reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Bertha czytalas forum od poczatku?-jakos zadnej klotni nie bylo i nie ma miedzy nami do tej pory

Ps. Widocznie ja zle zrozumialyscie bo ja i czarna jeszcze czekamy na dwie kreski

reklama
Mama nadi. Nie jestem negatywnie do nikogo nastawiona. Bronie tylko tego ze ktos mi zazuca ze to my stare siejemy tu zamet . Napisalam ze nie.potrafie sie tu wbic i zegnam sie i na tym powinien sie temat zakonczyc. Nie wiem w czym widzisz problem

Ja też udzielam się na fajna mama tam też jest wątek dla s taraczek i powiem wam ze nie ma kłótni każda jedna wspiera są też z nami dziewczyny które już zobaczyly dwie kreski i są ciągle z nami doradzają czekają na nas jak mamy testować :)

reklama
Do góry