reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Lilith wyprzedaże noworoczne to ja rozumiem bardzo dobrze, sama czekam na okazje, zawsze można coś przyoszczędzić:-D, zawsze kombinuje ile się da:-D
a kotkowi chyba weźmiemy to kongo, patyka z piórkiem mamy, piórka co prawda już rozpracowałam ale dalej jest dzwonek na końcu sznura i doczepiliśmy mu trochę rzeczy , niech się cieszy, lubi się bawić zwykłą pluszową szarą myszą z ikea i jednym misiem Mai, innych nie ruszy a jednego to zamęczy niedługo:-D, w piłkę też ładnie gra, ale zależałoby mi na czymś, na czym by się wyżył, wygryzł i wykopał, do tej pory traktował tak nasze ręce i stopy...tzn. moje i męża bo cwaniak dzieci nie ruszy, nie drapnie, choć zaczepi:-D

reklama
jestem w domku po pracy
u mnie tak jak u Marylki-szału nie było,ale tragedii też nie-takze czymać czymać dziewczynki :tak::-D

Lilith
kupuj na wyprzedażach ,kupuj-ja też kupiłam sporo ostatnio..teraz takie czasy ,że nie sztuka kupić drogo-sztuka upolować okazję ;-)

Marylka
fajnie,że i u Ciebie dzień nie najgorszy :-p no i GRATKI GOSIA GRATKI!!!
Daj czadu :-D

Jooooos
o wyprzedażach nadajemy :-Da Ty ekspertka -hono:tak:

Ewelinka
jak się czujesz??

Paula daj mu coś domowego, papierek po cukierku ale duży albo zrób kulkę z foli aluminiowej, kup valerianke, może mu się spodoba. Nasze tylko się wymęczą tak że sapią, dosłownie jak pies z jęzorem na wierzchu, jak długo skaczą i biegają właśnie za piórem. Myszki też mają takie co je pokropić można ale to raczej na zasadzie ja rzucam, kot przynosi i tak w koło..
Z zabawkami to jest tak, że każdy kociak lubi coś innego. Już nie raz się tak przejechałam, ludzie polecali, zdjęcia dawali a nasze podeszły, powąchały i olały.
Za to mają zabawki interaktywne, też nie wyszaleją się przy nich ale mają na dłużej zajęcie, szczególnie by smaczki wyjąć jak się wrzuci.

Mama, dokładnie. Normalnie niby są też promocje, duże i małe ale tak na prawdę to u nas dopiero po nowym roku są wyprzedaże sensowne, wiadomo, modele się zmieniają, wchodzą nowsze etc. Jak ktoś nie potrzebuję najnowszego to i starszym modelem się zadowoli a przecenionym nawet i o ponad połowę. Przyznam, normalnie w życiu bym nie wydała na bieżnie normalnej ceny..

No to moi wracają z koni, jeszcze byli odebrać zamówienia i zaraz będą. Uciekam więc, pewnie do wieczorka o ile będę miała jeszcze siłę, dziś ten gorszy dzień.
O kciukach oczywiście pamiętam :-D

O Matko Bosko Kochano.... ;) co ja tu widze za watek.... melduje sie i ja, choc trafilam przez przypadek Wy Lobuzy :)

Wszystkim babeczkom z dwoma sercami gratuluje z calego serca

Bede sie odzywac w miare mozliwosci fajnie Was widziec buziole

Maran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Lilith co do kotów i zabawek to te domowe są najlepsze, a za papierek po cukierku to zadrapie człowieka na śmierć:-D a najlepszą zabawką jest człowiek :-D

małż wrócił przed chwilą, skończyłam już naprawdę wszystko sprzątać i się lenię, dzieci usypiają, może dziś się szybko uda,Maja strzeliła sobie drzemkę z 45min. ,może więc nie będzie aż tak walczyć ze snem

Mama a robię zakupy dla kociaka bo on jak nasz 3 maluch więc rozpieścić trzeba:-D

o taki to nasz przyjaciel-uśmiechnięty i szczęśliwy..

Załączniki

• Zdjęcie1958.jpg
    Zdjęcie1958.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 36
  • bono.jpg
    bono.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie2010.jpg
    Zdjęcie2010.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry