reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

MamaNadii nawet nie chodzi o macierzyństwo - raczej O taka inteligencje emocjonalna :) choć ka pamietam ze w wieku 19 lat nylam tak zakochana w ówczesnym chłopaku, ze byłam gotowa rodzic mu dzieci ;) teraz cieszę sie ze urodziłam dziecko jednak mojemu mężowi ;)))

Lux nie chce Cie martwić ale w tym roju juz 32:)

reklama
MamaNadii nawet nie chodzi o macierzyństwo - raczej O taka inteligencje emocjonalna :) choć ka pamietam ze w wieku 19 lat nylam tak zakochana w ówczesnym chłopaku, ze byłam gotowa rodzic mu dzieci ;) teraz cieszę sie ze urodziłam dziecko jednak mojemu mężowi ;)))

Lux nie chce Cie martwić ale w tym roju juz 32:)
no ja w tym roku tez 32 skoncze w czerwcu, siodmego :biggrin2:

Hime - na rodzenie idealny czas jezeli tylko zycie poukladane to dlaczego nie
Po ciąży pozamacicznej nawet szybko mi się organizm zregenerował. Lekarz mówił, że gdybym była starsza nawet mając 25 lat i więcej, mój jajowód byłby do niczego. Z resztą ja wolę nie czekać, karierę zdążę zrobić jak będę chciała, a z dzieckiem będzie ciężko poczekać. Na szczęście mam cudownego narzeczonego, nie w moim wieku bo taki to też przeważnie (ale nie każdy bo są wyjątki takie jak ja :D) mleko ma pod nosem.

Lux ja pisałam o Tobie ;) ale tak ja ten sam rocznik ;)

Hime i super szybciej dojdziesz do siebie po ciazy ;) a wyszalalas sie juz ?;)
No właśnie powiem Ci, że nie rozumiem ludzi którzy mi wpajają, że tracę młodość. :D Co to znaczy? Nie zdążyłam imprezować, spróbować każdego trunku albo dragów? Nie zmieniałam facetów jak skarpetki? :D

reklama
Hej kochana tapatalk jest taką aplikacją na telefony i tablety służącą do pisania i czytania forum. :) o wiele wygodniej się pisze tutaj na telefonie niż na przeglądarce. Łap screeny..
0b66ab092705b0de02342790e000f229.jpg

96f1f4b81dbd122857cde6451e502ea3.jpg

Dzięki! Ja mam aplikacje bb i przez nią odpisuje ale obczaje sobie tego Tapatalka :)

Spokojnie, ja póki co nie doznałam tutaj żadnej przykrości od Was, wręcz przeciwnie. No i tak powinno być, każda powinna się wspierać. :)
Nie powiem, bo jest mi trochę głupio, że narzekam, że mi się nie udaje a Wy już tyle lat się staracie i w większości, bez żadnych rezultatów. Oby każda z nas w końcu doznała cudu w postaci maleństwa . :)

Wszystkie w końcu będziemy mamusiam zobaczycie! :)

Ja w tym roku 19 lat. :D

Idealny wiek na rodzenie ;) zobaczysz jak szybko się zregenerujesz. I Ty będziesz miała odchowane dzieciaczki a znajomi dopiero zaczną zabawę z pieluchami ;)
Widzę to u siebie u po znajomych ;) choć ja juz 28 na karku o_O

Do góry