EM Ka
Fanka BB :)
Próbuje wlasnie syna uczyć układać puzzle wkłada i wykłada z pudełka a nagada sie przy tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jak mu idzie?Próbuje wlasnie syna uczyć układać puzzle wkłada i wykłada z pudełka a nagada sie przy tym
moj lubi se wypic, ale piwo a ja rzadko pije, jak juz to wino, czasami drunka, ale to mega rzadkoMy to pijemy na serio od święta, tzn ja to może piłam piwo w wakacje i to jedno w całym 2015 roku. Sylwester to już drugi bez grama alkoholu, ja nie lubię pijanego towarzystwa więc moja 18nastka była bez alkoholu. Mój Piotrek to czasami kupi sobie po pracy jakieś piwko ale nie zwykle tylko jakieś smakowe by sobie wypić dla smaku a nie żeby się napić, czy naładować %%. Ale mówiąc ogólnie to można powiedzieć że nie pijemy.
Ja nie lubię wina, jak widzę wino to mnie wykręca. Zapachu czystej wódki też nie trawię. Alkohol który znoszę to tylko dobre piwo, nie za mocne. I może te takie drinki kolorowe one są chyba 4%. O i papierosów nie znoszę, nie nawidzę jak ktoś w moim towarzystwie pali. Nic nie mam do palących ale zawsze każdego namawiam na rzucenie a jak nie chce rzucić a palić bardziej w towarzystwie to niech kupi elektryka. Teścia namówiłam, od paru lat pali tylko e peta.moj lubi se wypic, ale piwo a ja rzadko pije, jak juz to wino, czasami drunka, ale to mega rzadko
No moje znajome (w moim wieku i młodsze dużo) już w ciąży albo bawią dzieci. Trochę jest mi wtedy przykro, bo z każdą co pisałam to 'wpadła', a jedna to już w ogóle pomieszkuje po znajomych bo facet ją zostawił, a matka wyrzuciła z domu... Była już tyle razy na odwyku od dragów, mam nadzieję tylko, że w ciąży nie bierze, bo dziecka szkoda...
a ja zle doczytalam heh, mam pytanie laski, czy ktoras z Was grzeje mieszkanie gazem?
a ja zle doczytalam heh, mam pytanie laski, czy ktoras z Was grzeje mieszkanie gazem?
Lenkaka mąż siedzi na forum budowlanym hehe
Hime a ile masz lat?
O to fajny wiek. Masz dobre podejście. Ja też dosyć wcześnie marzyłam o macierzynstwie, no może nie aż tak jak ty ale wcześnie jednak nie było z kim hehe
jaki mialas rachunek za gaz za ten okres? ludzie mowia, ze za mieszkanie w bloku srednio 200zl na 2 miesiace jestMy doprowadziliśmy do mieszkania jakieś dwa miesiące temu gaz z sieci, a o co chcesz zapytać?
laski a bo to mieszkanie gdzie idziemy jest ogrzewane gazem i tu mi bratowa mowi, ze ona jak wychodzila do pracy to go wylaczala a wlasciciel nam kazal zostawiac go choc na jedynce zeby niby wilgoc sie nie robila i teraz nie wiem