reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
halo?? dzień dobry;))

czas leci jak szalony, dzieci w czasie wolnego codziennie tęskniły za przedszkolem a dziś za bardzo im się nie chciało iść:-D

poza tym u nas spokojnie i do przodu, czyli rutynowa nuda:-)

pozdrawiam serdecznie

Mama ładnie Ci w okularkach;))

wiecie jaka jest największa złośliwość losu????? dostać @ w dniu ważnych badań!!!!! na szczęście mąż pojechał ze mną do poznania po resztę zakupów prezentowych mimo,że nie jechaliśmy na badania.....gdyby nie pojechał to chyba bym się poryczała......kocham hormony....
poczołgam się z powrotem do kanapy, buziaki!!

witam

Mama tak, to badanie na Polnej, niestety nie przełożyli bo mają masakrę, tyle kobiet się dobija i brak już terminu, ponoć są jeszcze miejsca w swarzędzu, próbuję się dodzwonić, muszę jeszcze spróbować do gostynia, mam w miarę blisko....
piękne fotki wrzuciłaś na fb;))

a ja szukam obecnie kurtki na zimę, jedne albo za krótkie i podwiewa pupę a inne za długie i przy moim szalonym wzroście 163cm wyglądam na jeszcze mniejszą, na razie mam jedną upatrzoną w orsay i na niej chyba skończę, jutro jadę z koleżanką na zakupy to dokładnie jej się przyjrzę

Danielek miał ostatnio bilans 6 latka i mój wielkolud ma 127cm wzrostu i 26,5kg wagi......niedługo mnie przerośnie:-), oczywiście pani doktor znów się doczepiła do wędrującego jąderka i sklejki na siusiaku....jąderka wieczorem przy kąpieli są oba, codziennie sprawdzamy, widocznie jak Danio jest zmarznięty i zestresowany to mu prawe ucieka, a sklejka do kontroli u chirurga, szukam jakiegoś mądrego i normalnego bo Danio strasznie się boi, wcale mu się nie dziwię jak 2 lata temu durna pani doktor na krysiewicza naciągnęła mu skórkę zanim się z M. obejrzeliśmy, na razie Daniel jak na samego siebie dobrze sobie radzi z myciem i naciąganiem skórki więc nie powinno być tragedii, a do chirurga pojedziemy na spokojnie do kontroli

w piątek jedziemy znów do kontroli do alergologa, sama latanina po lekarzach ostatnio;)) a po alergologu jedziemy do rodziców, muszę jeszcze jedynie znaleźć opiekunkę do kota;)

a co u reszty koleżanek??

Hej ja się tylko melduję że żyję :)
Mam cyrki na tej Mirenie ale nic mnie już nie boli więc żyję a nie zdycham :)
Kaja w szkole super, wczoraj była u angielskiej koleżanki po szkole i... dały radę, szalały jak porąbane XD Dzisiaj za to sąsiadka z dwójką przychodzi o 17 więc też będzie wesoło. Ja nadal szukam pracy, czekamy na przyjazd przyjaciela, M. już się przyzwyczaił do roboty więc jest ok.
Pozdrawiam z cieplutkiego Northampton (mamy 10 stopni w dzień i 3 w nocy :) )

Witajcie,

MAMA - ślicznie Ci w bryłach :-D Wyglądasz tak dostojnie ;-)

PAULINA - u Nas na bilansie 2-latka pediatra stwierdziła "jąderko wędrujące". I też jest to dziwne, bo codziennie młody ma spr i są na miejscu. Zauważyłam, że jak w majteczkach pochodzi, to gdzieś lekko się podnosi, tak się układa. Ale wieczorem wraca na miejsce, więc zasugeruj doktorce o swoich obserwacjach. Mnie przeraża temat siusiaka :-D Nie wtrącam się do chłopaków, bo ten temat ogarnia mój P. Póki co delikatnie w kąpieli ma naciąganą skórkę, dopóki oporu nie stawia. Wiem jedno natomiast, że NIGDY nie dam naciągnąć siłą żadnemu lekarzowi, bo to więcej szkody może przynieść niż pożytku!

Mnie młody osttanio powalił na łopatki....pyta mnie:
- Mamo, Ty cym robis siku...
- Yyy....no mamusia siusiaczka nie ma...
- To jak ty sikas...
- Yyyy....synuś chłopcy mają siusiaka, a dziewczynki dziurki. Dziewczynki są inaczej zbudowane niż chłopcy....
- Aaaaaaa.....dlatego ty mas duze pielsi a ja małe....
- :szok::szok::szok: :-D:-D

Qrde....nie za wcześnie na takie dyskusje? :-D

reklama
hej

Ewelina ciekawe tematy do rozmów ma Twój synuś;)))

a koleżanki poczuły już magię świąt i pouciekały z forum??;))

czas leci jak szalony, za 4 tyg. gwiazdka!!!sprzątanie rozpoczęte, prezenty kupione i popakowane, Maja ma jutro zdjęcia świąteczne w przedszkola a Daniel rolę do nauczenia na przedstawienie świąteczne...czas poczuć klimat świąteczny;))

Do góry