reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda , bertha idealnie jako obiektywna obserwatorka napisała co miałam napisać - od siebie dodam tylko ze skoro cyferki w nicku to Twoj wiek, to zrzucę to kark młodości, z wiekiem nauczysz sie pewnie ze Twoje nie zawsze musi byc na wierzchu to raz a dwa ze wyrażenie odmiennego zdania nie jest równoznaczne z jego nie szanowaniem - to sie nazywa konstruktywna rozmowa :)

Lenaka i jak test owu ?

O tarantina nie wiedziałam ze wyrażenie swojego zdania jest przynależne tylko dla założycielek :) a myśle ze do frustratek czy kłótni mi daleko - ale fakt nie kaZdy lubi jak wyraża sie swoje czesto odmienne zdanie głośno .

Przykro mi ze tak to zostało odebrane . Pozostaje mi tylko cieszyć sie ze jest ktokolwiek kto widzi ze nie zmierzało to so kłótni . Bo tez wydaje mi sie ze tu sie dziewczyny powinny wspierać no ale :)

Hime to dobrze :) a miałaś robione badania na przeciwciała ? Najważniejsze ze zachodzisz reszta to juz z górki - zobaczysz jak juz będziesz tulić swoje szczęście :)

Dwa negatywne, ale to 13 dc. Tak czy inaczej rozkazuje mojej owulacji się ogarnąć i na sobotę rozkwitnąć w pełni ;)

reklama
Lenka zycze ci tego z calego serduszka.

Niestety ald nie podoba mi sie to co tu sie dzieje. Narazie odpuszczam skoro to ja wprowadzam tu zla admesfera ( chociaz moje zdanie jest inne). Bede zagladac bo niektore dziewczyny polubilam i bedzie mnie ciekawic co u nich

Dziekuje ❤
Będę Cię wypatrywać ;)

Ruda , bertha idealnie jako obiektywna obserwatorka napisała co miałam napisać - od siebie dodam tylko ze skoro cyferki w nicku to Twoj wiek, to zrzucę to kark młodości, z wiekiem nauczysz sie pewnie ze Twoje nie zawsze musi byc na wierzchu to raz a dwa ze wyrażenie odmiennego zdania nie jest równoznaczne z jego nie szanowaniem - to sie nazywa konstruktywna rozmowa :)

Lenaka i jak test owu ?

O tarantina nie wiedziałam ze wyrażenie swojego zdania jest przynależne tylko dla założycielek :) a myśle ze do frustratek czy kłótni mi daleko - ale fakt nie kaZdy lubi jak wyraża sie swoje czesto odmienne zdanie głośno .

Przykro mi ze tak to zostało odebrane . Pozostaje mi tylko cieszyć sie ze jest ktokolwiek kto widzi ze nie zmierzało to so kłótni . Bo tez wydaje mi sie ze tu sie dziewczyny powinny wspierać no ale :)

Hime to dobrze :) a miałaś robione badania na przeciwciała ? Najważniejsze ze zachodzisz reszta to juz z górki - zobaczysz jak juz będziesz tulić swoje szczęście :)
Wydaje mi się, że w szpitalu miałam robione takie badania, ale nie jestem pewna. Jakby coś było nie tak to by mówili, i tak musiałam dłużej zostać w szpitalu bo miałam za niskie crp.

Emka tak mam 25 lat i czuje sie z tego dumna, nie uwazam sie za gowniare jak to delikatnie ujelas . A ty chyba blisko 50 bo juz chyba przekwitasz?

Emka tak mam 25 lat i czuje sie z tego dumna, nie uwazam sie za gowniare jak to delikatnie ujelas . A ty chyba blisko 50 bo juz chyba przekwitasz?
Nie kłóćcie się kochane! Wiek tu nic nie ma do rzeczy.
Przykro mi ruda1991, że odchodzisz. Daj znać czasem co u Ciebie.

Ja i tak tu jestem najmłodsza i też się nie uważam za gówniarę. ;) Już kiedyś pisałam ile mam lat i zdziwiłam się, że nie było jakieś pogardy od Was. Niech tu ciągle będzie miła atmosfera...

Lenaka bardzo dobre podejście ! To i ja każe Twojej owulce wziąć sie w garść :) moze obcego sie przestraszy .

Ruda widze ze wyraźnie szukasz zaczepki - proponuje jednak poszukać jej gdzie indziej to raz a dwa nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. I nie życzę sobie zebys Ty albo Twoje koleżanki mnie obrażały, proponuje skupić sie na staraniach ciążach czy innych bardziej przyjemnych zadaniach niz dopowiadanie sobie czegoś co nie zostało napisane.

No nic ja lecę sie bawic z synkiem bo wlasnie zaczął rozbrajać mi kuchnie :)

reklama
Emka koniec nie bede tego.juz komentowac bo.widze nawet " moje kolezanki cie przeszkadzaja"

Hime ja sie ciesze sie bedziesz mloda mamusia :-)

Do góry