reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Teoretycznie tak, ale oprócz mamy mieszka tu jeszcze babcia i siostra i w zasadzie ciągle ktoś w domu jest a gdy już się cudownie złoży że ich nie ma to albo mój mąż jest w pracy albo mam @ więc wesoło ;) ale rano mój oświadczył że jedziemy na weekend w góry. Może akurat wstrzelimy się w płodne. Ma razie owulki nie ma, teścior negatywny ale coś tam zwilgotniało ;)
Oby weekend był dla was owocny ;-)

Dzieczynki ja mam nadziejr zr osoby nie z naszej grupy nie widza co my poszemy? Jak sama nazwa brzmi grupa zamkneita ale wile sie w 100% upewnic :)
Tak nikt tego nie czyta poza członkami

Gosia - a mnie kurcze kreci do testowania a @ dopiero za tydzien
Ja bym jednak zaczekala ale to dlatego że w obydwu ciałach ztobilam test w dniu planowanej @ i kreska zawsze była słaba. Jednak możesz spróbować, chyba tydzień przed to trochę wcześnie.

Wiecie co. U nas na zamkniętym już była przez chwilę grupa na fb i ja nie dałam rady ogarniać dwóch miejsc. No zobaczymy.

Tez mialam ochote na kebab, ale zr mialam frytki i piersi z kurczaka to zrobilam grilowana piers z frytkami a do tego mozarella z pomidormiem :)

Ja chciałam dzisiaj kurczaka w sosie barbecue zrobić ale panowie mnie przeglosowali... no a, że brat dzisiaj już jedzie to ustąpiłam ;)
A pomidory z mozarella po prostu uwielbiam!

Gosia gratulacje ! Ktory to cykl ? Obys byla ta kto wysypie worek z ciezarnymi:)
Obudzilam sie dzis w nocy bo brzuch mnie bardzo bolal jak na @. Takze chodze juz z podpaska. Dzis 23 dc. W zeszlym miesiacu dostalam juz po 24 dc. Takze w piatek pierwszy termin spodziewanej @
3 cykl staran :) bede trzymac kciuki za was :)

Tak bierzemy. Choc na sama mysl o przeprowadzce mam dosc. Tyle pakowania, pozniej rozpakowywania, sprzatania itd ehh. I troszke obawiam sie rachunkow za gaz bo tam jest ogrzewanie gazowe a to drogi interes zwlaszcza ze mieszkanie ma 80metrow. No ale coz za luksus sie placi. Obecnie jedna sciana w sypialni nam zamarzla!

reklama
Do góry