reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Maran - trzymam kciuki żeby dzidzia nie dała Ci się we znaki ;)

mama - jak tak patrze na te fotki to mam straszną ochotę się do Ciebie umówić i zająć Ci cały dzień ;)

Słoneczko było, wiaterek był, wiewiórki nakarmione w parku, dentysta w środę odchaczony, Emilka dzielna nawet nie miauknęła, dwie plomby są :) Jeszcze tylko PIT-a trzeba wysłać za chwilkę i mogę odpocząć :)

dobry dobry

jak tam w poniedziałek humorki kobietki?? niedziela była piękna i można już było poczuć się wiosennie;)))

Maran Ty tam lepiej nie dziękuj tylko pisz jak się czujesz, kiedy dokładnie będziesz mogła iść do położnej na wizytę;))

a ja tak baaaardzo po cichutku powiem,że proroctwo Sol na walentynki, ten wesoły rysunek o ganiających się ludzikach chyba sprawdzi się u nas;)) jak do tej pory nie doczekałam się @, zrobiłam test i jak do tej pory mam II;))) szaleństwo;))) ale to tak wszystko po cichutku, w przyszłym tygodniu idę do lekarza

miłego dnia kobietki!!!

Paulina aaaaa fajnie po cichutku gratuluje.. ja czuje sie w sumie dobrze do poloznaj ide w przyszly poniedzialek 16 marca a pierwsze usg mam 20 marca czyli w piatek za tydzien... nie moge sie już doczekac... po za tym czasem jeszcze czuje sie zmeczona ale chyba troche mija... w sumie samopoczucie podobne jak w 2 poprzednich ciazach... nie jest zle, czasem mnid mdli jak czuje sie glodna no i to chyba tyle...

noż kuźwa!!!! zostaw baby na chwile to sie porozmnażają

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Paula
gratki kurcze :cool2::-D:tak: zazdroszczę pozytywnie! zawsze chcieliśmy z Tomem 3ke dzieci ...

Maran
napisz koniecznie po wizycie :)

Sol
wlatuj jak najbardziej :)) polub mi stronkę gab.:-p
a co do pitów to nam dzis forsa wpłynęła :rofl2:

uściski ciepłe jak dzisiejszy dzień :-)

mama05 dzięki trzymać się muszę choć czasem ma się takie chwile ,że...no sama wiesz :(

maran-atha, paulina.pro gratulacje dziewczyny i szczęśliwego oczywiście zakończenia.

A u mnie nic nowego niby czuje się jak w ciąży ,a w ciąży nie jestem. To męczące ,że ciało daje sprzeczne sygnały. Mam pewność 100% bo dziś byłam na wizycie u lekarza i w ciąży oczywiście nie jestem.
Choć kilka dni temu pojawiła się nadzieja tak po krótkim czasie rozwiała się całkowicie.
Jeszcze do tego czuje się jak kosmitka gdy inni się patrzą w stylu "ale co ona tu robi...młoda jest".
Człowiek myślał kiedyś jest sex jest dziecko ,a tu w takim wieku niedomagać :(

Łaaaaaa - Paulinka - wykrakałam??? Trzymam kciuki żeby wszystko było w jak najlepszym porządku :)

Maran - czekam na info co za ludek w Tobie rośnie i czy na pewno jeden ;)

mama - a nie polubiłąm jeszcze? Polubiłam już chyba, jeśli nie to zaraz to zrobię :tak:

Wiosna idzie a mi bije na dekiel. Jesyem od 38h na nogach, zaspałam po Emilkę do przedszkola (na szczęście tylko 20 min) a potem się obudziłam i jakbym na fecie jechała się czuję - nie chce mi się w ogóle spać :p Pogoda piękna się robi powoli, choć poranki zimne bywają. Po za tym że Emcia zagląda do każdego wózka i komentuje że chciała by małą siostrzyczkę to jest spokój i cisza. Mi kręgosłup powoli dochodzi do siebie, schudłam troszku, hormony się wyregulowały wreszcie na tej wkładce hormonalnej i mogłam zacząć brać Eutyrox wreszcie więc po tygodniu wróciłam do żywych i czuję się o niebo lepiej :) Tylko cykl mi się skopał na maxa i plamienia udają miesiączki żeby potem miesiączka zaatakowała z nienacka XD Ale nic mnie nie boli więc jestem w 7 niebie - opłacało się przecierpieć pół roku i wydać tysiaka na wkładkę i jej założenie :tak:

Buziaczki wszystkim - nie tylko ciężarówkom ;)

reklama
Cześć kobietki.
Mam dziś takiego lenia oj że nie chce się nic.
Jeszcze hormony szaleją ,dziś 9dc i przyplątały się jakieś niteczki krwi co idę do łazienki są nowe :-| Każdy cykl przynosi coś nowego i już głupieje.

Sól nie bez powodu masz nick zwariowanasól :)

Mama05 no to dużo sił i odpoczynku. Bo sie nam zapracujesz i kto będzie nas ściskał?

Do góry