reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hime tez tak miałam przed ciąża pierwsza. Tym plamieniem, podejrzewali u mnie endometriozę
Ja już byłam w ciąży, jedna biochemiczna a druga pozamaciczna zakończona w 11tc. A pytałam lekarza o endometrioze i ją wyklucza na szczęście. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeszcze jestem wkurzona bo kurier mnie wykiwał, w śledzeniu paczki jest informacja, że przesyłka dostarczona a ja fizycznie jej nie mam. Teraz czekam na telefon od nich bo mają sprawdzić co jest.

Dziewczyny trochę mi zeszło na czytaniu waszych kłótni jeśli mogę tak to nazwać.:-) Ale tak jak piszecie każdy ma swoje zdanie . Czytając na samym początku ze nie chcecie nowych osób ze jest za dużo wiadomości ze nie nadarzacie z czytaniem i wogole boicie się pisać prawdę. Ale tak wygląda na forach każdy się wypowiada ale na temat. A czasami czytając tutaj wiadomości zauważyłam że one nie są w temacie ,,starania.'' Tutaj każdy ma dostęp .
Ja mało się wypowiadam bo niemam czasu a pozatym jest tyle tematów tutaj ze ciężko się połapać. Mi dużo daje jak tylko czytam i mam nadzieje ze zrozumiecie trochę o co mi chodzi:-)

ALe najważniejsze jest to ze w końcu są pozytywne wyniki :-) oby każdej z nas się udało . Widząc takie wiadomości uśmiech sam pojawia się na twarzy:-) gratulacje

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Kasia, zgadzam sie z Tobą - często ten wątek sie rozjeżdża. Mi rownież cieżko nadążać za tematami bo często odchodzą one od głównego wątku, a to ten wątek skusił mnie do zapisania sie na to forum. Mi rownież najwiecej dają te wpisy z pozytywnymi testami, merytorycznymi kwestiami dot. starań. Przy innych tematach rzadziej sie udzielam, bo czasu by zabrakło.

Dziewczyny ja mam ten sam problem. Tzn nie nadazam czasami się wstrzelic w tematy. Tak szybko się pojawiają nowe posty. Najgorsze ze jak chcesz wyszukać posty dotyczące "staranek" to musisz przeczytać wszystko. Ale jakoś dajemy radę na tyle ile się da ;-)

Leknka ja mam też dopiero 5 dc i z niecierpliwością oczekuję symptomów owulacji. W tym cyklu po poronieniu nie widziałam żadnego plodnego śluzu jedynie w jednym dniu ból jajnika. Tyle. Zobaczymy teraz.

hej,
MamaNadii ja mam zawsze duzo bialego sluzu przed @, ale w ciazy mialam go wiecej i mial specyficzny zapach

jesli chodzi o tematy poruszane na forum to uwazam, ze nie musimy wiecznie pisac tylko staraniach, sluzach i objawach, bo sfiksujemy i bedzie jedna na druga potem bykiem zerkac, ze ta zaszla a ona nie, warto poruszac inne tematy, bo poznajemy sie wtedy nawazjem i wiemy co w drugiej siedzi :biggrin2:

Emka ale ja nie jestem w ciazy i nad nikim sie nie wyzywam

Laski ja nie mam zamiaru psuc sobie humoru zeby sie z kims klocic. W takim razie ja pasuje z forum. Od czasu do czasu zagladne i napisze o dwoch kreskach ale udzielac sie nie bede. Nie potrafie sie w was wbic. Sory ale to juz nie to forum. Jesli ktoras ma ochote poczutac nas od 1 strony to zadnej kłótni nie bylo a teraz codziennie cos

co sie stalo, bo nie mam czasu nadrabiac?
Spokojnie, nie pisałam o tym wcześniej. Tylko z samego rana wkurw bo informacja jest, że paczkę dostałam ale jej nie dostałam. Człowiek siedzi specjalnie w domu całymi dniami by dostać przesyłkę nawet i moja mama pilnowała jak ja byłam zajęta czy kurier przyjechał a tu nic...

Spokojnie, nie pisałam o tym wcześniej. Tylko z samego rana wkurw bo informacja jest, że paczkę dostałam ale jej nie dostałam. Człowiek siedzi specjalnie w domu całymi dniami by dostać przesyłkę nawet i moja mama pilnowała jak ja byłam zajęta czy kurier przyjechał a tu nic...
my tak mialysmy ostatnio w sklepie, byl dane info, ze sklep do 17-tej i tak ma kurier sie zajwic, na drugi dzien mejl, ze awizo mamy, bo nas nie bylo, z tym, ze awiza brak i co dalej? bratowa zadzwonilla i dala im tam szkole, ze maja balagan i za godzine paczka byla u nas, bo kurier byl blisko

my tak mialysmy ostatnio w sklepie, byl dane info, ze sklep do 17-tej i tak ma kurier sie zajwic, na drugi dzien mejl, ze awizo mamy, bo nas nie bylo, z tym, ze awiza brak i co dalej? bratowa zadzwonilla i dala im tam szkole, ze maja balagan i za godzine paczka byla u nas, bo kurier byl blisko
Dostałam SMS od obcego numeru że będzie ktoś u nas między 12-16, pewnie kurier. Wystraszył się, może zjeby dostał.

reklama
Sojnabig a ty nas czytasz? Czy przygotowania cie wciagnely do reszty. Jesli czytasz to odezwij sie do mnie. Brakuje nam ciebie w naszej grupie na facebooku

Do góry