anik.
Mama Krzysia :)
Lux my wczoraj bylismy rowniez ogladac mieszkanie. Bardzo nam sie spodobalo. Trzeba uciekac z obecnej zimnej budy. Wstajac dzis rano w sypialni mialam 13 stopni
Chybabym oszalała przy takiej temperaturze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux my wczoraj bylismy rowniez ogladac mieszkanie. Bardzo nam sie spodobalo. Trzeba uciekac z obecnej zimnej budy. Wstajac dzis rano w sypialni mialam 13 stopni
Tez mialam ochote na kebab, ale zr mialam frytki i piersi z kurczaka to zrobilam grilowana piers z frytkami a do tego mozarella z pomidormiemCześć!
My jedziemy po kebaba. Zero weny do gotowania a zresztą mojemu i bratu się zachciało tego z Wadowic to jadymy
Oby weekend był dla was owocny ;-)Teoretycznie tak, ale oprócz mamy mieszka tu jeszcze babcia i siostra i w zasadzie ciągle ktoś w domu jest a gdy już się cudownie złoży że ich nie ma to albo mój mąż jest w pracy albo mam @ więc wesoło ale rano mój oświadczył że jedziemy na weekend w góry. Może akurat wstrzelimy się w płodne. Ma razie owulki nie ma, teścior negatywny ale coś tam zwilgotniało
Tak nikt tego nie czyta poza członkamiDzieczynki ja mam nadziejr zr osoby nie z naszej grupy nie widza co my poszemy? Jak sama nazwa brzmi grupa zamkneita ale wile sie w 100% upewnic
Ja bym jednak zaczekala ale to dlatego że w obydwu ciałach ztobilam test w dniu planowanej @ i kreska zawsze była słaba. Jednak możesz spróbować, chyba tydzień przed to trochę wcześnie.Gosia - a mnie kurcze kreci do testowania a @ dopiero za tydzien
Ahaaa no to nie ladnie znich strony. A to co teraz byliscie to duze ?znalezli nagle innych, ale uwaga wrocilismy z ogledzin innego mieszkania i bierzemy je, w piatek jade wplacic czesc kaucji, na koniec stycznia podpisanie umowy
Tez mialam ochote na kebab, ale zr mialam frytki i piersi z kurczaka to zrobilam grilowana piers z frytkami a do tego mozarella z pomidormiem
3 cykl staran bede trzymac kciuki za wasGosia gratulacje ! Ktory to cykl ? Obys byla ta kto wysypie worek z ciezarnymi
Obudzilam sie dzis w nocy bo brzuch mnie bardzo bolal jak na @. Takze chodze juz z podpaska. Dzis 23 dc. W zeszlym miesiacu dostalam juz po 24 dc. Takze w piatek pierwszy termin spodziewanej @
tak na fb wstawialm fotki oblukaj seAhaaa no to nie ladnie znich strony. A to co teraz byliscie to duze ?
i co bierzecie je?Lux my wczoraj bylismy rowniez ogladac mieszkanie. Bardzo nam sie spodobalo. Trzeba uciekac z obecnej zimnej budy. Wstajac dzis rano w sypialni mialam 13 stopni