reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Paula
super,że dajesz radę z mdłościami i ogarniasz temat ;-):-D
&&& za 1 kwietnia :tak:

Maran
ale cudnie jak się uda urodzić w rocznię i jeszcze syncia :tak: życzę Ci tego z całego serca ...choć wiem ,że jak będzie córa to tez Ją z rozwartymi ramionami przyjmiesz :tak: ale życzę Ci spełnienia marzeń! wyczekałaś się na tą ciążę .

Sol,Marcepanek
pozdrawiam :)

ja dzis cały dzień na szkoleniach spędziłam i tak o sie czuję :baffled:

:-D:-D

paaaaa :)

reklama
Hey kobietki.
Cieżko ostatnio sie cieszyć ciągle tylko złe wiadomości :(
Moja babcia zmarła i wciąż nie moge w to uwierzyć :(
Poza tym wczoraj mieliśmy wizytę u okulisty i Niśke na 90% czeka operacja :(
Mam tylko nadzieje ,że limit nieszczęść wyczerpany i teraz może być tylko lepiej.

Dziękuje za pamięć o mnie :) miło wiedzieć ,że ktoś o mnie myśli :)

Marcepanek
współczuję z powodu odejścia babci :-( moja odeszła rok i 3 m-ce temu i nadal bardzoo mi Jej brak ..nie wiedziałam ,że mozna tak tęsknić za czyimś głosem :-(
przytulam ....
z powodu córki też mi smutno bo maluch taki a tu co-narkoza?? a co sie dzieje ,że potrzeba operować ?

miłego dnia babki ..
ja muszę zacząć robić jakieś ćwiczenia na rozciąganie bo mam tak spiętą szyję i barki ,że :eek: niby mam masaże co 2 tyg ,ale widać to za mało..

Marcepanek oby wreszcie wszystko u Ciebie sie odwrocilo na dobre... trzymaj sie dzielnie...
Mamuśka moze jakies częstsze masaże by sie przydaly bo Ty ciagle w takim napiecu ciala te zabiegi klientom robisz, ze i Tobie sie nalezy odpoczynek i relax dla ciala...

Milego dnia wszystkim

Ja tylko na chwilkę wpadam, mam zapierdziel, bo robię za tłumacza w szkole i w przychodniach :) Chyba otworzę swoją działalność i zacznę na tym zarabiać bo sporo polaków nie umie języka w tym cudnym kraju a tłumaczy sobie anglicy bardzo cenią :)

Mama05 oczko jej ucieka tak konkretnie i nie ma poprawy od dłuższego czasu. I jest duże prawdopodobieństwo ,że na to oczko gorzej widzi.

maran-atha dziękuje oby bo czasem mam już dość. Nawet zastanawiam się czy to jakiś pech czy co ,że nieszczęścia tak do mnie lgną?

ZwariowanaSol ludzie sobie sami pod górkę robią. Jeśli przyjeżdża się do danego kraju to język powinien być podstawą. Nie wyobrażam sobie nie dogadać się np u lekarza ,zwłaszcza mając dzieci. To juz coraz cześciej ludzie mający 50lat uczą się języka byle być samodzielnym.
Choć fakt interes z tego można zrobić.

A tak poza wszystkim 25dc i szaleństwo hormonów...oczywiście jakaś nadzieja się tli. No nic na dniach się okaże.

Witam mamuśki ...

Maran, ogromne gratulacje ... refleks mam niesamowity :sorry2: ale bardzo się cieszę i trzymam kciuki za wymarzonego synka !!!
Jak dziewczynki ???

Marcepanek, u Was staranka ??? w takim razie &&&
za zabieg również ... ja właśnie muszę młodego umówić do okulisty ... neurolog zasugerowała, że wzrok może mieć związek z asymetrią i kazałą zbadać ...

Mama, oj, zazdroszczę masaży ... u mnie poziom napięcia siega ostatnio zenitu i przydałby się jakikolwiek relaks ...

