HappyMum89
Fanka BB :)
Ja jezeli do jutra popoludnia nie dostane to moze sie skusze na test bo wieczorem ide na salsation i nie wiem czy karnet duzy czy maly kupic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy powinnas dostac @ ?Ja jezeli do jutra popoludnia nie dostane to moze sie skusze na test bo wieczorem ide na salsation i nie wiem czy karnet duzy czy maly kupic
Tak bierzemy. Choc na sama mysl o przeprowadzce mam dosc. Tyle pakowania, pozniej rozpakowywania, sprzatania itd ehh. I troszke obawiam sie rachunkow za gaz bo tam jest ogrzewanie gazowe a to drogi interes zwlaszcza ze mieszkanie ma 80metrow. No ale coz za luksus sie placi. Obecnie jedna sciana w sypialni nam zamarzla!
Bry...Przepraszam was, że ostatnio się tak mało odzywam, ale jakoś nie wiem nawet czasami co pisać... Jestem jakaś zdołowana, oboje chcemy dziecka, a nawet cholera się nie możemy zacząć starać... Nie wiem czy w ogóle powinnam tu jeszcze pisać ;( mimo że od wielu z was dostałam masę wsparcia, czasem mam wrażenie że tu nie pasuję, bo przecież ja się nawet nie staram...
Jestem podłamana bo nadal krwawię, na dodatek pojawiły się skrzepy, a to chyba niedobrze? Na wypisie jest informacja że jeśli krwawienie utrzyma się pow. 10 dni to mam zgłosić się do szpitala... Mnie dziś mija 7 dzień i jakoś nie zanosi się na to by ustąpiło... Zaczynam mieć pomału dość tego wszystkiego
Przepraszam, chyba musiałam się wygadać, mam nadzieję że wybaczycie...
Ann - najwczesniej testuje w piatek a jak nie to sobota moze wytrzymam do soboty bo do srody to napewno nie