reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

JoL próbujemy ,a co z tego wyjdzie kto wie. Zdrowia dla was. Sama okropnie wspominam pierwszy rok Maćka w szkole choroba na chorobie i wieczny kaszel.

paulina.pro cudowne wieści to teraz dbaj o WAS :)

Zwariowanasol oj taka sprawiedliwość ,że przestępcy są poszkodowani ,a poszkodowani są winni...
Albo coś na uspokojenie ,albo na rozluźnienie bo na trzeźwo taka sytuacja może być ciężka.

A ja głupia mam nadzieje mimo ,że 3testy negatywne. 29dc ,@brak ,piersi to tak strasznie bolą ,że trudno tego faktu nie zauważyć.
Nadzieja mnie dobija ,ale jak co miesiąc im bliżej okresu to ona się pojawia. Gdyby moje ciało sobie nie drwiło było by łatwiej...

reklama
Marcepanek, no po kielonku wolę nie iść na rozprawę :p Ale dobrego prawnika teraz szukam, udam się tylko na jedną rozprawę i całą resztę mam w poważaniu. Ehh... szkoda gadać co się z tym krajem porobiło :(

Święta i po świętach. A rano dzieci chlup do wanny - jak się bawić to na całego :p

halooo..gdzie som??

Marcepanek
jak u Ciebie na froncie??

Paula,Maran
jak samopoczucie?

pozdrawiam słonecznie kobietki:) ja dziś domowo bo dzieci jeszcze dziś wolne mają ...rano były ze mną w 2 hurtowniach kosm..u księgowego,na zakupach ciuchowych a potem nicnierobienie domowe-moje :-) bo Oni na ogrodzie :-p

mama05 cos czuje ,ze na froncie kłopoty. 34dc @brak i zrobiłam kilka testów gdzie wyszły cienie drugiej kreski. Jednak dziś powtórzyłam i wciąż tylko cienie ledwo widoczne. Znając zycie zapewne coś sie znow pokręciło. Jutro udało mi sie umówić na Betę więc w tym tygodniu będzie wiadomo czarno na białym co się dzieje. Jeszcze dwa dni temu miałam nadzieje ,dziś niestety złe przeczucie. Bo chyba po 2-3dniach kreski powinny być ciemniejsze? Teraz tylko główkuje co może być przyczyną tego.

Sol podziwiam w takim razie za siłe opanowania. Powodzenia zeby to babsko odpowiedziało za swoje czyny.&&&

Hej

Marcepanek a ginek nie kazał Ci brać lutkeiny czy dupka jak @ nie przyjdzie ? może trzeba wspomóc organizm na początku..nie wiem -nie chcę się mądrzyć ..tak pomyślałam bo też brałam ..
&&&&&&&&&&&&& za bete-daj znać jak się sprawy mają !

córa w szkole,syn jeszcze śpi a ja z kawką.
miłego dnia :-)

mama05 mam brać aspirynę 75mg. Tez mnie to zszokowało a jednak. Jutro wyniki i boje sie straszne :( przy okazji na hormony pobrali. Tu w UK troche inaczej do wszystkiego podchodzą. @ dalej brak wiec nadzieja jakaś sie tli.

A to juz dzieciaki do szkoły poszły ? U nas jeszcze wolne dopiero 13 wracają. Zawsze te pare dni odpoczynku. Bo od początku chodzą na 8.55 do 15.30 i od września Nikola też tak bedzie.
Miłego dnia rownież kobietki :)

halo

żyjemy po świętach, dzieci już dziś pobiegły do przedszkola i dzięki bogu, wyszalały się z innymi dziećmi,małż trochę podziębiony i mi tu chyrla;))
a co do samopoczucia to do 18 jest spokój a potem mdli i mdli, próbuję to jakoś imbirem załatwić ale kiepsko mi idzie bo ledwo imbir toleruję....taka sytuacja:-) ale jest już 10 tc i mam nadzieję,że trochę mi przejdzie niedługo

Marcepanek współczuję Ci tych nerwów bo znam służbę zdrowia w uk i ta selekcja naturalna w I trymestrze jest trochę okrutna....trzymaj się dzielnie!!!

pozdrawiam resztę koleżanek,za pół godziny obejrzę z mężem top chef i do spania;))

reklama
Paulina.pro o dziwo tym razem jest inaczej ,ale co z tego jak zwykle dostaje sie kopa w doope. Wyniki juz sa...błyskawiczna wizyta u lekarza tez. Tylko reszta sie nie złożyła. Niska beta i progesteron. Za dwa dni wszystko sie okaże. Prawdopodobnie ciaza pozamaciczna. To juz brak ciazy by tak nie zabolał jak to. A teraz najzabawniejsze...mam objawy ciazy. I weź tu nie oszalej.

Do góry