reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Witam rankiem. Ja już po zakupach. Byliśmy w Lidlu , warzywniaku, Rosjanie i Brico . Kupismy żywice i klej montażowy bo Toś wyrwał nam drzwi podwieszane typu panel z szafy w przedpokoju i trzeba to naprawić. Zaraz, nastawie obiadek i siadam do maszyny skończyć pościel
Bibinka kochana my ostatnio 1200 na same części na szczęście tato nam wymienił. A ty kochana zaraz wakacje. Ostatnia prosta. A jak z domem ?
Mama
O ja też chcę zobaczyć co pokupilicie. My dziś wybieralismy farby. Od początku lipca remont i zamiana pokoi dzieciakom.

reklama
Wisieńka
:-) Tobie wysłałam te same fotki co Bibince ;-)
ale Antoś ma siłę !!! hahahaaa.
my byliśmy wczoraj w leroy wybrać panele-za tydzień zmieniamy na dole -chcę salon i kuchnię w panelach zrobić ..wybraliśmy też blat na barek.

mam nadzieję ,że kupię dziś te krzesła barowe bo w leroy są ,ale kurna obrotowe i nie można tego zablokować ..nie chcę ,żeby się dzieci na takiej wysokości kręciły bo zęby powybijają sobie ..

zarezerwowałam właśnie w Ustroniu morskim wakacje-od 5 do 10 sierpnia-ostatni termin tak gdzie chcieliśmy wiec nie ma co grymasić ..będzie tam też moja siostra z rodzinką więc będzie git :-)

Wisieńka
my też niecały m-cą temu 1200 płacilismy u mechanika-bolaaaało ;/;/

przyjemności we wprowadzaniu zmian w domku ;)

ja już po zakupach-wszystko kupione..w drodze powrotnej męża odebrałam i już po obiedzie jesteśmy.

kończę kawę i jadę z psem do szczepienia .

miłego popołudnia-u nas słonko wyszło..

My też już wszyscy w domku,logistyka zadziałała z jednym samochodem:-p.słonko przebija się przez chmurki,ale wieje,że hej!

mama widzę,że przemiana salonu pełną parą:tak:,wreszcie wymienisz panele,pewnie jasne zamówiliście? fajnie,że kwaterki zamówione,odpoczniecie rodzinnie.zazdroszczę,że blisko do morza macie:tak:

wisienka niezły agent z Antosia:-D.jak dzieciaczkom pokoje zamieniacie?na temat sprzedaży domu nie mam słów,doopa blada:-(.co do pracy,to fakt-ostatnia prosta,ale i tak będą mnie ciągać to tu, to tam.

Witam wieczorem
Bibinka
Maciek się wyprowadził więc Antek będzie w pokoju Mili a Mila idzie do Maćka. Lepiej będą pasować meble. Szkoda że nie macie kupca. Może po wakacjach coś się znajdzie
Mama
Jakie panele ? Mi się podobają takie jasne spadające w szary. Nie pamiętam nazwy.
A ja okna pomylam. Pozmienialam pościel. Potem spacer nad jeziorko i już w domku dzieci pokapane. P pojechał do pracy ja ich poloze i siadam w końcu szyć bo koleżanka wpadła na kawę i nic nie poszyla

Wisieńka
hahaha...my to jednak podobny gust mamy-takie wpadające w szary wybraliśmy :-)
powodzenia w przemeblowywaniu dzieci-potem pikczery proszę :tak:

Bibinka
nadal &&&&&&&&& za sprzedaż !!
jak już położymy panele to wyślę fotkę tych co mamy i tych co będą :tak:sama jestem ciekawa różnicy ..
a tymczasem T.złożył krzesła barowe a ja zrobiłam sobie hybrydę na stopach.

nasze śpią a ja przy a ja przy herbacie z pyszną ciepłą bagietką :)

bibinka - trzymam kciuki za sprzedaż :)

Wisienka - no niestety takie życie jest francowate i niesprawiedliwe :( I zazwyczaj jak się coś sypie to lawiną :(

My dzisiaj załatwiliśmy bank i agencję nieruchomości, jutro przemeldowanie i zdjęcia do dowodów, w środę przychodzą z agencji i muszę zanieść o dowody papierki, czwartek Karolina na zakończenie roku szkolnego a w piątek ja spędzam dzień na zamykaniu firmy i wyrabianiu prawka na nowy adres (i nazwisko bo od 7 lat mi się nie chciało zmienić :p ) a potem czekamy na dowody i ruszamy ze wszystkim. Odeśpię w sobotę i niedzielę XD

dobry;))

gdzie to lato ja się pytam?????
byliśmy u rodziców na weekend ale dużo dzieci nie skorzystały na podwórku bo albo było super zimno albo padało...za to zrobiłam z siostrą zakupy w ikea do jej pokoju, zostało jeszcze tylko malowanie i pokój będzie jak nowy:-)

dziś zakończenie roku u nas w przedszkolu więc zasiadłam przelotem przed lapkiem;)

Sol u Ciebie pełne wariactwo jak widzę:-D, odważni jesteście, my mimo propozycji pracy tam, nie jesteśmy w stanie się zdecydować na wyjazd....może tylko na razie, zobaczymy w przyszłości;))

lecę kończyć zupkę i muszę poprasować jeszcze przed wyjściem, do usłyszenia wieczorem!!

reklama
Do góry