reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

dobry!!!

pogoda nas nie rozpieszcza coś ostatnio, oby po weekendzie powróciło słoneczko

Mama niestety tak jest z "fachowcami", nasz też kopcił jak smok, gdy odświeżaliśmy mieszkanie....na szczęście miał e-papierosa:-), parę wodną jakoś wytrzymaliśmy:-)

dziś dzień mamy i taty w przedszkolu więc impreza nas czeka na sto dwa:-):-)

miłego dnia życzę koleżankom!!!

reklama
Mama i jak tam? Te pety to spore przegięcie ja bym się mocno ale to mocno wściekła.. a cod o częstotliwości pracy tak to niestety jest, albo jeden robi a 3 patrzy albo robi jeden z przerwami co 4 minut :-D

U nas szał, wczoraj zamiana pokoi jednak, nasza sypialnia z małego. Trzeba bylo łożka rozkręcać, meble etc przenosić, kuuupaaa roboty i nadal nie skończone. U Judyty w pokoju rzeczy małego a łazienka nadal nie skońćzona ahaha.

hejka
ja tylko na momenta ;))
wczoraj wróciłam przed 22 z pracy i padłam..jedna klientka tak mnie dusiła na rzęsy 1:1 ,że po 19 ją przyjęłam ..była umówiona w jakimś innym gabinecie m-ąc temu ...kilka dni temu potwierdzała ,że będzie-przychodzi na wizytę a laska nie ma dla niej miejsca a ona dzis po 8 wyjeżdża nad morze na wesele.....i taaak mnie prosiła....
a rzęsy zakłada sie od 2 do 3 h ( zależy ole klientka ma swoich) i po całym dniu pracy byłam juz tak zmęczona :baffled: ale ona tak prosiła i dusiła przez tel.,że zgodziłam się ...
wieczorem jak wróciłam to usiedzić nie mogłam tak mnie plecy i kark bolały...
u mnie piatki to klientka za klientką ....no ,ale klientka dostała co chciała i wyszła w podskokach :-p

łazienkę dziś kończy-zostało mu zafugowanie podłogi i zamontowanie wc...ze 4 h i finito :-)

Lilith
&&&&&&&&&&&&& i za Wasz remont-niech juz bedzie widac koniec :))

pozdro :))

Mama u nas zostało zafugowanie jednej ściany i podłogi właśnie. Niby to nic ale mycie a raczej skrobanie kafli na ścianie po fugowaniu tym klejem to jakaś tragedia. Później jeszcze rozwieszenie tego i owego, przeniesienie tam rzeczy i już. Więc źle nie jest.Później pokój małego ale tam to kosmetyka, ozdabianie, układanie i segregacja i można iść robić na dół bo u Nas juz tez skońćzone :-D Jeszcze Judi biurko chcę przenieść ale to i tak jak od niej rzeczy Dexa zabiore.

Z tą klientką to chyba dobrze zrobiłaś. Nie dość że zawsze jakiś grosze więcej, to pewnie ona szepnie jakiejś innej koleżance o Tobie i tak poleci, jakaś Ty to super babeczka a klientek nigdy dość :tak:
Odpocznij sobie dziś :-)

Hello weekendowo!
u mnie dziś imprezka rodzinna,prawie wszystko przygotowane,więc usiadłam na chwilkę:tak:.pogoda w miarę,oby nie padało,bo grilla robimy: kaszanka,karczek ,szaszłyki itd.moja Ala już nogami przebiera,bo kaszankę uwielbia:-)

mama cieszę się,że robota idzie ku końcowi,jeszcze sprzątanie i siku możecie robić:-D.papierochów nie cierpię,co za gość,żeby u kogoś w domu smolić:dry:.ale Ty dobra jesteś,że wczoraj panią na rzęsy przyjęłaś,dziś będzie wachlować na weselichu:tak:

lilith u Ciebie tez widzę,że koniec się zbliża.jak synuś się urodzi,to już będzie pięknie:tak:

paulina jak tam po uroczystościach w przedszkolu?

życzę słoneczka i udanego weekendu:tak:

powitać ..

u nas już po zawodach :))) łazienka skończona,umyta,kibelek działa :-D

teraz jesteśmy po grillu a dzieci szaleją na trampolinie:-p kupiliśmy w biedronce taką o średnicy 3 metrów więc kawał klamota na ogrodzie-550 zł ,ale niech mają -lato dopiero się zaczyna :) w końcu mama zarabia :-)

Bibinka
przyjemności na grillu-smakołyki macie :)

Lilith
no to kończcie ten remont i obie opijemy :))

a gdzie reszta gangu???

Maran????

Paula?????????

Mary?????????

Marylka?????

Jos??????

Witam I melduje, ze wróciliśmy z PL wczoraj w nocy... Juz u siebie wiec bede czesciej :)

milego weekendu wszystkim życze :*

reklama
Do góry