reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

maran - nie przejmuj się - my też mamy przerwę, ale nie - 7 rano pobudka i do naszego wyrka się poprzytulać... Fajne by to było bo razem leniu****emy do 8.30-9.00 ale wiercą się niemiłosiernie i już mnie nerki poobijane bolą :(

Wisienka - żyjesz jako kobieto ukochana?

mama - jak jazda na odkurzaczu się udała? :) Ja wczoraj takie konkretne porządki robiłam więc dzisiaj tylko posiłki :)

Małż coraz bardziej narzeka na pracę XD Nogi go bolą po 33 km łażenia po magazynie XD Za kilka dni się przyzwyczai, ale tak to jest jak się woli siedzieć przed kompem niż z dziećmi i żoną na spacer wyjść połazić, pobiegać XD Dzisiaj dzwonili do mnie o pracę, ale musiałam odmówić :( Dalej nie mam z kim/gdzie Emilki zostawić. Kolejki do przedszkola są pierońsko długie a prywatne 580 funtów miesięcznie... Ale jak się wkurzę to chyba ją jednak poślemy do tego przedszkola a ja do pracy.

reklama
hej babki ..

wróciłam od okulisty...muszę nosić okulary ..wada nie duża ,ale jest ..
wybrałam 2 modele oprawek i do jutra rana mam dać odp.jaka decyzja a ja nie wiem ....;/buuuuu

Cześć kobietki.

Wpadłam tylko pożegnać się z Wami...Dziś straciłam kolejnego Aniołka i jest to koniec mojej "przygody"...Wykorzystałam już wszelkie możliwe metody,leki,terapie itd.Mój organizm zbuntował się i nie mogę mieć więcej dzieci.Jest mi bardzo ciężko pogodzić się z tym wszystkim,nie wiem jak to będzie...Na tym forum poznałam bardzo fajne osoby,ale niestety nie czuję się na siłach być tu z Wami...
Wszystkim Wam dziewczyny życzę wszystkiego co najlepsze i ściskam Was mocno...

cześć babeczki

Bibinka
ja Cię nigdy nie zostawię-bedziemy w kontakcie tak jak zawsze..
przytulam na płasko...

Sol
wybralam jeszcze inne niż wczoraj-bede miała z turkusem.

Maran
&&&&&&&&&

miłego dnia..u nas słonko..

Bibinka - nie ma słów które mogły by Cię pocieszyć, ale nie rezygnuj z forum - są tu też te co już się nie starają, a w kupie raźniej. Ból minie, ale my zawsze tu będziemy, chociażby po to żeby sobie ponarzekać.

mama - to pokaż się jak wyglądasz okularniku kochany :)

A do nas doszło zimne powietrze i choć słoneczko piękne było to zimno - do 5 stopni spadło z 15 wczorajszych :(

reklama
Sol u nas tak samo... tak mroznie jest
Mamuska dziekuje Ci kochana i pokaz sie w tych okularkach :)
Bibinka... mysle o Tobie cieplo...

Pozdrawiam

Do góry