EM Ka
Fanka BB :)
Łaski sorki za zamieszanie obiecuje juz nie odpisywać w tym temacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja mam 31 lat i co teraz? hihi
a jak, kobiece humorki hihiA tak abstrahując to u mojego męża na forum budowlanym nie jest tak gorąco jak tu u nas w ostatnich dniach, a zapewniam oni to mają się o co sprzeczać luz myszki i dystans. Uznajmy to wszystko za niesprzyjające sobie biorytmy w końcu ciśnienie przez pogodę wariowało i wszystko możliwe
Spokojnie, ja póki co nie doznałam tutaj żadnej przykrości od Was, wręcz przeciwnie. No i tak powinno być, każda powinna się wspierać.Hime ja nje uważam ze młode osoby sa gowniarzami zeby była jasność wręcz przeciwnie sama przeciez tez jestem jeszxzE młoda a jak nie to niedawno byłam
no leca te latka jak szlone, nawet nie wiem kiedy mi to zlecialoHot trzydziestka ja mam 26 i niewiele mi do Ciebie brakuje, a w zasadzie to 27 aleee ciii jeszcze nie skończone
masz narzekac do woli, masz sie zalic, jesli to Ci pomagaSpokojnie, ja póki co nie doznałam tutaj żadnej przykrości od Was, wręcz przeciwnie. No i tak powinno być, każda powinna się wspierać.
Nie powiem, bo jest mi trochę głupio, że narzekam, że mi się nie udaje a Wy już tyle lat się staracie i w większości, bez żadnych rezultatów. Oby każda z nas w końcu doznała cudu w postaci maleństwa .