reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dzieki, wiesz co bardziej chodzi o to ze np my teraz mamy grupe na fb ale mi mie chodzi o to zebys np ty tego nie widziala tylko inni ludzie np moi znajomi na fb bo nie chce zeby wszyscy wiedzieli ze wlasnie mi sie udalo . Mozesz do nas dolaczyc :)

To rozumiem ;) też bym nie chciała. Dlatego bądź co bądź tutaj jestem anonimowa. Nie muszę znać nazwisk dziewczyn żeby z nimi pisać, bo sama swojego też nie ujawnię :)

reklama
Mam wielką prośbę, jak jesteście na grupie to każda niech poda swój nick pod przypiętym postem w komentarzu. Bo się sajgon robi, nie wiemy kto to nagle pisze, jest dodany.

Gosia gratulacje ! Ktory to cykl ? Obys byla ta kto wysypie worek z ciezarnymi:)
Obudzilam sie dzis w nocy bo brzuch mnie bardzo bolal jak na @. Takze chodze juz z podpaska. Dzis 23 dc. W zeszlym miesiacu dostalam juz po 24 dc. Takze w piatek pierwszy termin spodziewanej @

reklama
Lux my wczoraj bylismy rowniez ogladac mieszkanie. Bardzo nam sie spodobalo. Trzeba uciekac z obecnej zimnej budy. Wstajac dzis rano w sypialni mialam 13 stopni

Do góry