reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Lilith wyprzedaże noworoczne to ja rozumiem bardzo dobrze, sama czekam na okazje, zawsze można coś przyoszczędzić:-D, zawsze kombinuje ile się da:-D
a kotkowi chyba weźmiemy to kongo, patyka z piórkiem mamy, piórka co prawda już rozpracowałam ale dalej jest dzwonek na końcu sznura i doczepiliśmy mu trochę rzeczy , niech się cieszy, lubi się bawić zwykłą pluszową szarą myszą z ikea i jednym misiem Mai, innych nie ruszy a jednego to zamęczy niedługo:-D, w piłkę też ładnie gra, ale zależałoby mi na czymś, na czym by się wyżył, wygryzł i wykopał, do tej pory traktował tak nasze ręce i stopy...tzn. moje i męża bo cwaniak dzieci nie ruszy, nie drapnie, choć zaczepi:-D

reklama
jestem w domku po pracy
u mnie tak jak u Marylki-szału nie było,ale tragedii też nie-takze czymać czymać dziewczynki :tak::-D

Lilith
kupuj na wyprzedażach ,kupuj-ja też kupiłam sporo ostatnio..teraz takie czasy ,że nie sztuka kupić drogo-sztuka upolować okazję ;-)

Marylka
fajnie,że i u Ciebie dzień nie najgorszy :-p no i GRATKI GOSIA GRATKI!!!
Daj czadu :-D

Jooooos
o wyprzedażach nadajemy :-Da Ty ekspertka -hono:tak:

Ewelinka
jak się czujesz??

Paula daj mu coś domowego, papierek po cukierku ale duży albo zrób kulkę z foli aluminiowej, kup valerianke, może mu się spodoba. Nasze tylko się wymęczą tak że sapią, dosłownie jak pies z jęzorem na wierzchu, jak długo skaczą i biegają właśnie za piórem. Myszki też mają takie co je pokropić można ale to raczej na zasadzie ja rzucam, kot przynosi i tak w koło..
Z zabawkami to jest tak, że każdy kociak lubi coś innego. Już nie raz się tak przejechałam, ludzie polecali, zdjęcia dawali a nasze podeszły, powąchały i olały.
Za to mają zabawki interaktywne, też nie wyszaleją się przy nich ale mają na dłużej zajęcie, szczególnie by smaczki wyjąć jak się wrzuci.

Mama, dokładnie. Normalnie niby są też promocje, duże i małe ale tak na prawdę to u nas dopiero po nowym roku są wyprzedaże sensowne, wiadomo, modele się zmieniają, wchodzą nowsze etc. Jak ktoś nie potrzebuję najnowszego to i starszym modelem się zadowoli a przecenionym nawet i o ponad połowę. Przyznam, normalnie w życiu bym nie wydała na bieżnie normalnej ceny..

No to moi wracają z koni, jeszcze byli odebrać zamówienia i zaraz będą. Uciekam więc, pewnie do wieczorka o ile będę miała jeszcze siłę, dziś ten gorszy dzień.
O kciukach oczywiście pamiętam :-D

O Matko Bosko Kochano.... ;) co ja tu widze za watek.... melduje sie i ja, choc trafilam przez przypadek Wy Lobuzy :)

Wszystkim babeczkom z dwoma sercami gratuluje z calego serca

Bede sie odzywac w miare mozliwosci fajnie Was widziec buziole

Maran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Lilith co do kotów i zabawek to te domowe są najlepsze, a za papierek po cukierku to zadrapie człowieka na śmierć:-D a najlepszą zabawką jest człowiek :-D

małż wrócił przed chwilą, skończyłam już naprawdę wszystko sprzątać i się lenię, dzieci usypiają, może dziś się szybko uda,Maja strzeliła sobie drzemkę z 45min. ,może więc nie będzie aż tak walczyć ze snem

Mama a robię zakupy dla kociaka bo on jak nasz 3 maluch więc rozpieścić trzeba:-D

o taki to nasz przyjaciel-uśmiechnięty i szczęśliwy..

Załączniki

• Zdjęcie1958.jpg
    Zdjęcie1958.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 34
  • bono.jpg
    bono.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 32
  • Zdjęcie2010.jpg
    Zdjęcie2010.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry