reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda nie ma.co.dyskutować!
EmKa Ty jesteś jaka frustratka, najpierw masz problem ze.nie dolaczysz do grupy (choć jesteś stosunkowo nowa a zachowuje sz się jakbyś była conajmniej zalozycielka watku) a teraz znowu szukasz zaczepki wypisujac te glupoty. Przejdz się na spacer, pogadaj z mężem/partnerem może trochę wyluzujesz i nabierzesz więcej dystansu. Co do klotni na forum. Stare staraczki jeszcze ani razu się nie poklocily, dopiero przyszla taka EmKa dodając swe 3 grosze o braku przynaleznosci i więcej do zdenerwowania nie trzeba.

reklama
Dziewczyny proszę was nie sprzeczajcie się. ;) Wystarczająco naoglądałam się przykrych komentarzy na photoblogu, tam ostatnio cyrki zaczęły się dziać w gronie dziewczyn mające dzieci, w ciąży i starających się. Są takie osoby tam, które ciągle na każdego naskakują i nie to że ktoś ma swoje zdanie tylko wyzwiska i szykany idą. To samo się dzieje na FB pod postami SuperMamy, specjalnie dodają tam takie posty by tylko powstały gównoburze, dlatego ten fanpage odlajkowałam.
Tutaj zapewne będzie przybywało nowych dziewczyn, jak na każdym wątku, a tutaj znacznie więcej bo sama nazwa wskazuje, że tutaj gromadzą się staraczki na 2016 i te staraczki 'weteranki' i nowe.
Po co też te grupy? Każda z nas ma chęć pisać anonimowo jak i już wiedzieć z kim piszemy więc po to są te grupy, jak któraś nie chce do nich dołączać to nic strasznego, może chce pozostać anonimowa. Jak już pisała lux, tam będziemy kameralnie pisać, a tutaj nic się nie zmienia.
Też nie dziwcie się, że piszę się tutaj o różnych rzeczach, no nie bądźmy monotematyczni bo oszalejemy, jakbyśmy miały pisać tylko o cyklach, temperaturach, śluzach i objawach to było by tu dopiero marnie o posty.

Właśnie czekam na wynik, robię już trzeci dzień od 10 dc, żebym nie przegapiła czasem. Robię z facelle i domowe laboratorium.
EDIT: Oba negatywne, szlag. Kiedy ta owulacja będzie...
Mi jak sie nie uda w tym cyklu to tez spróbuje z testami na owu, chociaż nie powiem, chciałabym byc już w zdrowej ciazy, jak my wszystkie :-)

Hime a miałaś laparoskopię bo bez tego cieżko stwierdzić - ja byłam skierowana ba zabieg ale zaszłam w ciaze :)

Ruda a z natury chyba zaczepna jesteś , skoro nie ciąża ?
No właśnie nikt mi nie mówił o tym, a byłam u dwóch lekarzy... No nic, teraz od nowa będę szukać przyczyny co ze mną jest to pewnie się z tym też wyjaśni aczkolwiek ja praktycznie mam bardzo mało objawów odnośnie endometriozy, kiedyś o tym czytałam i sobie to wkręcałam ale póki co mam nadzieję, że tego nie mam. ;)

Kochane nie można byc dla siebie miłym? Wystarczajaco już życie daje po dupie. Nie ma co drążyć tematów, niech każda zamieszcza takie informacje o swoim życie, na jakie ma ochotę :-) tu będziemy pisać na pewno a strona na fejsie powstała miedzy innymi tez by bardziej prywatnie sie poznać:-) jeśli ktos ma ochotę pozostać anonimowym to tutaj będziemy rozmawiać;-) zaden problem!

Ruda , bertha idealnie jako obiektywna obserwatorka napisała co miałam napisać - od siebie dodam tylko ze skoro cyferki w nicku to Twoj wiek, to zrzucę to kark młodości, z wiekiem nauczysz sie pewnie ze Twoje nie zawsze musi byc na wierzchu to raz a dwa ze wyrażenie odmiennego zdania nie jest równoznaczne z jego nie szanowaniem - to sie nazywa konstruktywna rozmowa :)

Lenaka i jak test owu ?

O tarantina nie wiedziałam ze wyrażenie swojego zdania jest przynależne tylko dla założycielek :) a myśle ze do frustratek czy kłótni mi daleko - ale fakt nie kaZdy lubi jak wyraża sie swoje czesto odmienne zdanie głośno .

Przykro mi ze tak to zostało odebrane . Pozostaje mi tylko cieszyć sie ze jest ktokolwiek kto widzi ze nie zmierzało to so kłótni . Bo tez wydaje mi sie ze tu sie dziewczyny powinny wspierać no ale :)

Hime to dobrze :) a miałaś robione badania na przeciwciała ? Najważniejsze ze zachodzisz reszta to juz z górki - zobaczysz jak juz będziesz tulić swoje szczęście :)

reklama
Lenka zycze ci tego z calego serduszka.

Niestety ald nie podoba mi sie to co tu sie dzieje. Narazie odpuszczam skoro to ja wprowadzam tu zla admesfera ( chociaz moje zdanie jest inne). Bede zagladac bo niektore dziewczyny polubilam i bedzie mnie ciekawic co u nich

Do góry