reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

heloł.

Paula
to zdrówka dla córy!
no i ....niech miłość kwitnie :) w końcu mamy wiosnę :-)
mój syncio tez ma pannę na oku i ostatnio mówi do niej tak:
-Marcelina ,jak bedziesz moją żoną to urodzisz mi dwoje dzieci.
-a Marcelina---> :eek::baffled:
-na co Domi--> nooo...chyba,że zmienisz zdanie

:-D:-D:-D:-D

byłyśmy z Ela posiurane bo to im tak fajnie wyszło i ta mina Marceli :laugh2:

za to Zu ostatnio sie pyta
-mamo,czy ja mogę wyjść za mąż ,ale nie rodzić ???

yyyyy usiadłam i myslę ---rilax
:-D:-D

lecę do pracy ..miłego dnia kobietki.

reklama
Czytam jak Zawsze ale juz nie odpisuje, czasu nie mam zupelnie, remont mamy dalej ale teraz przerwa, szykowalismy urodziny malej, Wczesniej, w sumie jeszcze jest chora, wiec wymeczona jestem, nic mi sie nie chce a robic trzeba. Date cc mamy na 24.07. Maly zdrowy, Ja ze schizami Bo szyja dla mnie krotka I lozysko dalej na dole. Jutro przyjecie wbdomku, dzis w szkole. Byle domniedzieli. Caluski

Hej!
zimno,wieje,pada:wściekła/y:!wrrr,gdzie ta wiosna się zaplątała???jedyne co mi dziś nastrój poprawia,to fakt,że weekend rozpoczęty:tak:.wczoraj zakupy ciuchowe dla Aluni zrobione,także dziewczynka moja zadowolona:tak:.moj portfel trochę mniej,ale cóż :-D

mama,paula to wczoraj popiffkowałyście:-).dziś moja kolej;-)

mama Domiś ma widzę poważne plany,padłam:-D.Zuza nie lepsza,he he

maran a Maja ma dziś w suwaczku same 3 :-)

mary każdemu coś się pozmieniało,lepiej,gorzej,ale miło znów się "spotkać":-)

lilith to miłych imprezek życzę i oby remonty szybko szły ku końcowi!

spokojnego wieczorku i miłego weekendu dziewczęta:-)

witam się w deszczu..w ulewie w zasadzie.

wczoraj przyjechała do nas moja siostra z mężem i córką -przed chwilą wyjechali bo jadę do Karpacza do piątku ...cóż ..pogoda pozostawia wiele do życzenia-niby od wtorku ma być lepiej ..się zobaczy
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif

wracają w piątek i też do nas zjadą i bedą do ndz.
fajnie ;)

wczoraj byliśmy w agata meble-wzięliśmy na raty komodę ,stół i 4 krzesła-wyszło 2500 wiec raty będą mała i dlatego na 10 m-cy wzieliśmy.
no i jeszcze kupiliśmy tv płaski 40cali ,ale to juz za gotówkę
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif
odkładałam i 1700zł poszłooo....ale ile można mieć rat
blink1tu.gif.pagespeed.ce.DwSIlYPg4Q.gif

także wczorajszy dzień był szalony i zalatany...wracając spotkała nas megaaaa ulewa!! woda rosła w oczach na ulicy
baffled5wh.gif.pagespeed.ce.aA6MwztLt7.gif

Lilith
&&& za remontowe sprawy-niech juz sie skończy ..pogłaskać Dexterka proszę ;) i piąteczka dla Judytki:)

Bibinka
fajnie,że córa obkupiona-teraz ino słonko potrzebne ;-)
i Tobie miłego łikendu:tak:

ściskam wszystkie babeczki:)

mama - dzieciaki boskie :) Takie teksty to nic tylko zapisywać i potem na weselu odczytać XD

lilith - to się nie przemęczaj kobitko :)

A u nas wreszcie słoneczko bo przez ostatnie 4 dni padało :/ Ja wyszłam z choróbska to mnie @ dopadła spóźniona XD
Moje dziewczynki wczoraj same się sprzedały do teściów - Emilka podchodzi do taty:
-Tato, możemy zostać na noc u babci???
T: Ale nie macie nawet piżamek.
- Mamy :) Po czym poszła do szafki i wyciągnęła piżamki nowe które im teściowa kupiła XD
T: Eeee.... to jeszcze się mamy musicie zapytać.
Tu następuje dzwonienie do mnie i grzeczne pytanie czy mogą zostać na noc u babci bo piżamki już mają XD Co mogłam zrobić - poległam i właśnie niedawno wróciły z nocowania u teściów XD A jak w nocy cicho było :-)

witam sie ..u nas popaduje co chwilę ..

Sol
widzisz jak dobrze ,że babcia posiadała piżamki :-p

ide pranie rozwiesić a po 10.00 jade robić zadymę na pocztę-w piatek do 20.15 byłam w gabinecie ..a listonosz nie dostarczył mi przesyłki lakierów i awiza brak .....jedynie na stronie poczty znając nr przesyłki mąż mi sprawdził ,że została awizowana bo o 17.15 była nieudana próba dostarczenia !!!
noż :wściekła/y:
leniwce jedne!!! nie chce się podjechac i najlepiej walnąć teks o nieudanej próbie wrrrrr
to już 2gi raz w ostatnim czasie :crazy:

także cóż ...komuś się dostanie !! trudno:confused2:

żebym jeszcze miała ten gabinet na -za przeproszeniem- zadupiu....ale nie!! mam w dobrym ,widoczym i często uczęszczanym miejscu..

miłego babeczki!

Czesc babeczki!

U nas LATO!!! :szok::-D:-) Rewelacja! Az z tego goraca niezle popadalo... ;-) Ale grill rozpalony i deszcz nam nie straszny! :-D
Poza tym u mnie za-job, bo za miesiac koniec roku szkolnego i pracy pod sam sufit... Ale za miesiac 2 miesiace WAKACJI! :-)

Milego wieczorku!
Buziak!

hej hej
mieliśmy gości w weekend i chyba przez najbliższy tydzień nie dojdziemy do siebie po takiej wizycie:-D i o ile nasze dzieci wydają nam się czasem rozkrzyczane, roztrzepane i w ogóle, to ta dwójka, która odwiedziła nas z rodzicami, pobiła wszelkie rekordy i nasze dzieci są aniołkami:-D

pogoda się znacznie poprawiła i szalejemy na placu zabaw:-)

Mama, miałam się Ciebie pytać, zapisywałaś dzieci do wyścigu rowerkowego w tą sobotę?? wyścig będzie w parku Jana Pawła II w Poznaniu,

Mary to Ty w szkole pracujesz???jak Mia??:-)

Dziewczyny - słoneczko świeci wypad na dwór XD Ja też zaraz spadam na rowerek póki mam czas przed basenem Karoli.

Miłego dnia wszystkim życzę :)

mama - babcia to dobra instytucja :)

reklama
O żesz kubeczek !!!! u Was też z 30 stopni koleżanki jest????? lato lato normalnie:-D

za to dziecko bardzo nerwowe mam, ma dwie małe krosteczki na każdym z policzków a w Śremie ostatnio panuje moda na rumień zakaźny i aż się boję........a może to tylko jakiś krwawy komar był w nocy???
bo wiecie, mamy plany na weekend:-D ale znając nasze planowe fatum......:-D

miłego dnia koleżankom, bo w taką pogodę inny być nie może:-D

Do góry