reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Cześć!
melduję,że mechanik nie miał litości:no:...
dziewczyny && za sprzedaż domu się przydadzą(nie dziękuję),bo póki co jesteśmy w ciemnej d...

wisienka współczuję trudnej sytuacji,oby wszystko się jakoś poukładało!dzielny Antoś,skoro radzi sobie w żłobku,chociaż wiem jak Ci ciężko będzie wrócić do pracy i zostawić dzieciaczki pod opieką kogoś innego...

sol widzę,że ruszyło się pełną parą i dobrze,oby do przodu!

paula
jak to w długi weekend,pogoda niestety nie dopisała i z tego co widzę,najbliższy tydzień tez taki ma być:sorry2:

mama jak tam w pracy???

reklama
witam się przelotem ..
odebrałam dzieci po 15 i zaraz będzie T.a ja wracam do pracy..

Wisieńka
&&&&&&&&&&& za poprawę sytuacji u Waszych bliskich ..

Bibinka
yyyyyyy lać mechanika

Paulina
przyjemności gdzie tam lecisz :)

Sol
powodzenia-niech sie uda wszystko jak trzeba.

Lilith
czy kolejne pudło rozpakowane czy nie ma weny ??:sorry2::blink:

Ewa
:sorry2:.....

pozdrawiam wszystkich-u nas deszczowo ehhhhhhh

Hej mama.
A u nas w miarę pogodnie. P w pracy ja z maluchami trochę na spacerze a teraz w domu już. Dzięki kochana. Niestety sytuacja się nie poprawi. Jest tragedia i nie ma szans na zmianę. Ale to nie na publiczne forum. Daj znać jak będziesz miała chwilę to dryndne bo mam teraz no limit

Występy trwały 1,5h!!! ale warto było, okazuje się że mój syn tańczy lepiej ode mnie:-D, za to pączusiami się objedliśmy:-D

Bibinka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za sprzedaż mieszkania, co do mechaników i kosztów naprawy auta to sama nie mam słów, nasz samochód pochłonął wszystkie nasze oszczędności, od nowego roku wydaliśmy na same naprawy z 3tys.zł, masakra, a teraz niby jakiś wiatrak przy chłodnicy do naprawy, nowy w serwisie, oryginalny 2tys. zł, używany z 800zł, a miły pan, robi nam nowy, dostosowany do naszego auta i może wyjdzie z 500zł, im samochód jest bardziej popularny tym części droższe i częściej trzeba zmieniać

Wisieńka, oby ciemne chmury znad rodzinki odeszły szybko!! brawo dla Tosia,dzielny mały rycerz:-)

małż dzieci usypia, potem kolacyjka i spać:-D

Mama szkoda gadać, remont i robota z przygotowaniami leci ale od kilku dni borykamy się z małymi kociakami, co się urodziły w ogrodzie obok u chorego sąsiada, on jest niedołężny.. ja przeżyć tego nie mogę i tak nie zajmujemy się tylko robotą naszą plus normalne obowiążki i zajęcia małej tylko tym.. nie tylko karmienie, dziś było łapanie, udało się 6 maluszków złapać. Jeszcze 3 maleństwa. Potem jak kupony na sterylke załatwimy to trzeba złapać 3 dużych kocic.. nie jest łatwo, ale pułapki mamy od takiej organizacji, co sami braliśmy jednego z naszych :tak:
Tak więc.. urwanie głowy..

Dzięki dziewczyny :)
Posypało się i u nas. Jak się wczoraj rano cieszyłam bo załatwiłam sobie usunięcie bardzo problematycznej ósemki u chirurga stomatologicznego w sedacji (uśpieniu) - idę 8 lipca - to wieczorem się dowiedziałam od mojego gina że mam endometriozę. Do wtorku mam się zdecydować czy operujemy w lipcu czy próbujemy lekami. Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Ale znalazłam chociaż przyczynę czemu mnie od ostatniej @ cały brzuch pobolewa i jest drażliwy. Chyba szczęśliwsza byłam nie wiedząc :) Ale wiedziałam że tak będzie - moja babcia miała, moja mama i ciocia, siostra i obie siostry cioteczne, więc czemu mnie miało by nie dopaść :/
Póki co idę sprzątać bo o 12 mamy babki z agencji nieruchomości. Przynajmniej nie będę o tym myśleć :) Jakoś dobiła mocno mnie ta informacja :(

Wisienko - nie ważne gdzie, jak się sypie to się sypie :)

paulina - wiesz - raz się żyje, a w tym kraju się żyć nie da więc w sumie... co nam szkodzi :)

powitać ..

Lilith
powodzenia w akcji-kociaki :tak:

Sol
współczuję endo..dobrych decyzji życzę .

ja dziś umawiam się na badanie na obecność wirusa hpv-rak szyjki macicy szaleje-badajmy się dziewczyny!!

Witam porannie i zaraz do pracy zmykam.

mama ja 3 tyg temu robiłam cytologię,mam 1 - nie pamiętam kiedy tak miałam:-p.warto się badać i zapobiegać w razie czego...

paula zdolniachę masz syna,może jakiś tancerz z niego wyrośnie:tak:.za && nie dziękuję,trzymaj mocno:-)

lilith Ty juz na końcówce,a roboty widzę przybywa.oby udało sie z kociakami wszystko załatwić

sol współczuję,mam nadzieję,że da się to lekami zlikwidować,&&!

wisienka
możemy jakoś pomóc...?

miłego wszystkim!!!!!!!!!

Problem w tym że leki=hormony, a ja źle znoszę hormonalne leczenie :( Póki co boli nadal i zaczynam mieć dosyć tego bólu :/ Spadam pranie powiesić i odkurzyć. Szybko się obrobiłam z tym sprzątaniem :) Za szybko :/ :p

mama - ja wczoraj miałam cyto. Czekam z decyzją o laparo na wyniki cyto. Rozmawiałam dzisiaj ze szwagierką, kazała mi najpierw zęby zrobić a dopiero laparo w razie czego. Więc 8 idę do zębatka a 10 odbieram wyniki cyto i decyduję co dalej.

reklama
Hej kochane
Ja idę na początku lipca do gina. Tego nie zaniedbuje.
Sol
powodzenia z zębem. To co decydujesz z endometriozą? Współczuję. Każda decyzja trudna.
Bibinko
kochana dziękuję serdecznie. Niestety nic się nie da zrobić. A mechanik drań! Ała
Paulinka
Fajnie. Zdolny chłopak
Lilith
Przydała by ci się moja sasiadka kociara do pomocy. Zajmuje się bezdomnymi kotami z całego osiedla. Coś jak gołebiarka z Kevina
Mama
My obgadane uff. W końcu.

Ja gotuję obiad i czekam na sis. P wysłałam po zakupy

Do góry