reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Maran kochana serdeczne gratki, Millie myszko rośnij zdrowo i radośnie!!!

ja po kontroli w poznaniu, przełom 36/37 t.c. (próbowałam ustawić suwaczki ale coś się nie chcą wgrać i dooopa), cukry oki, czekać powoli na małego,

Pysia witaj, ja pamiętam;))

buziaki dla reszty, lecę spać bo coś ostatnio nocki mam kiepskie

reklama
LILITH - to rusz tyłeczek do mnie, albo dawaj adres to ja ruszę tyłek do Ciebie :p Swoją drogą - na PW ci wyślę moje namiary, jak się zdecydujesz to może wreszcie się po latach spotkamy w realu :) Wisienka mnie już gościła - może Ci powiedzieć że taka straszna nie jestem :p Nawet mam fotki z tego spotkania :)

paulina - o matko - już? Kiedy to zleciało...

Imprezka była taka, że Emi ma koleżankę w klasie - Julcię - a ona ma młodszą siostrę - to już daje 4 dzieci. Trzecia mama się podłączyła bo jej córa jest w 2 klasie a ja jej za tłumacza robię - a druga córa młodsza. I jakoś tak wyszło że po szkole na placu się dzieci zaczęły bawić najpierw we czwórkę a potem w szóstkę. Ale już za zimno na plac więc umówiłyśmy się u mnie. Chłop uciekł do pracy a u nas impra. Przyznaję, niby fizycznie nie ucierpiałam ani od sprzątania ani od imprezki czy sprzątania po niej, ale psychicznie... nie chcę mieć 6 dzieci - nie NIE! Ja bym w 24h osiwiała.
Czuję się staro :( Za 4 miesiące i 12 dni będę miała 30-stkę na karku... A o dowód nadal pytają - toż to parodia... :(

dobry...

Pysia a tak, trzecia ciąża, drugi synuś

żeby nie było że ściemniam;)) 9 mies. ciąży, +8kg na liczniku
SAM_0894.jpg

o kurka, bokiem się wgrało, nie chce mi się poprawiać;))

Sol w sobotę byliśmy u szwagierki, 5 dzieci biegała, tez nie dla mnie;)) a o dowód wciąż Cię pytają??;)) siet, no to ciekawie;))

Załączniki

• SAM_0894.jpg
    SAM_0894.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 94
Paula - ładny i zgrabny brzusio - ja z Emi wyglądałam jakbym co najmniej bliźniaki miała XD A no jakoś tak wyszło że pytają :) Tu są te przepisy że do lat 21 nie sprzedają a do 24 kontrolują... a że ja podobno nadaj jak szczyl wyglądam (opinia szwagierki i kilku koleżanek) to pytają a potem fajne miny mają jak widzą że już prawie 30 XD Ja sama mam problem z określeniem swojego wieku w lustrze - czasami widzę 50-latkę a czasami rzeczywiście szczyla widzę (ale to tylko jak jestem wyspana, wypoczęta, zrelaksowana i w zajefajnym humorze) ;)

Jutro wywiadówka... robię za tłumacza dla dwóch mam i ich dzieci + moja dwójka. Pas będzie w użyciu? :) Jeszcze miałam dzisiaj nerwicę bo nam się zamek w drzwiach popsuł i choć dało się zamknąć drzwi to musiał być ktoś w domu bo po przekręceniu/zamknięciu - nie dało się wyjąć klucza z drzwi. Do 16 nie dało się dodzwonić do naszego landlorda i dopiero ok 17 przyjechał facet i wymienił, ale kupił za krótki wkład i jutro to poprawi, ale przynajmniej będę mogła iść dzieci do szkoły zaprowadzić bez zostawiania drzwi otwartych. Miałam iść jutro do lekarza ale kij - klucze ważniejsze!

Wróciłam z piekła. 3 nauczycieli, 4 dzieci, 3 matki, 40 min gadania z nauczycielami o dzieciach - dzisiaj był dzień spotkań/wywiadówek - tyle że 1 na 1 :) moja dwójka plus dwóm mamom tłumaczyłam. Nie mam nic przeciwko tłumaczeniom, czy gadaniu z nauczycielami, ale dzieci... dzieci miałam ochotę udusić!! Następne w lutym/marcu spotkanie. Tymczasem muszę się wyleczyć psychicznie po dzisiejszym.
Odechciało mi się mieć więcej dzieci :/

U nas dzis wywiadowka była :-) a tak poza tym to tak dużo się teraz dzieje.. Juz powoli nie ogarniam..
Piękny brzuszek a Ty jaka laska :-) oj pozazdroscic..szczególnie, że @ wczoraj przylazla..

witajcie dziewczyny kiedyś się udzialałam na tym wątku zresztą na jego początkach nie wiem czy mnie pamiętacie ale
ja pamiętam małąpralinkę, Lilith, sol .
serdecznie gratuluje zaciążonym mamusiom
weszłam bo jakoś ostatnie dni napawają mnie sentymentem i postanowiłam poszukać co u dawnych koleżanek
a mama05 zagląda tutaj czasem?

reklama
LILITH - tulam :( I czymam kciuki za następny miesiąc - ma być zimno więc łóżeczko będzie kuszącą opcją :)

lopop - wybacz skarbie - ja mam pamięć dobrą, ale czasami dziurawą :sorry:

mama05 - naprawiłaś już babo kompa? pisałam ci na FB jak zainstalować tą apkę na tel z BB.

A mnie @ od 10 dniu molestuje, mam jej dosyć, zbieram się do lekarza, ale prędzej chyba na jakąś imprezkę ucieknę małżowi niż się do lekarza wybiorę :p Chce mi się tańczyć strasznie :p
Niech ten tydzień już się skończy... moje dwie pieronice chcą się pozabijać - z nudów... byle do następnego wtorku - wrócą do szkoły i po sprawie! :)

Do góry