reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Jedna dziewczyna na naszym zamkniętym wątku zaszła mimo 4 tsh

Zawsze można w łazience, wannie lub jak mamy nie ma, przecież musi kiedyś wychodzić z domu ;-)

Teoretycznie tak, ale oprócz mamy mieszka tu jeszcze babcia i siostra i w zasadzie ciągle ktoś w domu jest a gdy już się cudownie złoży że ich nie ma to albo mój mąż jest w pracy albo mam @ więc wesoło ;) ale rano mój oświadczył że jedziemy na weekend w góry. Może akurat wstrzelimy się w płodne. Ma razie owulki nie ma, teścior negatywny ale coś tam zwilgotniało ;)

reklama
Dzieczynki ja mam nadziejr zr osoby nie z naszej grupy nie widza co my poszemy? Jak sama nazwa brzmi grupa zamkneita ale wile sie w 100% upewnic :)

Gosia - jest krecha jak nic ;) mialas jakies objawy czy tak bezobjawowo?
Nic mi nie bylo tzn mialam straszna zgage i przy ostatniej ciazy tez tak mialam od samego poczatki mnie bardzo meczyla, jakies 2 dni przed planowana @ bolal mnie brzuch wieczorem a mnie nigdy nie boli wiec pomyslslam ze napewni do mnie idzie @ , ze moze cos po zabiegu sie zmienilo, bylam pewna ze dostane wczoraj rano wszystko mi tam na folr wirowalo a tak mam zazwyczaaj przed @ , test w sylwka wyszedl negatywny wiec jednak lepiej nie robic wczesniej.

Gosia2808 gratuluję, będzie dobrze. Nie zamartwiaj się :)

Dziewczynki a tak w ogóle o co chodzi z tymi grupami, klikami czy bandami? Jakoś nie ogarniam tego tematu. Coś zamknięte, coś otwarte, coś dla wybranych. Nie pojmuję o co biega. Myślałam że sobie tu jesteśmy i kto chce to pisze, kto chce czyta. Założenie podobno jest takie: Piszcie, piszcie jest,tu nas mnóstwo w takiej samej sytuacji, będziemy się wspierać. A teraz za dużo do czytania, idźmy na grupę tam będzie nas mniej. Ok, ale za jakiś czas ktoś napisze a co tu tak cicho bo wszyscy się w kątach pochowają. Może źle wszystko zrozumiałam i inaczej niż powinnam podeszłam do tematu.

reklama
Gosia2808 gratuluję, będzie dobrze. Nie zamartwiaj się :)

Dziewczynki a tak w ogóle o co chodzi z tymi grupami, klikami czy bandami? Jakoś nie ogarniam tego tematu. Coś zamknięte, coś otwarte, coś dla wybranych. Nie pojmuję o co biega. Myślałam że sobie tu jesteśmy i kto chce to pisze, kto chce czyta. Założenie podobno jest takie: Piszcie, piszcie jest,tu nas mnóstwo w takiej samej sytuacji, będziemy się wspierać. A teraz za dużo do czytania, idźmy na grupę tam będzie nas mniej. Ok, ale za jakiś czas ktoś napisze a co tu tak cicho bo wszyscy się w kątach pochowają. Może źle wszystko zrozumiałam i inaczej niż powinnam podeszłam do tematu.
Dzieki, wiesz co bardziej chodzi o to ze np my teraz mamy grupe na fb ale mi mie chodzi o to zebys np ty tego nie widziala tylko inni ludzie np moi znajomi na fb bo nie chce zeby wszyscy wiedzieli ze wlasnie mi sie udalo . Mozesz do nas dolaczyc :)

Do góry