lenaka
Fanka BB :)
Ruda , bertha idealnie jako obiektywna obserwatorka napisała co miałam napisać - od siebie dodam tylko ze skoro cyferki w nicku to Twoj wiek, to zrzucę to kark młodości, z wiekiem nauczysz sie pewnie ze Twoje nie zawsze musi byc na wierzchu to raz a dwa ze wyrażenie odmiennego zdania nie jest równoznaczne z jego nie szanowaniem - to sie nazywa konstruktywna rozmowa
Lenaka i jak test owu ?
O tarantina nie wiedziałam ze wyrażenie swojego zdania jest przynależne tylko dla założycielek a myśle ze do frustratek czy kłótni mi daleko - ale fakt nie kaZdy lubi jak wyraża sie swoje czesto odmienne zdanie głośno .
Przykro mi ze tak to zostało odebrane . Pozostaje mi tylko cieszyć sie ze jest ktokolwiek kto widzi ze nie zmierzało to so kłótni . Bo tez wydaje mi sie ze tu sie dziewczyny powinny wspierać no ale
Hime to dobrze a miałaś robione badania na przeciwciała ? Najważniejsze ze zachodzisz reszta to juz z górki - zobaczysz jak juz będziesz tulić swoje szczęście
Dwa negatywne, ale to 13 dc. Tak czy inaczej rozkazuje mojej owulacji się ogarnąć i na sobotę rozkwitnąć w pełni