reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

mama - kciuki za tatę. niestety starość nie radość :( a jak jeszcze choroba przylezie to już w ogóle :(

Pożarłam się z M. żeby się uspokoić włączyłąm sobie muzykę relaksacyjną... która mnie jeszcze bardziej wkurza :/ Chyba sobie zaraz jakiegoś Behemota zapuszczę zamiast tego fleciku na fortepianku :/

reklama
I ja wracajac na forum do staraczek 2015 tym razem, pomyslalam co u mam, z ktorymi spedzilam poprzednia ciaze!;);)
Nie jestem tylko pewna czy tu zagladalam czy juz od razu na watek mamusie lutowe wskoczylam:) ale nic to, witam sie ;)

Witam się i ja po długiej nieobecności. U nas zmiany. Od 1 kwietnia idę do nowej pracy. Boję się bo raz ze się w tej zasiedziałam a dwa że to nowa branża i nowe wyzwania. Dzieci zdrowe. Sił na łobuzowanie mają za dużo

hej babeczki

Wisieńka
powodzenia-na pewno!! sobie poradzisz :)

PioMar
nie pisałas z nami ,ale jesli chcesz to zostań-tylko tu nie jest wątek staraczkowy ;-)

Sol,Marcepanek-dziekuję za wsparcie!!

Paula,Maran
jak Wasze brzuszki?

z tata sie unormowało na razie ..ale wystraszony jest bardzo tą sytuacją ...

ściskam mocno!

Mama dobrze, ze z tata lepiej &&&&
Wisienka powodzenia w nowej pracy :) na pewno bedzie dobrze :)

Bylam na usg - dzidzius jest jeden, wsztstko z nim ok. Krecil sie jak Maja i pierwsza moja mysl, ze to kolejna babeczka... kolejne usg bede miec 29 maja ;)

Paulina a jak tam u Ciebie ?

Pozdrawiam i milej i ciepłej niedzieli zycze :*

dobry

Maran super,że u Ciebie wszystko oki, na którego października masz termin, jeśli mogę spytać oczywiście:-)
a ja czekam do 1 kwietnia na wizytę,wymyśliłam sobie lekarza w przychodni szpitalnej to tak mam:-), ogólnie dalej śpię na stojąco ale za to mdłości hamują, czasami są mocniejsze ale mały łyk albo imbiru albo pepsi i daję radę, rano już mi łatwiej wstać, choć nie zawsze mi się chce:-)

reklama
Do góry