reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Melduję się że żyję... powiedzmy :p
A tak na serio - korzystamy z pogody - jest bosko więc mało przed kompem siedzę :) Kaja była na wycieczce szkolenej na plaży - było bardzo fajnie (podobno - nie byłam). Próbowałam dzisiaj się zabrać za siebie ale ja+alergia+astma+skleroza żeby wziąć wcześniej leki+cudny park ze świerzo skoszoną trawą=porażka na całej długości :p Ale i tak fajnie było, wieczorkiem znowu odwiedziłam park, ale z Emilką i piłką... Emilka dorwała dwie nastolatki które się wylegiwały na trawce i zmusiła je do aktywności fizycznej z udziałem piłki :) Żeby było zabawniej zapytały czy jutro też będziemy to one przyjdą się z Emilką pobawić XD I na Sobotę też mamy zaproszenie :p Już mi Emilka wybiera zabawki na jutro do parku XD

Spadam się kąpać i kłaść dzieciarnię spać :) Odezwę się na weekendzie :)

reklama
Sol skleroza w tak młodym wieku ? ;) ale dobrze ,że mimo wszystko dzień był udany.
Sol to kiedy Emi ma wakacje ? Bo my od 17 lipca.
Mama05 rosnę rosnę 1kg na plusie. Choć przyznam ,że cieżko bo mdłości i wymioty o każdej porze. No ,ale mam już system by zminimalizować te sytuacje.
Ciesze się ,że u Ciebie wszystko ok :)
Co do wakacji to u nas dopiero za dwa i pół tyg ,ale i tak już są luzy. W tym roku tylko morze i to angielskie ,ale zawsze cos.

Miłego dnia babeczki ;)

dobry dobry

ja też jestem zdania,że dzieci mnie wykończą, u nas wakacje pełną parą:-D, jutro trochę spuścimy z tonu bo Danio idzie na ten zabieg stulejkowy do szpitala, małż będzie mu towarzyszył, ja mam za to już stresa i nerwa, koleżanka każe mi pić melisę na uspokojenie ale wątpię by mi to jakoś pomogło, raczej zgagi dostanę:-D

poza tym idzie fala upałów, już się cieszę, znów będę dwa razy większa niż jestem bo mój organizm cwany magazynuje dużo wody
wczoraj byłam na usg połówkowym i pan doktor mnie pocieszył,że mały wcale mały nie będzie, o 2 tyg wagowo i wymiarowo prześciga swoich rówieśników i raczej powinnam się szykować na dziecko 4kg a nie moje wymarzone 3400g.....chciałam choć raz mieć maluszka, wybaczcie takie moje marzenie....jak pomyślę co znów mnie czeka na porodówce to już mam dość.... to sobie ponarzekałam trochę

mimo wszystkiego miłych i radosnych wakacji koleżankom i ich pociechom życzę
Marcepanek &&&&&&& dalej zaciśnięte, oby dalej było wszystko oki

pozdrawiam serdecznie wszystkie koleżanki

No kobiety ja wiem ,że macie wakacje ,ale jakiś znak życia ;)

Paulina USG to podobno plus minus pół kg błędu więc może to 3400 bedzie :)

Sol oj za ciepło i szczerze aż sie dziwie ,że po całorocznych deszczach człowiek narzeka na upał ;)

Maran ja tam wole mieć moje szkraby w domu teraz ,bo jak pomyśle o chodzeniu do szkoły w upalne dni.

Zresztą teraz odbierając młodego ze szkoły powinnam chyba ręcznik nosić. Włosy mokre ,buzia jak pomidor. A w klasie wiatrak ,swierze owoce ,lody zeby te maluchy jakos wspomóc. Niestety pogoda bardziej meczy niz cieszy.

A teraz czeka mnie nerwowy tydzień i modlę sie zeby szybko zleciał.
Mam nadzieje ze chociaż u was lepiej niz u mnie.

reklama
Pralinka gratki rozpakowania. Mam nadzieję że oboje dobrze się czujecie :)

U nas spokój i cisza. Kaja świruje i zaczyna pokazywać gorszą stronę swojej głupoty. Emi roznosi energia. Mi znowu siada kręgosłup i mam 34 dc. i zero okresu na horyzoncie. Może wreszcie mi się zatrzyma na tej wkładce. Tylko cycki mnie bolą jak pieron od kilku dni... ehhh życie jest do kitu.
Moja mama przyjeżdża w sierpniu na 10 dni pobawić się z dziewczynkami... horror nas czeka :( a sprawa w sądzie... sędzina pojechała na wakacje a do przesłuchania zostało ok 90 osób... robi się sprawa krajowego kalibru i potrwa pewnie z rok jak nie dłużej. Paranoja polskiego systemu. Szkoda że płacą za to podatnicy.

Do góry