reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Melduję się - dostałam info od prawnika - wariatka z nawiedzoną wymyśliły że ich linią obrony będzie że 24-oro 3-latków zmówiło się przeciwko niej. Jak to przeczytałam nie wiedziałam czy wystrzelić rakiety ziemia-ziemia czy popłakać się ze śmiechu :/ Rakiet nie mam więc się popłakałam ryjąc ze śmiechu. To będzie długa sprawa i chora... ciekawie w którym momencie sędzinę szlag strzeli i zamknie sprawę :p

Ostatnia edycja:
o boższe..... 3latki to naprawdę wredne istotki, żeby się tak zmówić przeciwko pani????????????????:-D padłam, padłam i nie mogę powstać.....:-D

ufff remont u dzieci zakończony, od niedzieli śpią na piętrowym łóżku, Maja co rusz wymyśla powody by iść na górne piętro do brata:-)

weekend spędzony u rodziców, baaardzo intensywny bo siedziałam i plewiłam moje piękne buraczki, fasolki i dynie;))), grillowaliśmy i odwiedzaliśmy tych miesiąc nie widzianych, dzieci wybiegane, wciąż dochodzą do siebie;))

a tu muszę się jeszcze pochwalić czymś co powstało jak byłam w moim domu rodzinnym, pochwalę się moją babcią, najbardziej niesamowitą kobietą jak dla mnie;))

Marianna Tondel: "Prawdę mówić i dobrze robić" - wideo Dzień Dobry TVN

miłego dnia w tą pochmurną, deszczową pogodę, choć ja się z niej cieszę bo jeszcze mi dziś nie spuchło;)))

Sol serio 3latki takie małe przebiegłe stworzenia ? :D
Cyrk jak nic...czy ta kobieta miała jakieś testy na poczytalność? Chora baba...

Paulina zazdroszczę babci...to pokolenie już nie wróci i właśnie przedział 70 wzwyż to ludzie mądrzy. Swoją drogą nie chwaliłas sie że masz tak fajną rodzine :)

Malapralinka kto inny nas zrozumie jak nie osoby w podobnej sytuacji? ;) Miło jest czasem po prostu porozmawiać.

A ja dostałam już list ze szpitala i jestem troche załamana :( Wizyte mam dopiero za ponad miesiąc :(
Czyli po 12tyg...chyba zwariuje :(

No tak... Ja utrzymuje troszke kontakt na fb lub telefoniczny...
Tutaj do Was szczerze jakos niewygodnie mi bylo zagladac...

Gratulacje fasolki;)
Ja za miesiac najpozniej bede tulic moj drugi Skarb;)

Pralinka serdeczne gratki i &&&&&&&&&&&& za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie;)))

Marcepanek a co ja będę się chwalić z jakiej dużej rodziny jestem, często jak wspomnę o tym, to ludzie patrzą na mnie jak na wariatkę, jakbym sobie wszystko wymyśliła:-):-):-D;))

reklama
Hey kobietki. Zagląda zagląda ,ale czuje się tak okropnie ,że na spanie już nawet siły brak.

Paulina ,ale to super że masz taką rodzine :)

LILITH pisz lepiej co u Ciebie? ;)

Mama05 , sol ,maran , malapralinka i reszta halo halo ;)

Do góry