reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Maran - trzymam kciuki żeby dzidzia nie dała Ci się we znaki ;)

mama - jak tak patrze na te fotki to mam straszną ochotę się do Ciebie umówić i zająć Ci cały dzień ;)

Słoneczko było, wiaterek był, wiewiórki nakarmione w parku, dentysta w środę odchaczony, Emilka dzielna nawet nie miauknęła, dwie plomby są :) Jeszcze tylko PIT-a trzeba wysłać za chwilkę i mogę odpocząć :)

dobry dobry

jak tam w poniedziałek humorki kobietki?? niedziela była piękna i można już było poczuć się wiosennie;)))

Maran Ty tam lepiej nie dziękuj tylko pisz jak się czujesz, kiedy dokładnie będziesz mogła iść do położnej na wizytę;))

a ja tak baaaardzo po cichutku powiem,że proroctwo Sol na walentynki, ten wesoły rysunek o ganiających się ludzikach chyba sprawdzi się u nas;)) jak do tej pory nie doczekałam się @, zrobiłam test i jak do tej pory mam II;))) szaleństwo;))) ale to tak wszystko po cichutku, w przyszłym tygodniu idę do lekarza

miłego dnia kobietki!!!

Paulina aaaaa fajnie po cichutku gratuluje.. ja czuje sie w sumie dobrze do poloznaj ide w przyszly poniedzialek 16 marca a pierwsze usg mam 20 marca czyli w piatek za tydzien... nie moge sie już doczekac... po za tym czasem jeszcze czuje sie zmeczona ale chyba troche mija... w sumie samopoczucie podobne jak w 2 poprzednich ciazach... nie jest zle, czasem mnid mdli jak czuje sie glodna no i to chyba tyle...

noż kuźwa!!!! zostaw baby na chwile to sie porozmnażają

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Paula
gratki kurcze :cool2::-D:tak: zazdroszczę pozytywnie! zawsze chcieliśmy z Tomem 3ke dzieci ...

Maran
napisz koniecznie po wizycie :)

Sol
wlatuj jak najbardziej :)) polub mi stronkę gab.:-p
a co do pitów to nam dzis forsa wpłynęła :rofl2:

uściski ciepłe jak dzisiejszy dzień :-)

mama05 dzięki trzymać się muszę choć czasem ma się takie chwile ,że...no sama wiesz :(

maran-atha, paulina.pro gratulacje dziewczyny i szczęśliwego oczywiście zakończenia.

A u mnie nic nowego niby czuje się jak w ciąży ,a w ciąży nie jestem. To męczące ,że ciało daje sprzeczne sygnały. Mam pewność 100% bo dziś byłam na wizycie u lekarza i w ciąży oczywiście nie jestem.
Choć kilka dni temu pojawiła się nadzieja tak po krótkim czasie rozwiała się całkowicie.
Jeszcze do tego czuje się jak kosmitka gdy inni się patrzą w stylu "ale co ona tu robi...młoda jest".
Człowiek myślał kiedyś jest sex jest dziecko ,a tu w takim wieku niedomagać :(

Łaaaaaa - Paulinka - wykrakałam??? Trzymam kciuki żeby wszystko było w jak najlepszym porządku :)

Maran - czekam na info co za ludek w Tobie rośnie i czy na pewno jeden ;)

mama - a nie polubiłąm jeszcze? Polubiłam już chyba, jeśli nie to zaraz to zrobię :tak:

Wiosna idzie a mi bije na dekiel. Jesyem od 38h na nogach, zaspałam po Emilkę do przedszkola (na szczęście tylko 20 min) a potem się obudziłam i jakbym na fecie jechała się czuję - nie chce mi się w ogóle spać :p Pogoda piękna się robi powoli, choć poranki zimne bywają. Po za tym że Emcia zagląda do każdego wózka i komentuje że chciała by małą siostrzyczkę to jest spokój i cisza. Mi kręgosłup powoli dochodzi do siebie, schudłam troszku, hormony się wyregulowały wreszcie na tej wkładce hormonalnej i mogłam zacząć brać Eutyrox wreszcie więc po tygodniu wróciłam do żywych i czuję się o niebo lepiej :) Tylko cykl mi się skopał na maxa i plamienia udają miesiączki żeby potem miesiączka zaatakowała z nienacka XD Ale nic mnie nie boli więc jestem w 7 niebie - opłacało się przecierpieć pół roku i wydać tysiaka na wkładkę i jej założenie :tak:

Buziaczki wszystkim - nie tylko ciężarówkom ;)

reklama
Cześć kobietki.
Mam dziś takiego lenia oj że nie chce się nic.
Jeszcze hormony szaleją ,dziś 9dc i przyplątały się jakieś niteczki krwi co idę do łazienki są nowe :-| Każdy cykl przynosi coś nowego i już głupieje.

Sól nie bez powodu masz nick zwariowanasól :)

Mama05 no to dużo sił i odpoczynku. Bo sie nam zapracujesz i kto będzie nas ściskał?

Do góry