reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Piękne dzieci masz kochana!!

Komu Ty mówisz o takiej robocie :-) u nas podobnie, zresztą mój tu w zakładzie stolarskim tez robił :-) pewnie u Was podobnie z remontem czy naprawami. Najlepiej samemu.
Padnieta dzis jestem, opóźnienie z mlodym dodatkowo, spać juz powinien a tu w wannie dopiero..a ja marze o jedzeniu!

reklama
Dzięki w imieniu diabląt :)

Wiesz my we dwoje informatycy ale faktycznie lepiej samemu. Emilka mi ostatnio zasypia po 23... ale ja zazwyczaj do 2 siedze więc mi to rybka. Niemniej to męczy jak nie chce zasnąć. Ostatnio cierpię na jadłowstręt.

dobry dobry

pogoda się trochę ochłodziła ale dla mnie to żaden problem, w końcu czuję że żyję;)) pomyłam okna, wysprzątałam mieszkanie i czuję się oki;))
wczoraj byłam u lekarza i jak na 29 t.c. mały ma już ok 1,5kg, lekarz byl zdziwiony, ja zresztą też;))

pozdrawiam serdecznie i lecę ogarniać dzieci, dziś organizujemy im imprezkę urodzinową dla kolegów bo w końcu wszyscy wrócili po wakacjach do domu;))

Hej kochane
Wakacje się kończą i może uda nam sie wątek rozpalić.
U nas wszytsko w porzadku.
Dzieciaki za dwa dni do przedszkola w końcu bo wożenie ich po opiekunkach, babciach i ciociach to koszmar. Tosiu idzie do przedszkola z Milą, do grupy żłobkowej.Mam nadzieję,, ze ładnie się zaklimatyzuje.
Paulinka
jak udała się impreza?
I jak tam dziewczyny robimy come back po wakacyjny, kazda choć po 1 poście??????Zbiórka 1 września. Która to zobaczy niech informuhje inne.Plizzzzzzzzzzzz

A jak macie ochotę zobaczyć co u nas zapraszam na bloga

Potrójna Mamuśka - bloog.pl

halo

Wisieńka zgadzam się z Tobą, dziewczęta do pisania;))!!! a impreza urodzinowa udana, cieszę się,że robiłam je w kulkowym lokalu, bo jakby mi dzieci wyczyniały w domu to co było tam, to do tej pory bym się nie pozbierała, a tak to wyszalały się a ja później tylko spakowałam prezenty i wróciłam do domku;))
mój brzuch zaczyna mnie stresować, ja wiem,że jest coś takiego jak skurcze przepowiadające ale nie pamiętam by były momentami tak bolesne....chyba jednak muszę szybciej zebrać się z wyprawką dla małego, brakuje nam fotelika, wózka i kosmetyków z pampersami włącznie, no i dla mnie rzeczy do szpitala typu koszula, biustonosz do karmienia i kosmetyki
poza tym już jutro 1 września i mój syn idzie do szkoły, mała do przedszkola, będzie chociaż z jednej strony pół dnia spokoju a ona zagada swoje opiekunki na śmierć;))

Maran jak Ty się trzymasz kochana???imię na 100% wybrane??

a reszta babeczek, co słychać?

U mnie ok. Dziewczynki dzis szkole zaczely :) brzuch moj juz duzy, czasem skurcze jakies miewam, czasem kluje w szyjce, ale licze, ze Malutka posiedzi do 25 września bo wowczas moja mam przylatuje zajac sie dziewczynkami a ja moge jechac rodzic ;)
Paulina u nas ma byc od piczatku Erin i tak już chyba zostanie ;)

Witam
co to miały się dziś wszystkie meldować????
U nas pierwszy dzień w przedszkolu, super.Nikt nie płakał wszyscy zadowoleni. Upał straszny natomiast i jak się nie ochłodzi to się upieczemy na tym 4 piętrze
Paulinka
Który to tydzień? My też urodziny robimy poza domem, sorry ale nie dałabym rady, czytaj nie chce mi się
Maran
Mi się bardzo podoba Erin. Kciuki za te kilka tygodni pod sercem
Lil
Co remontujecie?

My dale kończymy duży pokój i sypialnię. Generalnie wygrana by się przydała .

Burza idzie!

reklama
dobry

dzieci albo w szkole albo w przedszkolu, Danio jak na razie idzie bez emocji do szkoły, ogólnie chyba zadowolony a ja się cieszę z kilku godzin spokoju w domu, obiad zrobiony i poprasowane
Wisieńka tydzień mamy już 30, miałam suwaczek ale go wcięło;))
Maran zazdroszczę Ci że imię wybrane i utrzymane, my wciąż zmieniamy zdanie...ręce opadają;))

pozdrawiam serdecznie, w końcu się ochłodziło i jest czym oddychać;))

Do góry