reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

hej babeczki:)

Maaaaran :))) mam nadzieję ,że Cie nie zdenerwowałam bo nie to było moim cele-wiesz przecież bo nie od dzis się znamy ..
Wasza Niunia ,Wasza decyzja -wiadoma sprawa :tak: :*
pogłaszcz brzuś :)

Paula
hahahahhaaa..już Ty jak cos napiszesz :-D rozumiem ,że żółtej nie znaleźliście :-p:sorry: współczuję nerwów kurcze ..teraz mozna się pośmiać ,ale nalatałaś się z Nią :baffled:

Sol
zdrowiej !!

Marcepanek
śpij i niech Cie mdli:-p wiem -niemiła jestem :-D &&&&&& za zdrową ,silną ciążę!!

Lilith
haaaalo ,gdzieś Ty ??

u mnie zdrowotnie chyba wraca do normy bo teraz dostałam @ po 27 dniach i klasycznie @ trwał 1,5 dnia..ginekologa mam 10 czerwca więc pójdę z moimi idealnymi wynikami :sorry: krwi i moczu..zobaczymy czy zaleci hormony i co w ogóle powie..
na razie czuję się dobrze ..moc wróciła-będę żyć :tak::-D

ściskam na płasko !!
dobrej nocy.

reklama
Paulina - serio - zapytał się co mi mąż zrobił - to mu zaczęłam jak debilowi tłumaczyć że takie szklane bańki stawiał ... jak usłyszał to zapytał czy takie co się podgrzewa... to mu grzecznie wytłumaczyłam że mam próżniowe bo nie uznaję ogniowych :) Ale i tak jakiś taki zdezorientowany był "że niby to w czymś pomaga?" a Emilce najbardziej się spodobał oksytocymetr - to na paluszek czym się saturację mierzy :) Ubaw z tego miała nieziemski :)

Marcyś - to nie zwróć tylko żołądka i będzie oki :)

Maran - byle nie za dużo przytyć bo później ciężko zrzucić :tak:

Wracam do żywych powoli, ale póki co ciężko widzę ten przelot w te i wewte w takim stanie. Muszę się szybko wykurować ale wykorzystałam już wszelkie moje opcje i sposoby... idę po mleczko z miodem :)

Paulina dzieki :)
Z tymi kredkami to minę musiałaś mieć bezcenna ;) dobrze że sobie nic w uszku nie uszkodziła. I powie mi ktoś gdzie te pomysły się produkują ? :D

Maran i jak połówkowe?

Mama05 uwierz że dla zdrowej ciąży to wszystko zniosę ;)
Ciesze sie ze wracasz do normy :) Za wizyte &&

Sol trzeba było mowic ze lubicie ostro ;) takie zabawki macie itp itd :D

No a ja zyje ;)

Mamuska no co Ty wcale mnie to nie zdenerwowalo, dobrze ze ze zdrowiem dobrze :)
Paulina u mnue Ale tez miala takie fazy, raz zielony kamyczek do uch wlozyla a raz orzeszek do nosa... ale dobrze sie skonczylo ;)
Marcepanek fajnie, ze wszystko ok. Oby tak do konca czego Ci zycze z calego serca i za co kciuki trzymam...

U nas po polowkowym wszystko idealnie, wszystkie organy na miejscu serduszko bije jak dzwon, malutka figluje jak szalona :)

Żegnam się na dni kilka. Chyba że niechcący zabije babe to się odezwę z więzienia :p Trzymajcie kciuki żebym jej nie zatłukła bo za g$#&o siedzieć to głupio.

Jej Sol czyli Polskie prawo jak zwykle ...
Masz super dziewczyny dla których musisz być. Szkoda życia na g***no jak to ujęłaś. Zapewne miałabym podobne odczucia bo krzywdy dziecka do tego własnego nie darowałbym.

Nigdy więcej nie polecę Ryanair!!!!! Nigdy mnie uszy w samolocie nie bolały!!! Do dzisiaj. 15 min przed wylądowaniem ryczałam z bólu!!!! Tragedia. Ja mam tym gównem jeszcze wracać... ehhh. Wylądowaliśmy 15.15 a jest już prawie 19 a ja mam ciągle uszy zatkane i bolą :(

reklama
Dzien dobry piękne :)

Mama05 odpoczywasz mam nadzieje :)

Sol tak wiec powodzenia i ode mnie

Paulina a Ty a raczej Wy jak sie czujecie ? ;)

Ja dzis na 14 mam wizyte tak wiec czekam niecierpliwie.

Do góry