witam
Mama tak, to badanie na Polnej, niestety nie przełożyli bo mają masakrę, tyle kobiet się dobija i brak już terminu, ponoć są jeszcze miejsca w swarzędzu, próbuję się dodzwonić, muszę jeszcze spróbować do gostynia, mam w miarę blisko....
piękne fotki wrzuciłaś na fb
)
a ja szukam obecnie kurtki na zimę, jedne albo za krótkie i podwiewa pupę a inne za długie i przy moim szalonym wzroście 163cm wyglądam na jeszcze mniejszą, na razie mam jedną upatrzoną w orsay i na niej chyba skończę, jutro jadę z koleżanką na zakupy to dokładnie jej się przyjrzę
Danielek miał ostatnio bilans 6 latka i mój wielkolud ma 127cm wzrostu i 26,5kg wagi......niedługo mnie przerośnie:-), oczywiście pani doktor znów się doczepiła do wędrującego jąderka i sklejki na siusiaku....jąderka wieczorem przy kąpieli są oba, codziennie sprawdzamy, widocznie jak Danio jest zmarznięty i zestresowany to mu prawe ucieka, a sklejka do kontroli u chirurga, szukam jakiegoś mądrego i normalnego bo Danio strasznie się boi, wcale mu się nie dziwię jak 2 lata temu durna pani doktor na krysiewicza naciągnęła mu skórkę zanim się z M. obejrzeliśmy, na razie Daniel jak na samego siebie dobrze sobie radzi z myciem i naciąganiem skórki więc nie powinno być tragedii, a do chirurga pojedziemy na spokojnie do kontroli
w piątek jedziemy znów do kontroli do alergologa, sama latanina po lekarzach ostatnio
) a po alergologu jedziemy do rodziców, muszę jeszcze jedynie znaleźć opiekunkę do kota
a co u reszty koleżanek??