reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
mama - na sali gimnastycznej było bo to dla trzech klas pierwszych - podanie podręczników i takie pierdoły więc na ławkach - 15 min i po krzyku :)

paulina - mogę oddać swój, tak mnie po dzisiejszym kość ogonowa boli że kosmos, a małż ma ze mnie polewkę bo co siadam to jest "ałaaaa, ał, ał, ał" XD Ale ogólnie to mnie koleżanka namówiła na rowery, sama bym pewnie tyłka nie ruszyła :p

maran - nikt chyba nie lubi urzędów, szczególnie jak musisz coś pilnie załatwić :p jak tam twoje skarbiki??

Wisienka - fajny ogródek, też chcę taki :-) Może na obczyźnie się uda :-)

Spadam się kłaść wreszcie bo głupio tak po nocach, choć to ja wstaję co rano a nie małż. Siedzi w domu od kilku dni i ani razu nie wstał żeby dzieci zaprowadzić, a tak się odgrażał że będzie je zaprowadzał żebym wreszcie choć trochę odsapnęła... tiaaaaa.... jakby faceci zaczęli dotrzymywać słowa to bym chyba do Częstochowy na kolanach poszła :-p

100_6686.jpg

dzień dobry;)))))

Załączniki

• 100_6686.jpg
    100_6686.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 28
Witam
Sol
Maciek jest w Czestochowie :p. A maż czemu w domnu. Non ostatnio wiecej w pracy niz w domu
Mama
Piękny stół i krzesła i komoda. A dzieci to się wybawia na trampolinie! Jak u ciebie wszystko porosło. A Róża sztamowa ci się trzyma ?
Paulinka
Piękna panna ci wyrosła

Ja już domek ogarnięty na obiad kalafiorowa z młodych warzyw i indyjskie pulpeciki w sosie kokosowo pomidorowym z kaszą jaglaną. Tosiu śpi a tu zaraz trzeba po Mile jechac

Wisienko - a w domu bo musi wykorzystać zaległy urlop skoro pracuje tylko do 1 lipca :( Więc mi się pałęta pod nogami, on w ogóle nie przyzwyczajony do pracy w domu więc mi tylko przeszkadza :/

Spadam sprzątać bo dzisiaj koleżanka wpada na piwko :/ Jakoś nie mam weny z nikim się spotykać ale nie widziałyśmy się w pi i jeszcze trochę więc trzeba się zebrać w sobie :p

Hello!
ja dziś padnięta i bez nastroju:baffled:...

wisienka super,że tu jesteś:-).piękną masz działeczkę i jak dużo miejsca!dzieciaki mają gdzie biegać:tak:.

mama jak tam po pracy???u Ciebie równie pięknie i zielono,no i jeszcze raz pochwalę cudne mebelki:tak:

paula super masz córę:tak:

sol miłego pifffkowania dzisiaj:tak:.4 h na rowerze-przyszalałaś:-p.

zmykam i życzę kolorowych!

Sol
dlaczego tylko do 1? Sorki nie w temacie jestem :what:

Bibinka
Jak miło cię widzieć ? Co u ciebie ? Ja lada moment do pracy wracam. Wiesz jak się z tym czuje! A dzialeczka sporą 6 arów.

bibinka, no nie wypaliło pifkowanie :(

Wisienka - nowa reforma w służbie zdrowia i M. z dniem 1 lipca jest bezrobotnym. Ogólnie lipa straszna. Dlatego chcieliśmy się przenieść. Najpierw myśleliśmy o Wrocku, ale ostatecznie chcemy opuścić ten posrany kraj. Jutro zadzwonię to Ci wszystko opowiem.

Idę siłowo ułożyć Emilkę do wyrka bo głupielok myśli że jej na rękach pozwolę spać :/

Paula ale super Twoja córcia wygląda :-D

U mnie robota pełną parą o dziwo, już myślałam, że się chłop nie zrehabilituję. Tak czy siak roboty całą masa, nie tylko w domu ale ogólnie, w piątek/sobote zaczynam prać rzeczy małego. Tak mi się marzyło by od 30t mieć spokój a teraz się modle by zdążyć przed cc..

Miłego dnia, ściskam Was wszystkie :-D

reklama
Do góry