reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

hej koleżanki

powróciliśmy od rodziców, teraz się ogarniamy bo od jutra mamy przedszkole razy dwa;)) trochę się boję reakcji Mai na to,że mama z nią nie zostanie;) oby było dobrze

dobrego 1 września wszystkim:-)

reklama
Witam
My mieliśmy bardzo rodzinny i grzybowy weekend. Jutro niestety znów praca

Wszystkim dzieciakom i rodzicom życzę udanego roku szkolnego. Oczywiście i nauczycielom kochana Bibinka

Mama
Dasz radę jutro wejść na łącza ?

Paula
i Tobie przyjemności :)

Wisieńka
rozpoczęcie mamy na 10.oo koło 12 będe w domu i jakby co możemy się zdzwonić ..

ide rozpakować zmywarkę i pod prysznic..
rodzice i rodzeństwo już zadzwonili ,że dojechali..

hej hej

Mama ja sierota, 100 latek dla Zuzu, niech rośnie zdrowo:-):-)

Maja skończyła 3 latka 16 lipca, Daniel w sierpniu się urodzinował a ja jeszcze suwaczków nie pozmieniałam:-), postaram się to nadrobić;))

Maja weszła na salę przedszkolną spokojna, choć troszkę onieśmielona, oby było dobrze:-):-)

U nas też dziś zmiany... młodsza zmieniła żłobek na przedszkole, starsza z wielką dumą powędrowała na piętro przedszkola :-) oby wrażenia były pozytywne...
Młody jeszcze w domu, ale miejsce w żłobku juz się grzeje ;-)
Też życzymy wszystkim udanego roku szkolnego :-)

Witam wrześniowo!
oby kolejny rok szkolny spokojnie minął!

moja córa już pierwszoklasistka,ehh łezka się w oku kręci:tak:.taka kolej rzeczy,my się starzejemy,a dzieci rosną:-)

mama
cieszę się,że imprezka niedzielna udana:tak:.no i wszystkiego naj naj dla Zuzki:-).kurka,nie ma czasu pogadać...

wisienka dzięki:zawstydzona/y:.życzę Ci spokojnej pracy:tak:.

paula,jol powodzenia dla dzieciaczków przedszkolaczków :tak:

hej kobietki:)

Bibinka no nie ma kiedy szlag ..co się porobiło:sorry2:
gratki dla Ali ;)

Jol
powodzenia dla córek ;)
i dla synka jak już będzie w żłobku;)

Paula
dzięx;-)
i pozmieniaj suwaczki bo mylą :-D
jak Maja po przedszkolu??

ja jestem trochę zła w tym roku na plan lekcji ...w szkole taka masakra z ilością dzieci ,że I,II I III klasy mają na popołudnie ;(
i tak Zuza ma wszystkie dni na 8.oo bo to IV klasa
ale D. w poniedziałek na 10.45 idzie
we wtorek i środę na 11.35!!!
czwartek i piatek na 8.oo

kurna nie wiem co tu robić bo rano muszę na 7.40 Zu na gimbusa zawieść więc i tak wstać trzeba a D. przed 11 ma szkołę a ja na 10 praca...
szlag!
T. wróci to bedziemy radzić ....
ehhhh

dobry

moja córka kocha "kole", śpiewa non stop piosenkę o żabkach gdyż jest w grupie żabek, dziś od 6 trąbiła że idzie do "kola", wczoraj gdy ją odbierałam to kończyła jeść obiadek i była bardzo szczęśliwa, przybiegła do mnie uśmiechnięta, gdy inne dzieci na widok rodziców płakały:-), dzielna ta moja dziewczynka;))

dopijam zieloną herbatkę, pranko się kończy, wywieszę je i trzeba na pocztę lecieć i do lidla bluzę oddać

miłego dnia koleżankom, może u Was jest piękniejsza pogoda bo u nas leje i leje

Paula
piękne suwaczki ;-):-D
świetnie ,że Maja zadowolona-dziecko szczęsliwe a mama łapie oddech:tak:
u nas też pada od rana ..pogoda taka,że łepetyna boli,spac się chce a tu pracować trza...ale ,ale-od jutra ponoć ma byc poprawa:-p

SOL!!!!!!!!!!!!!!!! odezwij się !! wszystko si???
pojechała i o kuleżankach ;-)zapomniała--> lać?????:-p:-D

Bibinka
jak plan -pasuj Ci?

Wisieńka,Jol
miłego dnia kobietki.

kawy trza się napić :baffled:

reklama
Do góry