypili, kogo nie przelecieli...

Hime - u nas taka zasada jezeli maz cos pije na imprezie wowczas ja nie i na odwrot.Pozniej trzeba sie dzieckiem zajac wiec tak sie wymieniamy.A w domku jezeli juz razem to np. Po drinku , kieliszku wina czy po piwie.Wiecej nie

Hah tyle, że ja nie lubię imprez, ani wypadów do kina a na pizze też nie lubię wychodzić, wole w domu zjeść. :D Jedyne imprezy które lubię to tylko festiwale na świeżym powietrzu i to i tak raz w roku. A co do wyszalenia się to zdążę na motorze. :D Ja od zawsze zamylałam się w swoim świecie, taka antyspołeczna, może też nie do końca bo lubię ludzi z pasją i z którymi można pogadać o wszystkim i sensownie a nie większość moich znajomych przechwala się ile to nie wypili, kogo nie przelecieli...
oo to masz podobny charakter do mojego, ja bardziej domatorka

Lenkaka mąż siedzi na forum budowlanym hehe :p

Hime a ile masz lat?
O to fajny wiek. Masz dobre podejście. Ja też dosyć wcześnie marzyłam o macierzynstwie, no może nie aż tak jak ty :p ale wcześnie jednak nie było z kim hehe

Ja to lubie sie czasem oderwac ale tez rzadko 3 razy do roku ( wliczajac w to sylwester) dyskoteke mam niedaleko domu wiec 2 razy do roku tam chodze przewaznie walentynki wlasnie i przez wakacje.

reklama
Hime - u nas taka zasada jezeli maz cos pije na imprezie wowczas ja nie i na odwrot.Pozniej trzeba sie dzieckiem zajac wiec tak sie wymieniamy.A w domku jezeli juz razem to np. Po drinku , kieliszku wina czy po piwie.Wiecej nie
My to pijemy na serio od święta, tzn ja to może piłam piwo w wakacje i to jedno w całym 2015 roku. :D Sylwester to już drugi bez grama alkoholu, ja nie lubię pijanego towarzystwa więc moja 18nastka była bez alkoholu. Mój Piotrek to czasami kupi sobie po pracy jakieś piwko ale nie zwykle tylko jakieś smakowe by sobie wypić dla smaku a nie żeby się napić, czy naładować %%. Ale mówiąc ogólnie to można powiedzieć że nie pijemy. ;)

Do góry