reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

O kurcze co to sie dzieje z tymi wypadkami... ; ( paulina oby wszystko ze stalymi zabkami bylo dobrze... ja jak mialam 3 lata wpadlam do dolu gdzie rury na wode kladli i tez sobie zeby wbilam, ale stalych nie uszkodzilam, tylko dentystka cos mi z mleczakami robila a kilka miesiecy pozniej spadlam ze slizgawki i obojczyk zlamalam... trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanje problemu...
Ewelina i u Was tez oby Miloszowi nic powaznego nie bylo...

Duzo sily dla wszystkich i pogody ducha bo jesien nie nastraja dobrze...

reklama
Paula
mega współczuję wypadku Mai :-(
koniecznie daj znac jak będziesz po wizycie na bukowskiej &&&&&&&&&&&&&&

Maran
przytulam ......uda się -zobaczysz:sorry:
ja starałam się 3 lata i dobrze wiem jak każda @ podcina skrzydła..
ale Wam się uda.&&&&&

gdzie reszta mamusiek???
u nas łikend był udany.

paulina - współczuję wypadku, niestety dzieci są ich fabryką. :) Trzymam kciuki za dentystę :tak:

mama - u nas weekend jak zwykle - nudy. Kaja ma od soboty wolne, idzie dopiero 4 listopada do szkoły - przerwa jesienna.

maran &&&&&&&&& trzymam i nie puszczam :) Uda się, jak nie teraz to za miesiąc, a może za 6 miesięcy. Kiedyś ktoś mi powiedział że to dzieci sobie wybierają czas kiedy chcą się pojawić. Może jest w tym cień prawdy - choć gorzki :)

A my dzisiaj się nudziłyśmy jak mops we trzy. M do pracy dzisiaj poszedł na 14 i zaraz powinien kończyć pracę. Niby pogoda ładna dzisiaj była a ja miałam ochotę zapaść w sen zimowy :/ Spadam chłopu coś dobrego do jedzenia zrobić bo pewnie głodny wróci. Chyba naprawdę zacznę robić na drutach. Kaja miała się uczyć angielskiego, ale zamiast tego pyta się o trzy słówka/frazy dziennie i na tym koniec... Nic tam - sama musi chcieć - na siłę z nią nie siądę przecież bo to bezcelowe.

Szykujemy się na Halloween :)
11111111.jpg

Załączniki

• 11111111.jpg
    11111111.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
hej, no więc ząb wyrwany, dała sobie pięknie zajrzeć do buzi, zrobić zdjęcie, wszyscy byli w szoku, ale jak wróciliśmy do lekarza ze zdjęciem już nie było tak pięknie, chyba coś wykumała bo nie dała sobie żelem znieczulającym przed zastrzykiem zęba nasmarować.....już nie mówię o zastrzyku czy rwaniu, trzymałam ją za główkę a Marek za ciałko i my to też poczuliśmy, ząb był wyłamany a jak by próbował z dziąsłem wracać na miejsce mógłby bardziej uszkodzić zalążek tego zęba stałego, sam zalążek jest lekko draśnięty ale korzeń cały, musimy do ortodonty się niedługo zgłosić i już wiemy że będzie w przyszłości potrzebny aparat dla Mai;))) mamy na razie szczerbatka w domu;)))
było trochę krwi, krzyku, potem zajechaliśmy do ikei i dziecko o wszystkim zapomniało, skrzydła wróżki zrobiły swoje;))

Wisieńka
tęsknimy:)

dobrego dnia wszystkim mamuśkom :tak:

ja dzis moglam pospac bo dzieci na późniejszą godzinę idą (Zu nie ma 2 w-f ów)
to oczywiście obudziłam się o 6.20 i koniec spania :eek::confused2: a jutro jak bedzie trzeba tak wstać to pewnie będę wyzywać pod nosem :sorry:

no nic.dopijam kawę i wsiadam na odkurzacz.

reklama
Mama a moje wstaja i tak tak samo jak przed zmiana czasu.... a teraz maja tydzien wolnego i moglibysmy pospac tak do 8 chociaz to nie juz prze 7 lataja

Do góry