Wisieńka, powodzenia w nowej pracy !!! Daj znać, ja po pierwszym dniu ...
Super, że dzieciaki zdrowe ...

Sol, pomysł na biznes super ;-)chcoć znając polską mentalność, jak trzeba będzie zapłacić, to nagle nie będziesz już potrzebna i jeszcze tyłek obrobią, że zamiast pomagać rodakom, to interes chcesz zrobić ...

u nas niestety ciągle pod górkę ...
młody, przez wiotkość tchawicy i oskrzeli jest potwornie podatny na infekcje ...
żłobek przełozyliśmy o 2 m-ce .. poszedł w końcu od lutego i w sumie chodził całe 11 dni :/ można się załamać ... teraz, po 3 dniach przyniósł taką jelitówkę, że byliśmy na granicy wyjazdu do szpitala ...
co chwilę jestem jak nie na urlopie, to na opiece ... jak się da, podrzucam młodego rodzicom ... wiecznie w nerwach, wiecznie w biegu
czekam na ciepłą i słoneczną wiosnę ... niech się wreszcie skończy sezon na zarazy ...
...

dobry dobry

Marcepanek to nieciekawie masz rzeczywiście jeśli chodzi o operację oczu u niuni, to taka bardzo wrażliwa część oczu, sama miałam problemy z oczami i to rozumiem a co dopiero małe dziecko,
my też będziemy w tym roku w szpitalu, Daniel ma 20 maja zabieg stulejki i sklejki, trochę późno jak na jego wiek ale lepiej teraz niż wcale

siedzę sobie z dziećmi w domu, za oknem pogoda czadowa od super wichury, po gradobicie i ulewy.....w końcu dochodzę do siebie bo przed weekendem okrutnie mnie przewiało a że teraz nie mogę żadnych leków brać więc trzeba było to wyleżeć, dziś moja głowa bez problemu obraca się w prawo, ale za to wczoraj dzieci zaczęły kaszleć, na bank gardła załatwione, miałam iść z nimi do lekarza ale miejsc już brak, podaję im neosine, wit c i leki na alergie, chciałam sparzyć majeranek bo pięknie oczyszcza i zabija bakteryje w gardle ale mój mąż tak intensywnie gotował w weekend,że go zużył....zaparzyłam rumianek, osłodziłam miodem i dzieci wypiły po pół kubeczka, dobrze,że chociaż chcą współpracować:-), najgorzej w nocy jest z Danielem bo kaszle strasznie, na nic wietrzenie pokoju, wilgotny ręcznik i wyżej poduchy, no cóż trzeba się przemęczyć, mam nadzieję,że do środy trochę im przejdzie, bo mają króliczka w przedszkolu, mikołajki ich ominęły bo też były chore a mi podwójnie zależy na przedszkolu w środę bo w końcu mam wizytę u gina.....mam nadzieję że się uda

miłego dnia koleżankom, mimo tej pogody;))

JoL - pewnie tak, ale ja chcę swoją ofertę skierować do przychodni a nie do ludziów :)

Jestem wkurzona (bardzo gdzecznie określając). 1 czerwca mam rozprawę w sądzie, ta %^%$^ na rozprawie pojednawczej stwierdziła że nie zgadza się na pojednanie i dalej nas pozywa o zniesławienie (sprawa z przedszkolanką która znęcała się nad dziećmi - w tym nad moją Emilką - i została bezkarna a mało tego nas - 24 rodziców - pozwała o zniesławienie). Więc teraz muszę jakoś to zrobić i ruszyć tyłek do kraju na tego 1 czerwca i mieć nadzieję że na kolejnej zaplanowanej na 8 czerwa rozprawie nie będę musiała się pojawić bo będę nieźle wkór%^&#$ :/ Sialala - myślę nad adwokatem bo mi się nie chce przyjeżdżać. Boję się że jak przyjadę to pójdę siedzieć ... bo skatuję tą ^&*%^%&$ jak ją zobaczę :D
Takie rzeczy gdzie - tylko w &$%#@ Rzeczpospolitej Polskiej :/

reklama
Do góry