reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Paula
dzięki :)) no my mamy kawałek ogródka i niedaleko lasek więc nasz koń :-D ma gdzie latać ..na ostatnim zdjęciu jest z moja Zu :-)On jest za dziećmi a Oni na Nim...jest z nami 2 lata ponad a jakby był tydzień ..

reklama
no właśnie, śliczna ta Twoja córcia:-)
my mamy kota, który jest z nami 4 mies., a też mamy uczucie jakbyśmy dopiero go przywieźli do domu, taką małą miauczącą kulkeczkę:-D

zmykam na film z mężem, kolorowych!!!!

Dzięki dziewczyny. Jak to dobrze że każdy dzień się kończy XD
Przepraszam - jestem po 3 kieliszku własno-pędzonej sake i jestem wesoła jak nigdy XD

Miłego weekendu XD

Alez fajnie Was widziec Babeczki :)
Mama moje dziewczyny rosna i fajnie sie juz bawia i dogaduja choc nie powiem, ze zawsze sa zgodne, Ala w tym roku zaczela szkole i jsst zadowolona, dobrze sobie radzi... nie gada jeszcze plynnie, ale prace domowe uwielbia... a Maja od niej uczy sie bardzo duzo wiec jej nieporownywalniw latwiej wszystko idzie ogolnie jestem bardzo zadowolona... czasem mysle o malym synku ale nie mam odwagi, boje sie ze finansowo bym nie dala rady, ale pewnie gdyby byl to bym sie cieszyla i bysmy dali rade, ale boje sie starac o 3 cie dziecko i najlepiej by bylo gdyby samo sie trafilo ;) ale z wpadka to nie latwe jak sie wie kiedy jest owu i sni plodne...

PozdrawiM serdwcznie fajnie ze sie odezwalysie

No to kochana teraz masz co uwieczniać, by pamiątka została :-D wielkie gratulację, rośnie CI pannica, już coraz bardziej zaradna ani się obejrzysz a już CI będzie latać między nogami :-D
Jeszcze w tajemnicy wzięłam mężowi golarkę. Kiedyś miał już podobną ale swoje przeszła a później to wiadomo, żal kasy etc. Na pewno się chłopina ucieszy, należy mu się za te wszystkie starania :tak:
Powiem Wam, że mnie bardziej cieszy to, jak raz na ruski rok mogę komuś sprawić fajowy prezent niż jak sama coś mam dla siebie coś kupić, wtedy mi żal i szkoda każdego grosza..:tak:

Co do chodzenia, moja chodziła w wieku 7 miesięcy., ludzie jak ja na polu widzieli to się za głowe łapali a ja ubaw miałam. Ale to nie było takie wesołe, bo ona głupiutka wtedy była i nie było łatwo..
łał 7 m-cy szybko faktycznie u mnie Bartek miał 10 m-cy jak zaczoł chodzić i widze że Gosieńka też w domku nie chce sama chodzić tylko za rączke ale nie ma co naciskać jednak myśle że w tym m-cu pujdzie sama już na dobre ;-)

a jaka z niej artystka nawet w przedszkolu prubuje szantażu na paniach jak ją prowadzają jest ok ale jak chcą posadzić na dywanie bo musza podejść do innego dziecka to sie wygina i krzyczy na nie - mała histeryczka mi rośnie sie obawiam ale nic przezyjemy
a jak sie cieszy to macha łapkami i tak wchodze Gosia stoi przy kuchence z sosjerką i nie patrzy że chłopczyk obok stoi i znią "gotuje" po prostu z radości nawaliła mu sosjerka po głowie - ehhhhhh mój mały brutal ;-)

Maran ja myślałam że Ty wiesz o wątku ;-) no i mam nadzieje że tez napisze że moje sie dogadują bo puki co róznie ;-)

wczoraj pytam małego czy idziemy na basen (dostali kółka do pływania) tak idziemy i weźmiemy maske do pływania i kółko i Gosi kółko i ja jej będe je zabierał - ehhhhhhhhhhhhh szczery do bólu

Kochane pobudka bo mam już 30 min pracy za soba a nawet smoka nie sprzedałam zaciskac kciukory ;-)

Mama fajnie że u Ciebie tez nie najgorszy był dzien ;-)

heja z poranna kawa :)

maran !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKk :) ile czasu !!!!:-) super ze wpadlas!!!!!!! :) :) :)

mama: zwabila smnie tymi wyprzedazami..hehe..nie zapomnialas... czylmi za niezlego zakupoholika musialam uchodzic ;) hehehe
moge tylko powiedziec : w tej wkestii nic sie nie zmienilo... :-p:-D:zawstydzona/y::-D
dzis pierwsze internetowe zakupy juz za mna ... :szok::-D ale mam wytlumaczenie ( jak zawsze hyhy) : TO DLA DZIECI !

a piesek piekny ! a zuza jeszcze piekniejsza skosnooka :**************************************************************************

Jos haha ja też dziś juz dokonałam pierwszego zakupu , ale dla siebie tym razem - buty ale też mam wytłumaczenie przeciez nie mam w czym chodzi hahahahahhahaaaaaaaaaa

reklama
jestem po pracy..
pomalowałam pazurki,twarze i henny wykonałam ..
obiad zjadłam -mąż placków ziemniaczanych nasmażył :-p

Jos
dzięki ...no własnie każdy mówi,że Zu skośnooka :-D vel chinka :-D
gratki zakupu z rana:-p:-pod razu dzień lepszy nie ??:-D:-D

Marylka
aahahahahahaa dobry jest Bartek hahahaaa-i co zabierał Gosi koło??

Maran
&&&&&&&&&&& za wpadkowego synka :-p

Sol
wypiłaś już to wlatuj pogadać :-)

Ewelinka
jak się czujesz-lepiej czy bardziej Cię rozłożyło?

Paula???????????

potrzebującym mogę wysłać słonko:rofl2:

Do góry