reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

hej babeczki:)

Maaaaran :))) mam nadzieję ,że Cie nie zdenerwowałam bo nie to było moim cele-wiesz przecież bo nie od dzis się znamy ..
Wasza Niunia ,Wasza decyzja -wiadoma sprawa :tak: :*
pogłaszcz brzuś :)

Paula
hahahahhaaa..już Ty jak cos napiszesz :-D rozumiem ,że żółtej nie znaleźliście :-p:sorry: współczuję nerwów kurcze ..teraz mozna się pośmiać ,ale nalatałaś się z Nią :baffled:

Sol
zdrowiej !!

Marcepanek
śpij i niech Cie mdli:-p wiem -niemiła jestem :-D &&&&&& za zdrową ,silną ciążę!!

Lilith
haaaalo ,gdzieś Ty ??

u mnie zdrowotnie chyba wraca do normy bo teraz dostałam @ po 27 dniach i klasycznie @ trwał 1,5 dnia..ginekologa mam 10 czerwca więc pójdę z moimi idealnymi wynikami :sorry: krwi i moczu..zobaczymy czy zaleci hormony i co w ogóle powie..
na razie czuję się dobrze ..moc wróciła-będę żyć :tak::-D

ściskam na płasko !!
dobrej nocy.

reklama
Paulina - serio - zapytał się co mi mąż zrobił - to mu zaczęłam jak debilowi tłumaczyć że takie szklane bańki stawiał ... jak usłyszał to zapytał czy takie co się podgrzewa... to mu grzecznie wytłumaczyłam że mam próżniowe bo nie uznaję ogniowych :) Ale i tak jakiś taki zdezorientowany był "że niby to w czymś pomaga?" a Emilce najbardziej się spodobał oksytocymetr - to na paluszek czym się saturację mierzy :) Ubaw z tego miała nieziemski :)

Marcyś - to nie zwróć tylko żołądka i będzie oki :)

Maran - byle nie za dużo przytyć bo później ciężko zrzucić :tak:

Wracam do żywych powoli, ale póki co ciężko widzę ten przelot w te i wewte w takim stanie. Muszę się szybko wykurować ale wykorzystałam już wszelkie moje opcje i sposoby... idę po mleczko z miodem :)

Paulina dzieki :)
Z tymi kredkami to minę musiałaś mieć bezcenna ;) dobrze że sobie nic w uszku nie uszkodziła. I powie mi ktoś gdzie te pomysły się produkują ? :D

Maran i jak połówkowe?

Mama05 uwierz że dla zdrowej ciąży to wszystko zniosę ;)
Ciesze sie ze wracasz do normy :) Za wizyte &&

Sol trzeba było mowic ze lubicie ostro ;) takie zabawki macie itp itd :D

No a ja zyje ;)

Mamuska no co Ty wcale mnie to nie zdenerwowalo, dobrze ze ze zdrowiem dobrze :)
Paulina u mnue Ale tez miala takie fazy, raz zielony kamyczek do uch wlozyla a raz orzeszek do nosa... ale dobrze sie skonczylo ;)
Marcepanek fajnie, ze wszystko ok. Oby tak do konca czego Ci zycze z calego serca i za co kciuki trzymam...

U nas po polowkowym wszystko idealnie, wszystkie organy na miejscu serduszko bije jak dzwon, malutka figluje jak szalona :)

Żegnam się na dni kilka. Chyba że niechcący zabije babe to się odezwę z więzienia :p Trzymajcie kciuki żebym jej nie zatłukła bo za g$#&o siedzieć to głupio.

Jej Sol czyli Polskie prawo jak zwykle ...
Masz super dziewczyny dla których musisz być. Szkoda życia na g***no jak to ujęłaś. Zapewne miałabym podobne odczucia bo krzywdy dziecka do tego własnego nie darowałbym.

Nigdy więcej nie polecę Ryanair!!!!! Nigdy mnie uszy w samolocie nie bolały!!! Do dzisiaj. 15 min przed wylądowaniem ryczałam z bólu!!!! Tragedia. Ja mam tym gównem jeszcze wracać... ehhh. Wylądowaliśmy 15.15 a jest już prawie 19 a ja mam ciągle uszy zatkane i bolą :(

reklama
Dzien dobry piękne :)

Mama05 odpoczywasz mam nadzieje :)

Sol tak wiec powodzenia i ode mnie

Paulina a Ty a raczej Wy jak sie czujecie ? ;)

Ja dzis na 14 mam wizyte tak wiec czekam niecierpliwie.

Do góry