reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Dzien dobry;)
No tak, masz racje Sol... Najwazniejsza czesc Ich ciala;)

Dla mnie sie zaczyna ciezki weekend.. wprowadzenie butelki i odciaganie pokarmu..
Daniela nigdy nie karmilam tylko piersia... Dalam sobie wmowic ze Mu nie starcza mojego mleka... A potem depresja itd..
Teraz sie zawzielam i karmie od poczatku a Maly bardzo ladnie przybiera.. Jednak te wyniki watrobowe ma siedmiokrotnie przekroczone...
Mam nadzieje ze po weekendzie nie bedzie problemu z karmieniem i nie odzuci piersi:( Trzymajcie prosze kciuki;)
Chociaz tlumacze sobie ze wszystko dla Jego dobra

Pralinka a to na pewno od twojego mleka? Nie masz nic ciężkiego w diecie? Nie próbowałaś najpierw swojej diety zmienić? Lekarze to lenie i kasobiorcy. Łatwiej im matce wmówić że to jej wina i kasę ściągnąć od przedstawiciela za polecenie mleka niż pomóc z dietą.

w sumie to zwracam uwage na to co jem.. Wszystko na wodzie gotuje, nawet ostatnio jajka sadzone robilam to sobie na wodzie:O
Jedyne co grzesze to ze pije kawe jedna dziennie...Ale to sie staram tak ze bezposrednio po karmieniu.
Wczoraj karmilam mm ale dzis juz piersia... Raz ze nie daje rady w takie upaly, dwa ze cos mi to nie idzie i odciagam duzo mniej niz on wypija..
zobacze jutro badania....Mam nadzieje ze nie bede musiala powtarzac

To trzymam kciuki. Może to być po prostu taki organizm że się powoli przystosowuje. Cyckowe dzieci są bardziej pewne siebie i mają więcej poczucia bezpieczeństwa.

Dziekuje:* Kciuki sie bardzo przydadza... Rano na badania...
Juz mi dzis Maly przy cycku marudzi... Ale twarda jestem i sie nie dam;)

A reszta sie chyba urlopuje?
My dzis dzien na dzialce... w cieniu generalnie

U nas super pogoda, Wczoraj calutki dzień na plaży. Poparzylo mnie okropnie.. Dzis wyszliśmy z rana do takiej babeczki, co się zajmuje kotami.. Stało się, za jakieś dwa miesiące przybędzie do nas jeszcze jeden kociak.. Czas się przygotować, maz jeszcze ogród musi zrobić pod to i dom..będzie zajęcia.. Za to popołudniu pojechalismy do parku i starsza z tata pojeździć :-) teraz maly spi to planszowka z Judi :-)

Moje dostały wczoraj Monopoly Junior i Polowanie na mysz i od wczoraj jak nie na placu zabaw siedzą z moją mamą to grają :) No i Emi Minecrafta maltretuje :D Ale fakt pogoda przepiękna od wczoraj. Szkoda że na jutro deszcz zapowiadają bo chciałam iść bluzy im do szkoły kupić i Emilce spodnie.

reklama
Sol, koleżanka na sierpniowkach napisała, że jak się mieszka poza pl Ti i tak trzeba do US opłaty robić.. Jak się wyjeżdża na stale to trzeba papiery jakieś wypełnić i tylko to nas z tego zwalnia.. Co wiesz o tym? Ponoć ścigać za to moga.. Kurde, ja płacić nie zamierzam, szczegolnie po tylu latach..
U nas siapi od rana, szkoda..

Do góry