reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Melduję się - dostałam info od prawnika - wariatka z nawiedzoną wymyśliły że ich linią obrony będzie że 24-oro 3-latków zmówiło się przeciwko niej. Jak to przeczytałam nie wiedziałam czy wystrzelić rakiety ziemia-ziemia czy popłakać się ze śmiechu :/ Rakiet nie mam więc się popłakałam ryjąc ze śmiechu. To będzie długa sprawa i chora... ciekawie w którym momencie sędzinę szlag strzeli i zamknie sprawę :p

Ostatnia edycja:
o boższe..... 3latki to naprawdę wredne istotki, żeby się tak zmówić przeciwko pani????????????????:-D padłam, padłam i nie mogę powstać.....:-D

ufff remont u dzieci zakończony, od niedzieli śpią na piętrowym łóżku, Maja co rusz wymyśla powody by iść na górne piętro do brata:-)

weekend spędzony u rodziców, baaardzo intensywny bo siedziałam i plewiłam moje piękne buraczki, fasolki i dynie;))), grillowaliśmy i odwiedzaliśmy tych miesiąc nie widzianych, dzieci wybiegane, wciąż dochodzą do siebie;))

a tu muszę się jeszcze pochwalić czymś co powstało jak byłam w moim domu rodzinnym, pochwalę się moją babcią, najbardziej niesamowitą kobietą jak dla mnie;))

Marianna Tondel: "Prawdę mówić i dobrze robić" - wideo Dzień Dobry TVN

miłego dnia w tą pochmurną, deszczową pogodę, choć ja się z niej cieszę bo jeszcze mi dziś nie spuchło;)))

Sol serio 3latki takie małe przebiegłe stworzenia ? :D
Cyrk jak nic...czy ta kobieta miała jakieś testy na poczytalność? Chora baba...

Paulina zazdroszczę babci...to pokolenie już nie wróci i właśnie przedział 70 wzwyż to ludzie mądrzy. Swoją drogą nie chwaliłas sie że masz tak fajną rodzine :)

Malapralinka kto inny nas zrozumie jak nie osoby w podobnej sytuacji? ;) Miło jest czasem po prostu porozmawiać.

A ja dostałam już list ze szpitala i jestem troche załamana :( Wizyte mam dopiero za ponad miesiąc :(
Czyli po 12tyg...chyba zwariuje :(

No tak... Ja utrzymuje troszke kontakt na fb lub telefoniczny...
Tutaj do Was szczerze jakos niewygodnie mi bylo zagladac...

Gratulacje fasolki;)
Ja za miesiac najpozniej bede tulic moj drugi Skarb;)

Pralinka serdeczne gratki i &&&&&&&&&&&& za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie;)))

Marcepanek a co ja będę się chwalić z jakiej dużej rodziny jestem, często jak wspomnę o tym, to ludzie patrzą na mnie jak na wariatkę, jakbym sobie wszystko wymyśliła:-):-):-D;))

reklama
Hey kobietki. Zagląda zagląda ,ale czuje się tak okropnie ,że na spanie już nawet siły brak.

Paulina ,ale to super że masz taką rodzine :)

LILITH pisz lepiej co u Ciebie? ;)

Mama05 , sol ,maran , malapralinka i reszta halo halo ;)

Do góry