reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Wisienko - na razie czekam na dentystę (8 lipca), dwa dni później będę miała wyniki cytologii i pójdę do gina i zadecydujemy co dalej. Póki co we wtorek mam iść z wynikami histopatologii z zeszłego roku.
A mam 3 opcje:
1. 1 lipca dostaję leki i zobaczymy przez tydzień jak się na nich będę czuła do wyników cyto. Jeśli źle to decyduję się na laparo po 9 lipca albo i nie. Jeśli dobrze to dostanę leki na 4 miechy i mam iść w UK na kontrolę jak to się rozwija.
2. 1 lipca umawiam się na laparoskopię - po 9 lipca bo 8 mam usuwane ząbki.
3. 1 lipca idę z wynikami ale nie decyduję się na leczenie w PL tylko poczekam do wyjazdu do UK. A przed samym wyjazdem robię jeszcze jedną kontrolę.
Zasadniczo co bym nie wybrała nie opóźni to naszego wyjazdu. A muszę najpierw z zębami porządek zrobić bo mogą mi siać bakterie po laparoskopii więc najpierw zęby potem reszta.

Czekam na kobietki z agencji... czasami punktualność jest cudowna, dzisiaj mnie drażni :p

reklama
kochane ja na chwilę jedynie..wróciłam po 21 z pracy-mam sporo nauczycielek i robią mani pedi bo maja bale na zakończenie gimnazjum..koniec roku ...wesela iiitttakie tam

Sol
no to się dzieje u Ciebie z tymi badaniami..

Lilith
jak kotki??

Wisieńka
małooo,ale zawsze trochę pogadałyśmy :-D

Bibinka
ja robię cytologię zawsze w styczniu i też miałam grupę I ...ale na hpv idę zrobić bo nigdy nie robiłam typowo w tym kierunku.

Paula
do ju ken dens z Danielem :-D

idę pod prysznic i spać:sorry2:
paaaaaaaaaa kobietki.

Witam
Odkad mam Bb w tel. Zawsze jestem na bierzaco bo dostaje powiadomienia jak coś napiszecie. Łatwiej też wstawiać się zdjęcia. Dzięki Opatrzności za bezpłatny Internet i aplikacje
Sol.
Rób porządek z zębami i bierz się za zdrowko. Zwłaszcza przed wyjazdem.

Mama
To sie natyrałaś. Ja nacieszylam się Maćkiem i idę już spać. Dzieciaki z niego nie schodzily

hej kobietki
ja chyba wpadłam w jakąś świstakową fazę i mam pecha....zamówiłam żwirek dla kota ok. 30kg , przekąski i transporter nowy, bo jak do tej pory korzystaliśmy z pożyczonego, po otworzeniu kartonu okazało się że transporter miał ułamane zapięcie, przekąski pękły w trakcie transportu a pudełko od nich uszkodziło worek ze żwirkiem.....maskara, chyba jakiś kurier nieźle się wyżył na tak ciężkiej przesyłce, a zresztą sama firma jakoś kiepsko tym razem to zapakowała, zawsze było dużo worków w powietrzem do asekuracji, teraz czekamy na zwrot całości i będziemy zamawiać od nowa, bo w sumie firma dobra a wychodzi dużo taniej niż w sklepach stacjonarnych czy innych..

a dziś małż zakupił odkurzacz, stary zaczyna nam pukać i wszystkie filtry do wymiany, nowy niby ma 2300w ale chyba na opakowaniu a turboszczotka to jakaś kpina, potrzebuję dobrej bo kot ma dłuższą sierść i wszędzie ją gubi, a przy alergiku to muszę się pomęczyć z odkurzaniem, a do tego ciężki w chorobę ten odkurzacz, a ja najczęściej odkurzam.....także chyba też będzie zwrot.... małż się ucieszy:-D

Wisieńka to super, że syn przyjechał, pewnie byłaś już mocno stęskniona, co?? jak wyniki matur??

Mama co do tańca to ja mam dwie drewniane nogi, a syn chyba ma talent po dziadkach:-D

dziś na obiad młode ziemniaczki, jajo sadzone i kalafior koperkowy, mniam:-)

miłego dnia koleżankom!!

Hello!

gdzie to lato,pytam się:szok:??wieje,zimno,brrr

paula faktycznie peszek jakiś.co do odkurzacza,to my z doświadczenia stwierdziliśmy ,że nie ma sensu kupować za drogiego z bajerami.kupiliśmy mały ,lekki,moc 1500 w,marki zelmer za 160zł.powiem Ci,że sprząta i wciąga super:tak:.obiad pychotka u Ciebie:-)

wisienka co tam słychać u najstarszej latorośli?

sol były wczoraj panie z agencji?zdrówka życzę!

mama wczoraj biedaku padłaś ze zmęczenia,oby dziś było lżej:tak:

bibinka - były - miałam ochotę ją wykopać przez okno - przeszkadzało jej że my tu jeszcze mieszkamy i że ona za tyle to tego mieszkania nie sprzeda, ale jak zejdziemy z 30000 z ceny to może jej się uda o_O Więc pożegnaliśmy panią i dzisiaj rano poszliśmy do innej, jeszcze nie podpisaliśmy umowy, jutro miała przyjść o 10 zobaczyć mieszkanie i zrobić zdjęcia, zadzwoniła po dwóch godzinach od naszego wyjścia że przyjdzie o 10 ale już z klientami oglądać mieszkanie XD Speedy Gonzales w słowach i czynach :) Boska jest babeczka :)

Trzymajcie kciuki jutro o 10. Przychodzą klienci oglądać mieszkanie - miała przyjść sama pani z agencji ale przyjdzie już z klientami (dzisiaj u niej byliśmy) :) Trzymajcie kciuki żebyśmy sprzedali szybko :)
Lecę pakować już część rzeczy i sprzątać mieszkanie na błysk :)

Hej wszystkim! :-)

Znow brak czasu, ale juz mam wolne, wiec bede czesciej. W zasadzie wolne mam od 20 czerwca, ale jestesmy w srodku remontu i masa roboty... Uff!!!

Babeczki, administracja forum prosi mnie o rozpropagowanie info o testach kosmetykow, jesli ktoras jest zaintersowana: Dove Purely Pampering - Test - BabyBoom

Buziaki i milego dnia!

Wisieńko gratki dla syna! pewnie super dumna jesteś:-)

Bibinka kupiliśmy odkurzacz w lidlu, wcale dużo nie kosztował i jak się okazało super działa, tylko,że chyba Maja przestawiła mi regulator mocy i odkurzałam na minimum, na maxie mamy problem oderwać go od dywanu:-D, dobry jest:-D

Sol jak tam pani z agencji nieruchomości?? &&&&&&&&&&&& dla Ciebie i Bibinki, obyście szybko sprzedały swoje mieszkanka:-)

yyy i dalej nie pamiętam:-)

jakby nie było, miłego weekendu koleżankom, przede wszystkim słonecznego:-):-)

reklama
Do góry