reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenkaka a to myślałam że on na tym forum tak sobie plotkuje jak my tutaj ;-)

Lux ja mieszkałam w Krk w mieszkaniu i grzalismy gazem. Było jakieś 80 m ale na cztery osoby nie bolało tak po kieszeni. Wiem że rachunki zima były dosyć wysokie latem konsekwentnie niskie bo prawie nie było grzania. Wiesz o co chodzi. Cen ci nie powiem. Bo nie pamiętam.

To co Lenkaka napisała to ja właśnie pamiętam takie same zalecenia kiedy tam mieszkaliśmy.

Em ka to podobnie jak u mnie z datami narodzin. Termin porodu 1 ciąży na 3marca 2012 (niestety urodziłam 3miesiące wcześniej) i synek który urodził się 2marca 2013 :)

Ja mam w tym roku 27lat stuknie. W pierwsza ciążę zaszlam majac 22 lata wiec też młodziutka byłam.

U nas wychodzi ok 150zł co 2mce za gaz.

Co do ovu to dopiero po porodzie zaczęłam odczuwać kiedy mam. Wtedy czuje taki bol jak na @ i kulcie w jajnikach. I piersi czasem bolą-w każdym razie nie bardzo mi się wtedy chce przytulać przez to. Za to przed okresem mam zawsze taka chcice że szok hehe szkoda że odwrotnie nie jest.

Ostatnia edycja:
Wydaje mi się, że skręcanie do zera to nie... my jak wyjeżdżamy to na 1 zostawiamy a jak mocno zimno no na 2. Bo potem wracasz a w mieszkaniu pizgawica ;)

Podjechalismy do Zawoi. Poczekam co mąż ma załatwić i pospacerujemy z Młodym

dzieki laski, niby na tym osiedlu gdzie ide mieszkac (nowoczesne nowe osiedle) oni latem biora wiecej za gaz niby na poczet rozliczenia rachunkow zimowych, ale wtedy sa rachunki co trzy miesiace

reklama
Lenkaka po takim szkoleniu sam będzie fachowcem :) praktyka czyni mistrza, czasem czlowiek lepiej zrobi i dużo taniej

Zdecydowanie masz rację, co ja się już nadenerwowałam przez tych moich specjalistów to szok, dziś rano musiałam ich grzecznie acz stanowczo opieprzyć bo robili 3 pomieszczenia i jest ok ale w pozostałych dwóch których nie remontowali jest ruina, oj długo by opowiadać. Tak czy inaczej lepiej POSTARAĆ (żeby nie było że odbiegam od tematu wątku, jest słowo klucz ;) ) się działać samemu.

Do góry