reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

No mama wsciec się idzie.. bo teraz to nie ma szansy kupić tego wózka.
U nas tu w ogóle jakaś komuna.. chce kupić na początek mutsy tylko z rozkładanym fotelikiem i nie ma :szok::szok: no szok.. nowego nie będę kupować bo to jednak strata kasy, wole na fajną spacerówkę wyłożyć więcej co służy na lata. Używki o ile uda się dostać chodzą do max 200f więc jak nic, patrząc, że to i tak pełny zestaw plus gondola i siedzisko etc. Ale z przesyłką to można szukać i szukać.. jak już znalazłam do tak sobie zagrali.. :wściekła/y::wściekła/y:

Mama, jak nie dziś to może jutro? Czy na weekend zamknięte?

Marylko tzn.można jakoś podglądnać co tam masz?

reklama
szału nie ma wiatr nie ustaje deszcz popaduje nic tylko :
(wersja pierwsza) z dziećmi przy kako
(wersja druga) ja mąż góry kominek wino i wielkie łóżko hahahaaaaa

No mama wsciec się idzie.. bo teraz to nie ma szansy kupić tego wózka.
U nas tu w ogóle jakaś komuna.. chce kupić na początek mutsy tylko z rozkładanym fotelikiem i nie ma :szok::szok: no szok.. nowego nie będę kupować bo to jednak strata kasy, wole na fajną spacerówkę wyłożyć więcej co służy na lata. Używki o ile uda się dostać chodzą do max 200f więc jak nic, patrząc, że to i tak pełny zestaw plus gondola i siedzisko etc. Ale z przesyłką to można szukać i szukać.. jak już znalazłam do tak sobie zagrali.. :wściekła/y::wściekła/y:

Mama, jak nie dziś to może jutro? Czy na weekend zamknięte?

Marylko tzn.można jakoś podglądnać co tam masz?

no nie wiele mamy jeszcze zdjeć bo od niedawna jestem na fb

ale tu link do mało aktualnego bloga : SZKRAB ZAPRASZA
a tu do fb https://www.facebook.com/pages/Szkrab-Maryla-Walczak/179822892210107?ref=hl

Marylka
hahahahaaa wersja druga...?:-D

Lilith
ruszyło sie ..mam kilka zapisów i na dzis ..zaraz zaczynam maraton 4 klientek i na jutro też są zapisy ..uffff &&& działają :-)

No to kciuki zaciśnięte i na kolejne dni Mama i Maryla :tak:
Zaszalałam.. kupiłam sobie aparacik a małej hotel z sylvaniana.. mój kupił bieżnie :-D to nasze zakupy wyprzedażowe. Czekaliśmy tyle, bo po nowym roku są większe.. :zawstydzona/y:

Marylka
hahahahaaa wersja druga...?:-D

Lilith
ruszyło sie ..mam kilka zapisów i na dzis ..zaraz zaczynam maraton 4 klientek i na jutro też są zapisy ..uffff &&& działają :-)
no co powiedz że Ci sie nie podoba ;-)

mówiłam te Wasze kciuki zawsze działają cuda ;-) trzeba tylko w nie wierzyć ja dziś szału nie miałam ale jak na taką pogode to nie było tak źle

ale pamietajcie jutro też pracuje także Wasze kciuki odpoczywac będą dopiero w niedziele ;-)

No to kciuki zaciśnięte i na kolejne dni Mama i Maryla :tak:
Zaszalałam.. kupiłam sobie aparacik a małej hotel z sylvaniana.. mój kupił bieżnie :-D to nasze zakupy wyprzedażowe. Czekaliśmy tyle, bo po nowym roku są większe.. :zawstydzona/y:
dziękuje kochana za kciuki przydają sie ;-)
słuchaj co za różnica że po nowym roku ważne że macie to co chcieliście a że taniej to tylko sie cieszyć ;-) super gratuluje zakupu ;-)

a moja kochana Gosieńka dziś postawiła swoje pierwsze kroki ;-) wczoraj jak po nią przyszłam zrobiła tylko krok może dwa w domku tylko za jedną ręke chodziła ale była już zmęczona dziś po nią ide a ona od wózka do wózka a reszte sama zrobiła 4 kroki kucneła wstała i dalej do mnie ;-) kochana moja - no to teraz sie zacznie

Marylka serdeczne gratki dla malutkiej, uwielbiam takie maluszki co słodko kiwają się jeszcze na nóżkach ale próbują iść i ten pampek między nóżkami, dzięki czemu tak fajnie stawiają stópki:-D, moje też w 10 mies. zaczęły same chodzić i jak na początku byłam tym zachwycona to potem mi szybko przeszło, były wszędzie, dosłownie wszędzie:-D

wieje dalej, posprzątałam i czekam na małża, zje obiadokolację i lecimy do lidla jeszcze na zakupy

reklama
No to kochana teraz masz co uwieczniać, by pamiątka została :-D wielkie gratulację, rośnie CI pannica, już coraz bardziej zaradna ani się obejrzysz a już CI będzie latać między nogami :-D
Jeszcze w tajemnicy wzięłam mężowi golarkę. Kiedyś miał już podobną ale swoje przeszła a później to wiadomo, żal kasy etc. Na pewno się chłopina ucieszy, należy mu się za te wszystkie starania :tak:
Powiem Wam, że mnie bardziej cieszy to, jak raz na ruski rok mogę komuś sprawić fajowy prezent niż jak sama coś mam dla siebie coś kupić, wtedy mi żal i szkoda każdego grosza..:tak:

Co do chodzenia, moja chodziła w wieku 7 miesięcy., ludzie jak ja na polu widzieli to się za głowe łapali a ja ubaw miałam. Ale to nie było takie wesołe, bo ona głupiutka wtedy była i nie było łatwo..

Do góry