reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

mama - kciuki za tatę. niestety starość nie radość :( a jak jeszcze choroba przylezie to już w ogóle :(

Pożarłam się z M. żeby się uspokoić włączyłąm sobie muzykę relaksacyjną... która mnie jeszcze bardziej wkurza :/ Chyba sobie zaraz jakiegoś Behemota zapuszczę zamiast tego fleciku na fortepianku :/

reklama
I ja wracajac na forum do staraczek 2015 tym razem, pomyslalam co u mam, z ktorymi spedzilam poprzednia ciaze!;);)
Nie jestem tylko pewna czy tu zagladalam czy juz od razu na watek mamusie lutowe wskoczylam:) ale nic to, witam sie ;)

Witam się i ja po długiej nieobecności. U nas zmiany. Od 1 kwietnia idę do nowej pracy. Boję się bo raz ze się w tej zasiedziałam a dwa że to nowa branża i nowe wyzwania. Dzieci zdrowe. Sił na łobuzowanie mają za dużo

hej babeczki

Wisieńka
powodzenia-na pewno!! sobie poradzisz :)

PioMar
nie pisałas z nami ,ale jesli chcesz to zostań-tylko tu nie jest wątek staraczkowy ;-)

Sol,Marcepanek-dziekuję za wsparcie!!

Paula,Maran
jak Wasze brzuszki?

z tata sie unormowało na razie ..ale wystraszony jest bardzo tą sytuacją ...

ściskam mocno!

Mama dobrze, ze z tata lepiej &&&&
Wisienka powodzenia w nowej pracy :) na pewno bedzie dobrze :)

Bylam na usg - dzidzius jest jeden, wsztstko z nim ok. Krecil sie jak Maja i pierwsza moja mysl, ze to kolejna babeczka... kolejne usg bede miec 29 maja ;)

Paulina a jak tam u Ciebie ?

Pozdrawiam i milej i ciepłej niedzieli zycze :*

dobry

Maran super,że u Ciebie wszystko oki, na którego października masz termin, jeśli mogę spytać oczywiście:-)
a ja czekam do 1 kwietnia na wizytę,wymyśliłam sobie lekarza w przychodni szpitalnej to tak mam:-), ogólnie dalej śpię na stojąco ale za to mdłości hamują, czasami są mocniejsze ale mały łyk albo imbiru albo pepsi i daję radę, rano już mi łatwiej wstać, choć nie zawsze mi się chce:-)

reklama
Do góry