reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
helooooł :))

wleciałam Was wyściskać :))

Paula
nie,nie zapisałam bo w tym czasie bedziemy mieli gości..ale dla Was powodzenia &&&&

Sol
powodzenia w sprzedaży.

miłego wieczorku babeczki ;) odpoczywajmy od upałów..u nas dziś była maaasaakra!!

wlatuje szybciutkoooo kawke w termosie zostawić bo widzę ,że wszystkie zalatana..

miłego dnia kobietki -korzystajcie z pogody i uśmiechu życzę :)

dobry;))

koleżanki pewnie też się roztapiają, cio?????:-D
ale nas pogoda dopadła, szybki przeskok z 15 st. do 30st., uffff grunt że pranie szybko schnie:-D

miłego dnia i dużo mrożonej kawki:-D

Ale tu teraz mało napisane :-D
U nas niestety nadal remont i to dalej łazienka.. co prawda byliśmy zajęci innymi sprawami, Judi plus lekarz do tego więc nikomu się nie chciało. Ostatnio wystarczyło, że mąż wpadł na chwile i już prawie całe kafle zrobione..
Jeszcze nic dla małego nie porobiłam, nie poprałam i pokój zasyfiony jego ale nawet wejść nie mogę. Na szczęście zakupy idą ku końcowi to chociaż o to jestem spokojniejsza.
Aaa i nie wiem co się dzieję, ryby nam umierać zaczęły.. rozdzieliliśmy juz na 2 akwaria, leki dajemy, wszystkow ymieniamy, nie powiem jest z tym trochę roboty codziennie bo akwaria są spore ale nnic to nie daję..

Dobry dobry;))

my po intensywnym weekendzie, Daniel co prawda w tamtym tyg. raczył nas krwotokami z nosa, ale przed weekendem nam odpuścił:-D więc w sobotę wsiedliśmy do auta, z niestety popsutą klimą i ruszyliśmy do Poznania, wyścigi zaliczone, Maja nie startowała, bo i tak jej nie zapisaliśmy, a kto by zgadł jaki by miała "humorek" i czy w ogóle by chciała jechać, za to Danio jechał, a raczej zwiedzał i zdobył 3 miejsce, impreza baaaardzo fajna, za rok jedziemy na 100%;)), tym razem z dwójką wyścigowców, Maja w innych konkursach wygrała za to rybkę mini mini pluszową i aparat cyfrowy.......padliśmy z mężem ze śmiechu gdy się okazało, to ostatnie:-D, bo my nigdy nic nie wygrywamy a tu patrz, córka pod szczęśliwą gwiazdą chyba urodzona:-). Po wyścigach były jeszcze sklepy i zakup sandałów dla dzieci, potem kfc i do domku:-D
do domu wróciliśmy ugotowani, ale poleźliśmy jeszcze na plac zabaw:-)
wczoraj mąż pojechał na uczelnię, a po obiadku zabrał dzieci na basen:-), dziwnie mi było 1,5h w zupełnej ciszy i nic nie robieniu:-)

a dziś zaliczyłyśmy mordownię w lidlu, bo to przecież dawali do kupienia szorty i piżamki i całe mnóstwo rzeczy a że ludzie nie potrafią się zachować to nazywam takie akcje mordowniami:-D
ale mamy dwupak szortów dla młodej, piżamkę na lato hello kitty, szorty dla młodego,piżamkę ze spidermenem i stopki skarpetki:-)

dzieci obkupione na lato, hurrrrrrra!!!:-)

a co tam u koleżanek??? pogoda nieco odpuściła i zamiast duszących 30st. mamy 25st. i wiaterek a ja taką pogodę kocham:-)

miłego dnia!!

heloł ..ja na szybko.

u mnie naprawa auta za 1200zł :dry::-( sprzęgło siadło w piątek-bedziemy tydzień bez auta..
dzis dzieci były w domu bo miałam wolne..od jutra sąsiadka bedzie mi je zawozić do szkoły do końca tygodnia.

druga sprawa to łazienka u góry ..mieliśmy ją robić od 2 czerwca bo tak gościu ma termin ..a dziś dzwoni ,że sie mu poprzesuwało i może wejść jutro :eek: wiec zadzwoniłam do kumpeli i po 17.00 szybko do leroy po płytki na podłogę ( na ścianę już mamy) po kleje,fugi i całą resztę ..
liczę ,że tak jak obiecał -do piątku skończy :sorry2:

Paula
gratki zdobyczy :)))))) cieszę się ,że wypad udany ..

LILITH
&&&& za koniec remontu ..a Ty trzymaj za mój koniec :blink::-ppogłaskać Dexterka :)

Sol
sprzedałaś rowerek ??

Maran jak u Ciebie ??

Ewelinka
zaglądasz tu jeszcze ???:sorry2:

Mary
jak córa ? jak w pracy??

Bibinka
my w kontakcie smsowym ;-)ale ściskam i tu :-)

Jestem na momencik życzyć spokojnej nocki:-)

mama super,że autko już jest!mam nadzieję,że fachowiec od łazienki zbliża się ku końcowi:tak:

paaaaa!

reklama
heloł ;)

Bibinka
fajnie,że jesteś :*
tak ,pan juz działa od 8..dziś 3ci dzień ...zbliża się ku końcowi..wczoraj kupiliśmy kibelek ,żeby od razu zamontował bo to trzeba się w płytki wwiercić ,wiec żeby czasem coś nie pękło jak mąż będzie montował to niech już zrobi to ten gościu...w końcu się zna ,nie ?:)

musiałam mu dzis pogadanką strzelic bo jak wczoraj wróciłam do domu to same papierochy czuć :wściekła/y::wściekła/y:
no kuźwa ,przychodzi do domu i nawet nie zapyta tylko jara pod naszą nieobecność :crazy:

powiedziałam mu dzis ,że rozumiem ,że pali ,ale niech uszanuje to że my nie palimy i prosze wychodzić przed dom...
dałam mu słoiczek z wodą ,żeby mi petów na trawę nie rzucał :eek: i własnie wyszedł ...a w sumie to o 8 zaczął ...czyli co ??? po 40 minut papieros ????? to co tu się wczoraj musiało dziać w domu :szok::wściekła/y:

czemu to tak zawsze jest ,że albo jarają albo klną i nie patrzą ,że dzieci w domu :baffled::baffled:

miłego babeczki ;)

Ostatnia edycja:
Do góry