reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
dobry dobry

a my polegliśmy chorobowo, na początek dzieci i ich antybiotyki, potem ja i zatoki, teraz małż i grypa, szczerze to wolę dwójkę marudzących, zaplutych od kataru dzieci niż jednego faceta, który co rusz mierzy sobie temp. i mając 37 stopni w uchu umiera......zaczęłam nawet po cichu rozwód rozważać....;PPPPPP

ale znów Maję dopadł kaszel krtaniowy, w ciągu dnia oki ale w nocy się dusi, idziemy dziś do lekarza na osłuchanie

za to mała rewolucja w łazience zrobiona, teraz czekamy na marzec i wymianę drzwi w pokojach i łazience...a potem się biorę za mycie okien i wiosenne porządki, dość już tej zimy;)) teraz nic nie ruszam bo jak pomyślę o tej zmianie drzwi to mi się odechciewa;))

witaj Marcepanku, mi tak osobiście też się wydaje, że te testy na owulację w Twoim przypadku to nie bardzo wiarygodne źródło informacji, mi ostatnio cykl też wariuje i bym takimi testami się nie sugerowała, musisz po prostu bawić się z mężem kiedy tylko najdzie Was ochota;)))

jeszcze kilka dni i dzieci powrócą do przedszkola, moje mają 3 tyg. ferii ze względu na to ich chorowanie i powoli wymiękam....a od początku marca rusza elektroniczna rekrutacja do szkół i się dopiero zacznie, muszę Danielka zapisać;)) wow, nawet nie wiem kiedy mi tak dziecko urosło;))

lecę zupkę ogórkową gotować, potem lecimy na zakupy i do lekarza, miłego dnia wszystkim!!!

Paulina.pro
No to niezły zamęt w domu miałaś. Fakt ,że chory facet to gorzej niż chora gromada dzieci.
A co wy dziewczyny tak remontujcie zbiorowo? :)

Generalnie zbiera mi się na depresje czy coś...zostało kilka dni do terminu porodu...nie wiem co ze sobą zrobić. Jeszcze wczoraj rano jak szykowaliśmy się do szkoły Maciek się spytał czemu dzidzia z brzuszka umarła...a jak powiedziałam no bo chora itd to stwierdził ,że on wymyśli maszyny do leczenia dzieci w brzuszku :(
Aż łzy w oczach stają po takich słowach.

Marcyś, a no jakoś tak od sierpnia w UK jesteśmy :) Małż stracił pracę w szpitalu, moja firma leżała więc wyjechaliśmy :p Teraz tylko M. pracuje bo ja siedzę z Emilką w domu. Ale od września idę do pracy jak tylko mi Milka do szkoły pójdzie bo teraz te 3 godziny dziennie to niewiele mi możliwości dają jak ona w przedszkolu. Ale za to zapisałam się na kursy z marketingu i reklamy i się szkolę w domciu :) W sumie kurs fajny bo nie dość że się nowych rzeczy uczę to jeszcze angielski biznesowy mi doszedł co mi się bardzo przyda :)

paulinka - no dzieciaki rosną stanowczo za szybko :) Wracajcie szybko do zdrowia ;)

Emcia w przedszkolu, Kaja w szkole, o boże jak ja kocham tą ciszę w domu XD

No dziewczyny nie śpimy.
Pogoda u nas oszalała deszcz ,śnieg ,wiatr i słońce.
Pocieszam się faktem ,że coraz bliżej do wiosny.
A na tapecie ostatnio urodziny Niśki. Nie wiem czy w Polsce też jest ten szał na Krainę lodu co tu? Tak więc głowie się jaki prezent bo lalki i inne bajery już ma. Może jakieś pomysły od mam małych księżniczek?

halo???;))

Marcepanku Ty mi nic nie mów na temat krainy lodu.....moja córka ma 3,5l a ogłądała to już kilka razy, ma pelerynę elsy a babcia krawcowa szyje jej sukienkę anny....sama na zająca kupiłam jej puzzle- 4 układanki w jednym pudle;))) szał ciał na tą bajkę ma:-D

a my powoli wygrzebujemy się z chorowania, Daniel wrócił do przedszkola, Maja kończy biseptol który bierze ze względu na kiepskie wyniki z moczu, do niedzieli bierzemy leki, w poniedziałek do kontroli i powrót do przedszkola
za to jak myślałam,że zapalenie zatok mi odpuściło, tak teraz powróciło, tylko gorzej, katar ropny że nie idzie oddychać, do tego lewa strona twarzy razem ze szczęką i bólem lecącym do ucha..............oby szybko przeszło...

a tak poza tym to czekam na wiosnę, dosyć już tej dziwnej zimy!!!

miłego dnia;))

Kraina lodu... obejrzane ok 60 razy, piosenki wyuczone na pamięć, zabawek i gadżetów od ciula... ale wolę to niż Barbie :)

Kocham to słoneczko za oknem :) Jest ślicznie i w ogóle :) I cały weekend ma tak u nas być :)

i ja wlatuje się przywitać ..

Paula
dobrze,że zdrówko do Was wróciło :tak:

Sol
u mnie też dzis piękne słonko i malutki wicherek więc ciepło :) wczoraj wiało to mimo słońca było zimno-a dziś milusio :-)

Marcepanek
trzymasz się?:sorry:

Maran co u Ciebie ?

Wisieńka???

reszta?????

pozdrawiam i trufle zostawiam :)

Czesc babeczki...
Mama ja co jakis czas zagladam, ale nikt nie piszę za bardzo wiec i ja sie nie odzywam... u nas udalo sie poczac dzieciatko w styczniu, wiadomo jeszcze u lekarza nie bylam bo tu pierwsze usg jest w 12 tygodniu ciazy wiec czekam na wizyte do 20 marca... czuje sie ciagle zmeczona, w poprzednich ciazach tego nie mialam, ale nie mam co narzekac bo choc nie mam mdlosci... w sumie nikt po za mezem i moja mama jeszcze nie wie bo czekam na to usg by zobaczyc, ze wszystko dobrze nim oglosze nowine... caly luty mialam tesciowa, ale nic nie wygadalam ;) po za tym bylam przeziebiona i kaszel pozostal.... zawsze mam po przeziebieniu kaszel nawet do 3 miesiecy a to takie uciazliwe... zwlaszcza teraz bo az nieraz zwracac sie chce jak taki napad kaszlu zlapie... po za tym nic nowego, dziewczynki ok chodza do szkoly, Ala zadowolno, Maja czasem lobuzuje... najwazniejsze ze zdrowe...

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :*

reklama
Do góry