reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Hello!
pogoda do bani,jak to w długi weekend:baffled:.ale to nic i tak odpoczywam! moja Ala ma dziś imieninki,właśnie ogląda Akademię Pana Kleksa:-)

mama przykro mi z powodu taty:-(.oby 16 lipca nie było gorszych wiadomości &&&&&&&&&&&&!
to dziś troszkę sobie odsapniesz od pracy i poczujesz,że masz weekend!

wisienka jak tam projekt,skończony???

sol powodzenia i oby wszystko się ułożyło po Waszej myśli:tak:

miłego dnia!!!!!!

Wisieńka dzięki ..
no jest niefajnie....tata praktycznie wiekszość wizyty był nieobecny myślami..

Bibinka
no dzis odsapnę-zgadza się ..od godziny jestem w domku ..zaraz jedziemy do centrum ogrodniczego a potem na lody z dziećmi..

ostatnim klientem był pan na woskowanie pleców,rąk i ...pach :-) był dzielny :-p

jak z autem ??

Bibinka
my nie mamy długiego weekendu. Wszystkiego naj dla Ali. Skończyłam wczoraj. Dwie noce zarwane
Mama
współczuję stanu taty. Po co jedziecie do ogrodniczego?
My po obiedzie. Pomidorowa , gulasz ziemniaki i młoda kiszona. Zaraz jedziemy na działkę zeby dzieciaki się wybiegaly

mama to faktycznie pan był dzielny:szok::-D.co tam w ogrodniczym za zakupy robicie???z autem cisza,dziś miał koła zdejmować i hamulce sprawdzać.pewnie do środy będziemy musieli kombinować,o kasie nie wspomnę...smacznych lodów!

wisienka cieszę się,że projekt zrobiony!dziękuję w imieniu Ali:tak:.u nas pogoda do kitu,więc nawet ze spaceru nici.chyba pojedziemy dziś do moich rodziców,w pn dzień taty:-)

Witam
U nas dziś wieje mało głowy nie utwór. Dzieciaki w domu niewylatane. Zaraz idziemy z nimi na łono natury na Spacer. Chyba nad jezioro. Co tam u was. Niedzielna cisza

Hej.
my wróciliśmy od rodziców,pysznie było:-).dziś na obiadek był łosoś z grilla,mniammm!
zrobiłam obiad na jutro,ogarnełam domek i odpoczywam,bo @ mnie nawiedziła.

wisienka jak tam po spacerku?

mama odpoczęłaś:-)?

jestem i ja ..

Wisieńka
przyjemnego spaceru :) u nas nie wiało ,ale co chwilę urwanie chmury było i wtedy tak gibało ,że :szok:

Bibinka
fotki Ci wysłałam to wiesz co nabyłam :-)
paczę na niego i oko się cieszy :tak:
fajnie,że rodzinna ndz.udana i faktycznie-rybki z grilla to jest to ;)

no i &&&&&&&&&&&& żeby mechanik miał litość wystawiając rachunek :baffled:

Sol
powodzenia gdzie tam wyjeżdżasz -niech sie uda :tak:

dobrego wieczoru..

Miłego dnia wszystkim życzę:-)

tak się rozleniwiłam przez 4 dni,że zwlec z łóżka mi się nie chciało:-p.teraz śniadanko,ogarnąć domek i do pracy.

mama coś mi się wydaje,że litości nie będzie:no:.już ostatnio Ci pisałam ile na auta wydaliśmy,także uszami mi wychodzi...

reklama
hej kobietki ..

Bibinka
wiem ..kurna -mój mechanik też nie miał litości ;/
trzymaj się ..nie ma wyjścia.

ja zaraz rozwieszam pranie-ma dziś nie padać więc licze ,że wyschnie.

odbieram dzieci o 12.20 i jedziemy z dz.do Ikei-potrzebuję 2 stołki barowe,bieżniki na ławę i stów i kilka innych drobiazgów.

kurcze mać jak zimno ..pozdrawiam i niech dzień miło upłynie :tak:

Do góry