reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

witam sie w ten upalny dzien;)
Uswiadomilyscie mi ze musze powoli tez juz na jesienne wiexzory patrzec jakies nowe gry...

My juz po badaniach. .. Wyniki rzeczywiscie spadly, mimo ze karmilam mm niecale 20h naeet..Ciagle jednak dopajam woda, zeby Go przeplukac;)
Przez weekend spadlo tyle co wczesniej w tydzien. Jutro wizyta y lekarza, ale wyglada na to ze rzeczywiscie na moim mleku poprostu wolniej spada wiec jestem dibrej mysli

reklama
Pralinka będzie ok :)

A moja mama jutro wraca do PL a w czwartek mamy kontrole z agencji... wrrrr jak mi znowu z butach wlezie to zabije!!!! Okna dzisiaj częściowo pomyłam i ... są brudniejsze niż były bo zacieki okrutne zostały... może do czwartku deszcz spadnie to nie będzie tak bardzo widać bo to z zewnątrz. Ehhh... nie lubie i nie umiem myć okien. A tu jutro po połutniu trzeba będzie jeszcze całą chałupę ogarnąć. Dobrze że małż ma jutro jeszcze wolne :)

hej;)
No to przezylas wizyte;)
Co do okien to ja sie wycwanilam i nie myje... Tzn Maz myje bo od kiedy raz sprobowal to za priorytet wyznaczyl sobie opanowsnie mycie szyb na tip rop;) Co prawda ramy mi lepiej ida bo ja to dokladniej unyje..Ale juz sie poswiece;)

Wczoraj bylismy u lekarza... Powiedziala ze gdyby nie te przypadkowe badania to nawet by nie myslala ze on ma takie zle wyniki... Bo silny zdrowy facet jak sie na Niego spojrzy.. No a np bilirubina jak norma jest bodajrze do max 20 to On ma juz po spadku teraz 135...

Upalow juz mam dosc.. Zaluje ze z takim maluszkiem nie moge za bardzo nad wode sie wybrac:(

Pralinka mam 22 stopnie ale 80% zachmurzenia. Wpadaj to zgrzesze i Ci kawy zrobię i muffinek podjemy a dzieciaki się wybawią :)

Spadam bo zamówiliśmy prezenty dla rodziny na ostatni dzień żeby niespodzianka była i muszę szybko odebrać. Bo o 12 muszę wyjść z mamą na autokar na lotnisko.

dobry

to ja ponarzekam tak z rana....te upały z połączeniem z cukrzycą to dooopa taka straszna, mam dość wszystkiego, nerwy mnie szarpią, chce się czegoś słodkiego a nic nie wolno, trzeba się dziergać kilka razy dziennie i pilnować pór posiłków, do tego owoce ograniczone......poddaję się, na szczęście jeszcze jakieś 10/12 tyg i mały będzie z nami

Pralinka zdrówka dla synka, mam nadzieję, że wyniki będą z każdym razem coraz lepsze

Maran żyjesz kobietko?? jak malutka, dokazuje w brzuchu??

Sol mama wywieziona?;))

pozdrawiam resztę koleżanek

reklama
U nas pieknie, juz po pierwszym spacerku.
Sól doczytalas moje pytanie o skarbowke?
Paulina czas szybko leci :-) my juz rok..nie wiem gdzie to zlecialo.
Malapralinka, Wazne ze wyniki są lepsze. Trzymam za Was mocno kciuki.

Sól..co Ty im kupujesz i gdzie?? Za buty to fakt, wydaje dużo ale za mundur max kilku częściowy mooooze z 50f jakby zaszaleć.

Dziś wskakuje mi 3 z przodu :-)

Do góry