reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
A tak abstrahując to u mojego męża na forum budowlanym nie jest tak gorąco jak tu u nas w ostatnich dniach, a zapewniam oni to mają się o co sprzeczać ;) luz myszki i dystans. Uznajmy to wszystko za niesprzyjające sobie biorytmy ;) w końcu ciśnienie przez pogodę wariowało i wszystko możliwe ;)

Hime - tez mloda jestem mam 24 lata planuje druga ciaze.Pierwsza tez planowana Nadia ma juz 2 lata.Jedne szybciej dojrzewaja jezeli chodzi macierzynstwo drugie troche pozniej i to calkiem normalne ;)

A tak abstrahując to u mojego męża na forum budowlanym nie jest tak gorąco jak tu u nas w ostatnich dniach, a zapewniam oni to mają się o co sprzeczać ;) luz myszki i dystans. Uznajmy to wszystko za niesprzyjające sobie biorytmy ;) w końcu ciśnienie przez pogodę wariowało i wszystko możliwe ;)
a jak, kobiece humorki hihi

Hime ja nje uważam ze młode osoby sa gowniarzami :) zeby była jasność :) wręcz przeciwnie sama przeciez tez jestem jeszxzE młoda a jak nie to niedawno byłam :)
Spokojnie, ja póki co nie doznałam tutaj żadnej przykrości od Was, wręcz przeciwnie. No i tak powinno być, każda powinna się wspierać. :)
Nie powiem, bo jest mi trochę głupio, że narzekam, że mi się nie udaje a Wy już tyle lat się staracie i w większości, bez żadnych rezultatów. Oby każda z nas w końcu doznała cudu w postaci maleństwa . :)

reklama
Spokojnie, ja póki co nie doznałam tutaj żadnej przykrości od Was, wręcz przeciwnie. No i tak powinno być, każda powinna się wspierać. :)
Nie powiem, bo jest mi trochę głupio, że narzekam, że mi się nie udaje a Wy już tyle lat się staracie i w większości, bez żadnych rezultatów. Oby każda z nas w końcu doznała cudu w postaci maleństwa . :)
masz narzekac do woli, masz sie zalic, jesli to Ci pomaga :biggrin2:

Do góry