reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Coś mnie podkusiło żeby sprawdzić dzieci jak zasnęły... Emi 39.3... nic ją nie boli oprócz głowy od gorączki. To sobie pospałam w swoim łóżku dzisiaj...
Zdrówka wszystkim :)

reklama
heloł; )
Marcepanek zycze spokojnych najblizszych miesiecy;)

Paulina, dziekuje;)
synka nazwalismy Dawid...
Tak sobie wymyslilam ze jak chlopak to na D a dzoewczynka na M..
Maz Darek wiec wszystkie moje chlopaki na D:D
Wszystkiego co najlepsze dla Malej;)
Ktory to tydzien u Ciebie?
Na telefonie nie widzie suwaczkow...

Sol... nie wyobrazam sobie nawet tej calej sytuacji z przedszkolanka:( Kosmos jakis poprostu... Jakies testy psychologiczne powinny byc najpierw przed zatrudnieniem takiej osoby:/

Maran-atha dziekuje;)
a Ty ktory tc?
Matko tu rzeczywiscie reaktywacja :D

Gra w Eyepety ale rano miała 38.6... Gorzej bo dzisiaj mamy fullhouse bo znajomi w ilości 5 się zjadą i nie wiem jak to będzie. Jeszcze pierogi muszę ulepić... wrrrrrr

Dzięki. Emi już wczoraj po południu szalała a dzisiaj zero gorączki i narzekała że wyjść nie może na rower. Nie wiem co to było bo wczoraj na wieczór obie z Karoliną miały po 37.6... ale zasnęły spokojnie a rano ani śladu po temperaturze... zgłupiałam.

Jeszcze tylko poniedziałek i wtorek i wakacje dla dzieciaków... ja oszaleję... albo zbuduję rakietę i wyślę się sama na księżyc...
Spadam spać bo o 5 pobudka.

Te wirusy teraz potrafia byc dziewne..
Oby temp juz nie wrocila;)

U nas chlopaki maja urlop. Znaczy Maz od praxy a Danio od przedszkola i kombinujeny tylko gdzie na swierze powietrze bo Malusi ma dwa tyg dopiero...
I tak przypadkowo dowiedzielisny sue, ze 10 minut autem mamy rewelacyjne miejsce... Jezdzilismy po 30 km w jedna strone do parkow... A tu pod nosem park linowy, zeierzatka, ogromna piaskownica, różne inne atrakcje i zabawki udostepnione;)
no i duuuzo trawy..ludzie pikniki robili..

Ja mam 2 min od siebie ogromny park piknikowy. I dwa place zabaw blisko. Ale ile można siedzieć na placu zabaw. Mamy niby ogródek ale... coś się wymyśli. :) spadam ubierać siebie i dzieci bo za 20 min wychodzimy... spać mi się chce strasznie a mało tego jakaś krosta mi w uchu rośnie i boli jak pieron... wrrrrrrrrr jak ja tego nie lubię!!!

reklama
Sol ciesz sie, ze dopiero wakacje zaczynacie ja sie juz z moimi babeczkami becze od konca czerwca... a lat3o nie jest ;) u nas tez byl jakis taki wirus niedawno, ze goraczka przyszla, byla 2 dni i zadnych innych objawow, najpierw Maja po 2 dniach Ala chorowala...

Do góry